• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Merhaba kızlar burda herkes gebe,sanırım sizede danışayım. Bugun transferın 8. Günü 5.gn embryosu konuldu. Testin bı sekildeamz çok silik biliyorum umarım birşey vardırEki Görüntüle 3126802
Erken gebelik testi yapsaydın olup olmadığı daha net belli olurdu. Kaset testlerde çizgi erken belli olmuyor. Birazda odaklanmamış kamera o bölgeye dolayısıyla ben göremedim çizgi. İnş vardır.

Merhaba kızlar burda herkes gebe,sanırım sizede danışayım. Bugun transferın 8. Günü 5.gn embryosu konuldu. Testin bı sekildeamz çok silik biliyorum umarım birşey vardırEki Görüntüle 3126802
Hoş geldin:))
Fotoğrafta görülmüyor ama çizgi var diyorsan vardır :) ben de 8. Gün aynı testten yaptım biraz daha belirgindi. Sonra aksam kan testi vermiştim 103 çıkmıştı ama tup bebek merkezi sevinmek için erken olduğunu 12. Gün ve 14. Gün test değerlerinin önemli oldugunu soyledi. :(

Tabii ki sevinmekten vazgeçmedim. Umudum daha da bi yeşerdi.

Umarım test gününde de seni en mutlu edecek sonucu görürsün.

Erken gebelik testi yapsaydın olup olmadığı daha net belli olurdu. Kaset testlerde çizgi erken belli olmuyor. Birazda odaklanmamış kamera o bölgeye dolayısıyla ben göremedim çizgi. İnş vardır.
Yaa göremediniz mi 😏
Bakım bşka çektiğim varmı aslnda o kdr ince ki ben bile ilk görmedim
IMG_20220908_133646.jpg

Fotoğrafta görülmüyor ama çizgi var diyorsan vardır :) ben de 8. Gün aynı testten yaptım biraz daha belirgindi. Sonra aksam kan testi vermiştim 103 çıkmıştı ama tup bebek merkezi sevinmek için erken olduğunu 12. Gün ve 14. Gün test değerlerinin önemli oldugunu soyledi. :KK43:

Ya öğlen eşime dedim ben mi paranoya oluşturdum oda dedıkı bende gördüm çizgiyi tekrar attım orda var biraz 😊 illaa göstrcm size

Ya öğlen eşime dedim ben mi paranoya oluşturdum oda dedıkı bende gördüm çizgiyi tekrar attım orda var biraz 😊 illaa göstrcm size
Kuzum eşine söyle nöbetçi eczaneden erken gebelik testi alsın eğer bulabilirse predictor marka çok güzel çıkarıyor çizgiyi eğer varsa gebelik. Hayal meyal birşeyler var gibi😅 bu arada dondurulmuş transfer değil mi? Eğer tazeyse çatlatma iğnesi etkisi oluyor testlerde.

Ben son kutumu kullanıyorum. Kalp atışını duyduğumda 1 hafta daha kullan demişti. Zaten hangi ilacı ne için kullanıyoruz...bırakınca noluyor..bunların hepsi bilmece😅
Yaaa ne güzel bana da 10-12 hafta dedi keşke bıraktırsa göbeğimde yer kalmadı iğneden zaten fitil artık girmiyor ıslatıp öyle atiyorum o da eriyor hap yutmaktan gırtlağım acıdı bitsede kurtulsak valla

Kızlar bulantilariniz günün hangi zamanı oluyor? Benimki öğleden sonra yoğunlaşıyor

Fotoğrafta görülmüyor ama çizgi var diyorsan vardır :) ben de 8. Gün aynı testten yaptım biraz daha belirgindi. Sonra aksam kan testi vermiştim 103 çıkmıştı ama tup bebek merkezi sevinmek için erken olduğunu 12. Gün ve 14. Gün test değerlerinin önemli oldugunu soyledi. :KK43:

Hımm anladım haklısın aslnda cok erken belki birden artar

Kuzum eşine söyle nöbetçi eczaneden erken gebelik testi alsın eğer bulabilirse predictor marka çok güzel çıkarıyor çizgiyi eğer varsa gebelik. Hayal meyal birşeyler var gibi😅 bu arada dondurulmuş transfer değil mi? Eğer tazeyse çatlatma iğnesi etkisi oluyor testlerde.
Dondurulmuş evet

