- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
ahahahah evettt dıyetmı vardı ultrason bıle yookmus annem cınsıyetımı dogunca ogrenmıs 1990 yılındaBenim gittiğim doktorlar hiç diyet veya kiloyla alakalı konuşmadı henüz. Belki bu zaten yarım dünya olur bırakalım kendi haline demişlerdir benim içinEkmeği hamur işini makarnayı kesen doktorlara sesleniyorum...bizim analarımız ne bulduysa onu yedi biz aptal mı olduk
Doktorunuzla konuşun kadın doğum doktorları yazıyor raporuMerhaba nasıl oluyor
doktor ilaçları kullandığın sürece adet olmazsın diyor ama bilmiyorumÇarşamba günü saglik ocağında kan verdim hala sonuç bekliyorum. Kızlar negatif olsa çoktan adet olmam gerekmez miydi. Çünkü artık 14 gün bugün
ben lastikli pantolon alcam bi siyah bi lacivert kot gibi bu aylar için kurtarırİŞTAHH DURUMUNUZ NASIL KIZLAARR
NE GIBI DEGISIKLIKLERINIZ VAARR
KİLONUZU TAKIP EDIYORMUSUNUUZ
BEN ZATEN TEDAVIDE 2 AYLIK SON DONEMDE 4 KİLO ALDIIMMM
PANTOLONLAR OLMUYOOOR
NAPICAM BILMIYORUM
MİLLET 3.AYDAN SONRA HAMILELIK KIYAFETI DERKEN BEN SIMDIDEN MIA LCAM YOKSA BIR BEDEN BUYUK OANTOLON U ALCAM BILEMIYORRUMM
Benim doktorum bana rApor çıkartı bende tüp bebek tedavisini görüyorum Sadece yazmak istemiyorlar çoğu doktorOksopar iğne için ilaç raporu.
Tüp bebekbraporu vs. tamamen farklı şeyler.
Peki birşey sorucam estrofem miktarlarını neye göre yazıyor doktorlar. Ben 4 tane kullanıyorum. Daha az kullananlarda varilaç listemsabah 1 tane progestan dex + coraspin+ vajinal fitil + maltofer vitamin + magasit magnezyum + 2 adet estrofem **** öğlen 2 adet estrofem *** akşam 7 de 2 ayrı multivitamin biri omega3 diğer kalsiyum falan + magasit magnezyum akşam 8 de vajinal fitil + progestan dex+ oksapar + 2 adet estrofem
valla daha ne olsun her halde acıdı bana kalçadan vermedi bunların yanına :)))
Bende çok kilo aldım kotlarimin beli çok sıkıyor hiç rahat edemiyorum kış gelince büyük triko takımlar almayı düşünüyorumİŞTAHH DURUMUNUZ NASIL KIZLAARR
NE GIBI DEGISIKLIKLERINIZ VAARR
KİLONUZU TAKIP EDIYORMUSUNUUZ
BEN ZATEN TEDAVIDE 2 AYLIK SON DONEMDE 4 KİLO ALDIIMMM
PANTOLONLAR OLMUYOOOR
NAPICAM BILMIYORUM
MİLLET 3.AYDAN SONRA HAMILELIK KIYAFETI DERKEN BEN SIMDIDEN MIA LCAM YOKSA BIR BEDEN BUYUK OANTOLON U ALCAM BILEMIYORRUMM
Bende 4 tane kullanıyorum önceki tedavilerimde 3 de kullanmıştım değiştiriyor sürekliPeki birşey sorucam estrofem miktarlarını neye göre yazıyor doktorlar. Ben 4 tane kullanıyorum. Daha az kullananlarda var
hiç bilmiyorum benim 1 kimyasal gebeliğim oldu 2 de başarısız tüp bebek belki onla alakalıdır.Peki birşey sorucam estrofem miktarlarını neye göre yazıyor doktorlar. Ben 4 tane kullanıyorum. Daha az kullananlarda var
Esnek kıyafetler almak en mantıklısı haklısın hatta hiç kıyafet almak zorunda kalmasak..Bende çok kilo aldım kotlarimin beli çok sıkıyor hiç rahat edemiyorum kış gelince büyük triko takımlar almayı düşünüyorumhem rahat olur
Ben de 3 kullanıyorumPeki birşey sorucam estrofem miktarlarını neye göre yazıyor doktorlar. Ben 4 tane kullanıyorum. Daha az kullananlarda var
Denedim onu dün akşam ama zor uyuyabildimBacağınız arasına yastık yerleştirip yatmayı deneyin
Ben de 4 tane kullanıyorum sabah 2 akşam 2 aç karninaPeki birşey sorucam estrofem miktarlarını neye göre yazıyor doktorlar. Ben 4 tane kullanıyorum. Daha az kullananlarda var
Bende bugün öğrendim çok heyecanlıyım ALLAH devamını getirsinBende geldim
Sabah öğle akşam 1 tok karnına alıyorum benDenedim onu dün akşam ama zor uyuyabildim
Ben de 4 tane kullanıyorum sabah 2 akşam 2 aç karnina
hayırlısı olsun inşallahBende bugün öğrendim çok heyecanlıyım ALLAH devamını getirsin
geç bile gelmişsin:) sağlıkla doğsun inşallahBende geldim
Aminnnhayırlısı olsun inşallah
Gerçekten öyle, herkes kendi düzenini paylaşınca şaşırdım ben de. Çünkü pozitif çıktığı gün bende estrofem bitti dediler. Sadece multivitamin+progestan fitil kaldı şuan. İnşallah hepimizinki kendi ihtiyaçlarına göre en iyisi olacak belirlenmiştir.Ne derseniz diyi bu tüp bebek tam bir gizemkimin hangi ilacı iğneyi nekadar kullandığı ne zaman bıraktığı hangi testleri yaptırdığı belli değil. Tutacağı varsa tutuyor demekten başka çare kalmıyor bize sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?