Erken gebelik testi yapsaydın olup olmadığı daha net belli olurdu. Kaset testlerde çizgi erken belli olmuyor. Birazda odaklanmamış kamera o bölgeye dolayısıyla ben göremedim çizgi. İnş vardır.Merhaba kızlar burda herkes gebe,sanırım sizede danışayım. Bugun transferın 8. Günü 5.gn embryosu konuldu. Testin bı sekildeamz çok silik biliyorum umarım birşey vardırEki Görüntüle 3126802
Hoş geldin:))Merhaba kızlar burda herkes gebe,sanırım sizede danışayım. Bugun transferın 8. Günü 5.gn embryosu konuldu. Testin bı sekildeamz çok silik biliyorum umarım birşey vardırEki Görüntüle 3126802
Yaa göremediniz miErken gebelik testi yapsaydın olup olmadığı daha net belli olurdu. Kaset testlerde çizgi erken belli olmuyor. Birazda odaklanmamış kamera o bölgeye dolayısıyla ben göremedim çizgi. İnş vardır.
Ya öğlen eşime dedim ben mi paranoya oluşturdum oda dedıkı bende gördüm çizgiyi tekrar attım orda var birazHoş geldin:))
Fotoğrafta görülmüyor ama çizgi var diyorsan vardır :) ben de 8. Gün aynı testten yaptım biraz daha belirgindi. Sonra aksam kan testi vermiştim 103 çıkmıştı ama tup bebek merkezi sevinmek için erken olduğunu 12. Gün ve 14. Gün test değerlerinin önemli oldugunu soyledi.
Tabii ki sevinmekten vazgeçmedim. Umudum daha da bi yeşerdi.
Umarım test gününde de seni en mutlu edecek sonucu görürsün.
Kuzum eşine söyle nöbetçi eczaneden erken gebelik testi alsın eğer bulabilirse predictor marka çok güzel çıkarıyor çizgiyi eğer varsa gebelik. Hayal meyal birşeyler var gibiYa öğlen eşime dedim ben mi paranoya oluşturdum oda dedıkı bende gördüm çizgiyi tekrar attım orda var birazillaa göstrcm size
Yaaa ne güzel bana da 10-12 hafta dedi keşke bıraktırsa göbeğimde yer kalmadı iğneden zaten fitil artık girmiyor ıslatıp öyle atiyorum o da eriyor hap yutmaktan gırtlağım acıdı bitsede kurtulsak vallaBen son kutumu kullanıyorum. Kalp atışını duyduğumda 1 hafta daha kullan demişti. Zaten hangi ilacı ne için kullanıyoruz...bırakınca noluyor..bunların hepsi bilmece
Hımm anladım haklısın aslnda cok erken belki birden artarHoş geldin:))
Fotoğrafta görülmüyor ama çizgi var diyorsan vardır :) ben de 8. Gün aynı testten yaptım biraz daha belirgindi. Sonra aksam kan testi vermiştim 103 çıkmıştı ama tup bebek merkezi sevinmek için erken olduğunu 12. Gün ve 14. Gün test değerlerinin önemli oldugunu soyledi.
Tabii ki sevinmekten vazgeçmedim. Umudum daha da bi yeşerdi.
Umarım test gününde de seni en mutlu edecek sonucu görürsün.
Dondurulmuş evetKuzum eşine söyle nöbetçi eczaneden erken gebelik testi alsın eğer bulabilirse predictor marka çok güzel çıkarıyor çizgiyi eğer varsa gebelik. Hayal meyal birşeyler var gibibu arada dondurulmuş transfer değil mi? Eğer tazeyse çatlatma iğnesi etkisi oluyor testlerde.
Bende yazı elbiselerle rahat oluyordu ya kisin da artık tayt sweatle geciririm diye düşünüyorumYaaa ben hep elbise giyiyorum yazlık elbiseler iyi oluyordu ama havalar soğudukça napıcam ne giyicem bilmiyorum. Daracık jean pantolonlarım şimdiden olmuyor üzerimeaaa ben hamile reyonuna gitmeyi hiç sevmezdim eskiden. Bu haftasonu biraz dolaşayım o reyonlarda
Maşallah ne varsa vermis sana doktorun canım yailaç listemsabah 1 tane progestan dex + coraspin+ vajinal fitil + maltofer vitamin + magasit magnezyum + 2 adet estrofem **** öğlen 2 adet estrofem *** akşam 7 de 2 ayrı multivitamin biri omega3 diğer kalsiyum falan + magasit magnezyum akşam 8 de vajinal fitil + progestan dex+ oksapar + 2 adet estrofem
valla daha ne olsun her halde acıdı bana kalçadan vermedi bunların yanına :)))
Benim sabah çok fena. Öğlene doğru dağılıyor çünkü Prilam içiyorum. Akşam yine başlıyor. Kızlar ben daha önce severek yediğim şeylerden bile tiksiniyorum. Az önce köfte bile yiyemedim midem kalktıKızlar bulantilariniz günün hangi zamanı oluyor? Benimki öğleden sonra yoğunlaşıyor
Bende öyleyim yaYüzüstü yatmayı seven ben bunu beğendiama yatamıyorum psikolojik heralde çocuk ezilicek sanıyorum.
Genelde ertesi gün çıkıyor canım sağlık ocağındaÇarşamba günü saglik ocağında kan verdim hala sonuç bekliyorum. Kızlar negatif olsa çoktan adet olmam gerekmez miydi. Çünkü artık 14 gün bugün
Zaten işyerinde gebe olduğumu öğrenenler izne mi çıkıyorsun diye soruyorlarBende yazı elbiselerle rahat oluyordu ya kisin da artık tayt sweatle geciririm diye düşünüyorumiğnelerden benim göbeğim 3 aylık gibi şişti sizdede var mı o şişlik 6 haftalık desem inanmazlar
Benim de sabah çok biseyim olmuyor. Bu hafta tatil bitmişti, rahatça kahvaltımı yapıp ise gittim. Ama saat 4 5 gibi yoğun bulantı başlıyor ona rağmen yiyorum. Sadece bugün dondurmayı artık yiyemeyecegimi farkettjm kokusundan iğrendim.Benim sabah çok fena. Öğlene doğru dağılıyor çünkü Prilam içiyorum. Akşam yine başlıyor. Kızlar ben daha önce severek yediğim şeylerden bile tiksiniyorum. Az önce köfte bile yiyemedim midem kalktıBen nasıl protein alacağım bu bebek nasıl beslenecek böyle yemeden
Yani bazen midem o kadar bulanıyo ki internette yemek videosu, tv de yemek programı denk geldiğinde bile içim kalkıyo düşünün artık
Siz böyle bulantılardam bahsedince ben bir anormallik mi var diye korkuyorum. 7. Haftası olup bulantısı tiksinmesi olmayan yok muBenim de sabah çok biseyim olmuyor. Bu hafta tatil bitmişti, rahatça kahvaltımı yapıp ise gittim. Ama saat 4 5 gibi yoğun bulantı başlıyor ona rağmen yiyorum. Sadece bugün dondurmayı artık yiyemeyecegimi farkettjm kokusundan iğrendim.
Tam 5 hata mıymış seninle ben aynı zamana denk geliyorduk ben 5+2 diye biliyorum çünküKızlarrrr bugün kesemi gördük çok şükür 5 haftalık dedi 2 hafta sonraya kalp atışı duymak için çağırdı acaba biraz gec mi daha erken duyulabilir mi her şey yolunda gözüküyo dedi karından usg ile baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?