- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
Ne güzel işte bulantin olmaması tadını çıkarSiz böyle bulantılardam bahsedince ben bir anormallik mi var diye korkuyorum. 7. Haftası olup bulantısı tiksinmesi olmayan yok muaşerme de yok. Sadece pisboğazlık var. Canım ne çekerse eşime aldırmanın peşindeyim bir daha bu zamanlar gelmez diye
Aaaa tam da bu yazısinızı görmeden ben aşağıya buna benzer bir şey yazdım. Bu kadar denk gelir gerçekten görmemiştimSiz böyle bulantılardam bahsedince ben bir anormallik mi var diye korkuyorum. 7. Haftası olup bulantısı tiksinmesi olmayan yok muaşerme de yok. Sadece pisboğazlık var. Canım ne çekerse eşime aldırmanın peşindeyim bir daha bu zamanlar gelmez diye
Öyle dedi tam olarak söylemedi sen ne zaman transfer olmuştun dr ölçüm felan da yapmadı hani kaç mm felan diye kaç haftalıkla uyumlu dedim 5 dedi seni kalp atışı için ne zamana çağırdılarTam 5 hata mıymış seninle ben aynı zamana denk geliyorduk ben 5+2 diye biliyorum çünkü
Hay maşallah ne kadarlık çıktıKızlar çok şükür bugün kesemi gördüm geldimsırada kalp atışı var
aynen sanırım bu bölümde benim kadar çok ilacı olan yokMaşallah ne varsa vermis sana doktorun canım yaBen prolutex iğne günde 2 defa+ 6 tane fitil progestan sabah oglen aksam + estrofem 4 adet sabah akşam bide folic asit kullanıyorum prolutex kullanan yok heralde aramızda herkes progestan dex kullaniyor herkes
Erken gebelik testi yapsaydın ya belki onda var ise daha belirgin olabilirdi onlar daha hassas diye biliyorum inşallah bebeğim seninledir canımmm❤Merhaba kızlar burda herkes gebe,sanırım sizede danışayım. Bugun transferın 8. Günü 5.gn embryosu konuldu. Testin bı sekildeamz çok silik biliyorum umarım birşey vardırEki Görüntüle 3126802
19 Ağustos’ta transfer benim. Bu Cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım 1.5 gün kaldı buradaki herkes keseyi gördü nolur ben de göreyim ters bi şey olacak diye ödüm patlıyorÖyle dedi tam olarak söylemedi sen ne zaman transfer olmuştun dr ölçüm felan da yapmadı hani kaç mm felan diye kaç haftalıkla uyumlu dedim 5 dedi seni kalp atışı için ne zamana çağırdılar
Bende 20snde transfer oldum kaçıncı gün embriyosuydu seninki inşallah görürsün sende canım gönlünü ferah tutttt güzel güzel hayaller kur inanıyorum göreceksin sende19 Ağustos’ta transfer benim. Bu Cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım 1.5 gün kaldı buradaki herkes keseyi gördü nolur ben de göreyim ters bi şey olacak diye ödüm patlıyor
Valla korkudan ağlamaktan ne ne kadar diye sordum ne de yolk sac varmı dedimHay maşallah ne kadarlık çıktı
aynen sanırım bu bölümde benim kadar çok ilacı olan yokCumartesi kese görmeye gidince söylicem kessin artık bir kısmını
hiiiç belli olmuyor benim ilk gebeliğimde 8. Haftaya kadar bulantının b si yoktu sonra 22. Haftaya kadar sürekli kustum. İnşallah hiç olmasınArkadşlar merhabaçok korkulu, tedirgin bir o kadar da heyecanlı yazıyorum. Ağustos 8 de transfer oldum çok şükür 31 ağustos tarihinde keseyi ve yolku gördük. Yarın ise inşallah kalp atışı randevumuz var. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Benim mide bulantım kusmam yok. Burda okuyorum insanlar 5. Haftada bulantıdan gözlerini açamıyorlar. Ben sadece bazı yiyeceklerden tiksindim. Birde göğüslerimde elleyince özellikle solda hafif ağrı var. Sizce belirtilerim bu haftalarda daha mı çok olmalıydı sürekli kafamda kuruyorum.. sizler kalp atışı için beklerken neler yaşadınız ne belirtleriniz oldu acaba