Yaaa ben hep elbise giyiyorum yazlık elbiseler iyi oluyordu ama havalar soğudukça napıcam ne giyicem bilmiyorum. Daracık jean pantolonlarım şimdiden olmuyor üzerime😅 aaa ben hamile reyonuna gitmeyi hiç sevmezdim eskiden. Bu haftasonu biraz dolaşayım o reyonlarda🤣
Bende yazı elbiselerle rahat oluyordu ya kisin da artık tayt sweatle geciririm diye düşünüyorum 🤣 iğnelerden benim göbeğim 3 aylık gibi şişti sizdede var mı o şişlik 6 haftalık desem inanmazlar 😅

ilaç listem :KK70: sabah 1 tane progestan dex + coraspin+ vajinal fitil + maltofer vitamin + magasit magnezyum + 2 adet estrofem **** öğlen 2 adet estrofem *** akşam 7 de 2 ayrı multivitamin biri omega3 diğer kalsiyum falan + magasit magnezyum akşam 8 de vajinal fitil + progestan dex+ oksapar + 2 adet estrofem
valla daha ne olsun her halde acıdı bana kalçadan vermedi bunların yanına :)))
Maşallah ne varsa vermis sana doktorun canım ya 😅Ben prolutex iğne günde 2 defa+ 6 tane fitil progestan sabah oglen aksam + estrofem 4 adet sabah akşam bide folic asit kullanıyorum prolutex kullanan yok heralde aramızda herkes progestan dex kullaniyor herkes

Kızlar bulantilariniz günün hangi zamanı oluyor? Benimki öğleden sonra yoğunlaşıyor
Benim sabah çok fena. Öğlene doğru dağılıyor çünkü Prilam içiyorum. Akşam yine başlıyor. Kızlar ben daha önce severek yediğim şeylerden bile tiksiniyorum. Az önce köfte bile yiyemedim midem kalktı 😞 Ben nasıl protein alacağım bu bebek nasıl beslenecek böyle yemeden 😔

Yani bazen midem o kadar bulanıyo ki internette yemek videosu, tv de yemek programı denk geldiğinde bile içim kalkıyo düşünün artık

Bende yazı elbiselerle rahat oluyordu ya kisin da artık tayt sweatle geciririm diye düşünüyorum 🤣 iğnelerden benim göbeğim 3 aylık gibi şişti sizdede var mı o şişlik 6 haftalık desem inanmazlar 😅
Zaten işyerinde gebe olduğumu öğrenenler izne mi çıkıyorsun diye soruyorlar😄 3 aylık gibi kesin varım hatta 4 ü bile olabilir

Benim sabah çok fena. Öğlene doğru dağılıyor çünkü Prilam içiyorum. Akşam yine başlıyor. Kızlar ben daha önce severek yediğim şeylerden bile tiksiniyorum. Az önce köfte bile yiyemedim midem kalktı 😞 Ben nasıl protein alacağım bu bebek nasıl beslenecek böyle yemeden 😔
Benim de sabah çok biseyim olmuyor. Bu hafta tatil bitmişti, rahatça kahvaltımı yapıp ise gittim. Ama saat 4 5 gibi yoğun bulantı başlıyor ona rağmen yiyorum. Sadece bugün dondurmayı artık yiyemeyecegimi farkettjm kokusundan iğrendim.

Yani bazen midem o kadar bulanıyo ki internette yemek videosu, tv de yemek programı denk geldiğinde bile içim kalkıyo düşünün artık

Benim de sabah çok biseyim olmuyor. Bu hafta tatil bitmişti, rahatça kahvaltımı yapıp ise gittim. Ama saat 4 5 gibi yoğun bulantı başlıyor ona rağmen yiyorum. Sadece bugün dondurmayı artık yiyemeyecegimi farkettjm kokusundan iğrendim.
Siz böyle bulantılardam bahsedince ben bir anormallik mi var diye korkuyorum. 7. Haftası olup bulantısı tiksinmesi olmayan yok mu😕😁 aşerme de yok. Sadece pisboğazlık var. Canım ne çekerse eşime aldırmanın peşindeyim bir daha bu zamanlar gelmez diye 😅

Kızlarrrr bugün kesemi gördük çok şükür 5 haftalık dedi 2 hafta sonraya kalp atışı duymak için çağırdı acaba biraz gec mi daha erken duyulabilir mi her şey yolunda gözüküyo dedi karından usg ile baktı
Tam 5 hata mıymış seninle ben aynı zamana denk geliyorduk ben 5+2 diye biliyorum çünkü

Back