2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

ahahahah evettt dıyetmı vardı ultrason bıle yookmus annem cınsıyetımı dogunca ogrenmıs 1990 yılında
sürpriiz kızınız olduu

Çarşamba günü saglik ocağında kan verdim hala sonuç bekliyorum. Kızlar negatif olsa çoktan adet olmam gerekmez miydi. Çünkü artık 14 gün bugün
doktor ilaçları kullandığın sürece adet olmazsın diyor ama bilmiyorum

ben lastikli pantolon alcam bi siyah bi lacivert kot gibi bu aylar için kurtarır

Peki birşey sorucam estrofem miktarlarını neye göre yazıyor doktorlar. Ben 4 tane kullanıyorum. Daha az kullananlarda var

Bende çok kilo aldım kotlarimin beli çok sıkıyor hiç rahat edemiyorum kış gelince büyük triko takımlar almayı düşünüyorum hem rahat olur

Merhaba kızlar burda herkes gebe,sanırım sizede danışayım. Bugun transferın 8. Günü 5.gn embryosu konuldu. Testin bı sekildeamz çok silik biliyorum umarım birşey vardır

Gerçekten öyle, herkes kendi düzenini paylaşınca şaşırdım ben de. Çünkü pozitif çıktığı gün bende estrofem bitti dediler. Sadece multivitamin+progestan fitil kaldı şuan. İnşallah hepimizinki kendi ihtiyaçlarına göre en iyisi olacak belirlenmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…