5. Gün dondurulmuş çift . Senin tek miydi ? İnşallah canım ya çok heyecanlıyızBende 20snde transfer oldum kaçıncı gün embriyosuydu seninki inşallah görürsün sende canım gönlünü ferah tutttt güzel güzel hayaller kur inanıyorum göreceksin sende
Yaaa bende onları sormadım hiç benim dr da bisi demedi sadece herşey yolunda dediValla korkudan ağlamaktan ne ne kadar diye sordum ne de yolk sac varmı dedimAllah’a emanet
Olsun kese var elimizde en azındanValla korkudan ağlamaktan ne ne kadar diye sordum ne de yolk sac varmı dedimAllah’a emanet
Benimki tek5. Gün dondurulmuş çift . Senin tek miydi ? İnşallah canım ya çok heyecanlıyız
Aynen öyleYaaa bende onları sormadım hiç benim dr da bisi demedi sadece herşey yolunda dedi
Buna da şükürOlsun kese var elimizde en azından
İnşallah o iyi olsun da hiç olmasın insan korkuyor iştehiiiç belli olmuyor benim ilk gebeliğimde 8. Haftaya kadar bulantının b si yoktu sonra 22. Haftaya kadar sürekli kustum. İnşallah hiç olmasın
Benim transferimde sizinle aynı kalp atışını da duyduk çok şükür benimde hiç belirtim yok bulantı olmaması iyi bence koku hassasiyeti var amaArkadşlar merhabaçok korkulu, tedirgin bir o kadar da heyecanlı yazıyorum. Ağustos 8 de transfer oldum çok şükür 31 ağustos tarihinde keseyi ve yolku gördük. Yarın ise inşallah kalp atışı randevumuz var. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Benim mide bulantım kusmam yok. Burda okuyorum insanlar 5. Haftada bulantıdan gözlerini açamıyorlar. Ben sadece bazı yiyeceklerden tiksindim. Birde göğüslerimde elleyince özellikle solda hafif ağrı var. Sizce belirtilerim bu haftalarda daha mı çok olmalıydı sürekli kafamda kuruyorum.. sizler kalp atışı için beklerken neler yaşadınız ne belirtleriniz oldu acaba
Canım ben kalp atışını duydum ama hala belirgin bir belirtim yok. Yalnız değilsinArkadşlar merhabaçok korkulu, tedirgin bir o kadar da heyecanlı yazıyorum. Ağustos 8 de transfer oldum çok şükür 31 ağustos tarihinde keseyi ve yolku gördük. Yarın ise inşallah kalp atışı randevumuz var. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Benim mide bulantım kusmam yok. Burda okuyorum insanlar 5. Haftada bulantıdan gözlerini açamıyorlar. Ben sadece bazı yiyeceklerden tiksindim. Birde göğüslerimde elleyince özellikle solda hafif ağrı var. Sizce belirtilerim bu haftalarda daha mı çok olmalıydı sürekli kafamda kuruyorum.. sizler kalp atışı için beklerken neler yaşadınız ne belirtleriniz oldu acaba
Benim gogus ağrıs ve arada regli sancısı disinda hiç belirtim yok canim korkma herkes aynı belirtileri yasiycak diye birsey yok senin bunyen daha kuvvetlidir agrı eşiğin daha yuksektir hic belirti arama keyfini cikart çünkü belirtiler bi anda vurabiliyormus ben keseyide gördüm bugün belli bellirsiz kalp atışını da duydum telas yapma kendini strese sokmaArkadşlar merhabaçok korkulu, tedirgin bir o kadar da heyecanlı yazıyorum. Ağustos 8 de transfer oldum çok şükür 31 ağustos tarihinde keseyi ve yolku gördük. Yarın ise inşallah kalp atışı randevumuz var. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Benim mide bulantım kusmam yok. Burda okuyorum insanlar 5. Haftada bulantıdan gözlerini açamıyorlar. Ben sadece bazı yiyeceklerden tiksindim. Birde göğüslerimde elleyince özellikle solda hafif ağrı var. Sizce belirtilerim bu haftalarda daha mı çok olmalıydı sürekli kafamda kuruyorum.. sizler kalp atışı için beklerken neler yaşadınız ne belirtleriniz oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?