2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Ne güzel işte bulantin olmaması tadını çıkar

Arkadşlar merhaba çok korkulu, tedirgin bir o kadar da heyecanlı yazıyorum. Ağustos 8 de transfer oldum çok şükür 31 ağustos tarihinde keseyi ve yolku gördük. Yarın ise inşallah kalp atışı randevumuz var. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Benim mide bulantım kusmam yok. Burda okuyorum insanlar 5. Haftada bulantıdan gözlerini açamıyorlar. Ben sadece bazı yiyeceklerden tiksindim. Birde göğüslerimde elleyince özellikle solda hafif ağrı var. Sizce belirtilerim bu haftalarda daha mı çok olmalıydı sürekli kafamda kuruyorum.. sizler kalp atışı için beklerken neler yaşadınız ne belirtleriniz oldu acaba

Aaaa tam da bu yazısinızı görmeden ben aşağıya buna benzer bir şey yazdım. Bu kadar denk gelir gerçekten görmemiştim

Tam 5 hata mıymış seninle ben aynı zamana denk geliyorduk ben 5+2 diye biliyorum çünkü
Öyle dedi tam olarak söylemedi sen ne zaman transfer olmuştun dr ölçüm felan da yapmadı hani kaç mm felan diye kaç haftalıkla uyumlu dedim 5 dedi seni kalp atışı için ne zamana çağırdılar

Kızlar çok şükür bugün kesemi gördüm geldim sırada kalp atışı var
Hay maşallah ne kadarlık çıktı
aynen sanırım bu bölümde benim kadar çok ilacı olan yok Cumartesi kese görmeye gidince söylicem kessin artık bir kısmını

Merhaba kızlar burda herkes gebe,sanırım sizede danışayım. Bugun transferın 8. Günü 5.gn embryosu konuldu. Testin bı sekildeamz çok silik biliyorum umarım birşey vardırEki Görüntüle 3126802
Erken gebelik testi yapsaydın ya belki onda var ise daha belirgin olabilirdi onlar daha hassas diye biliyorum inşallah bebeğim seninledir canımmm❤

Öyle dedi tam olarak söylemedi sen ne zaman transfer olmuştun dr ölçüm felan da yapmadı hani kaç mm felan diye kaç haftalıkla uyumlu dedim 5 dedi seni kalp atışı için ne zamana çağırdılar
19 Ağustos’ta transfer benim. Bu Cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım 1.5 gün kaldı buradaki herkes keseyi gördü nolur ben de göreyim ters bi şey olacak diye ödüm patlıyor

19 Ağustos’ta transfer benim. Bu Cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım 1.5 gün kaldı buradaki herkes keseyi gördü nolur ben de göreyim ters bi şey olacak diye ödüm patlıyor
Bende 20snde transfer oldum kaçıncı gün embriyosuydu seninki inşallah görürsün sende canım gönlünü ferah tutttt güzel güzel hayaller kur inanıyorum göreceksin sende

Hay maşallah ne kadarlık çıktı

aynen sanırım bu bölümde benim kadar çok ilacı olan yok Cumartesi kese görmeye gidince söylicem kessin artık bir kısmını
Valla korkudan ağlamaktan ne ne kadar diye sordum ne de yolk sac varmı dedim Allah’a emanet

hiiiç belli olmuyor benim ilk gebeliğimde 8. Haftaya kadar bulantının b si yoktu sonra 22. Haftaya kadar sürekli kustum. İnşallah hiç olmasın

Bende 20snde transfer oldum kaçıncı gün embriyosuydu seninki inşallah görürsün sende canım gönlünü ferah tutttt güzel güzel hayaller kur inanıyorum göreceksin sende
5. Gün dondurulmuş çift . Senin tek miydi ? İnşallah canım ya çok heyecanlıyız

Benim transferimde sizinle aynı kalp atışını da duyduk çok şükür benimde hiç belirtim yok bulantı olmaması iyi bence koku hassasiyeti var ama

Canım ben kalp atışını duydum ama hala belirgin bir belirtim yok. Yalnız değilsin

Benim gogus ağrıs ve arada regli sancısı disinda hiç belirtim yok canim korkma herkes aynı belirtileri yasiycak diye birsey yok senin bunyen daha kuvvetlidir agrı eşiğin daha yuksektir hic belirti arama keyfini cikart çünkü belirtiler bi anda vurabiliyormus ben keseyide gördüm bugün belli bellirsiz kalp atışını da duydum telas yapma kendini strese sokma ben dua ediyorum inşallah hep böyle sakin temiz temiz geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…