2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Maasallah canm ben pastane poğaça pizzasi pastası magnolyasi hep yedim ya ne olacak benim halim kola bile içtim azda olsaciğeri sordun mu onuda yedim en kotusu
Kolayı günde 1 bardak icebilirsin çok istersen dedi ama o günü ne cay ne kahve hic bişey icmemek şartıyla.. sakatat, midye cig et balık kesinlikle yeme dedi direk düsuk sebebi dedi ben Allahtan sevmiyorum sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat et dedi

Daha başıma ne gelebilirki dediğin anda.... inşallah sıkıntı olmaz cnm.
Ay cok agladim yeni yeni kenxime geliyorum yarin once kizilay kurumuna gidip durum neymis ogrencez sonra kendi doktoruma gidip kan uyuşmazlığı hakkinda ne diycek igne vuralim derse onu vurcm sonra daaaa sehir hastanesine gidicez

Maasallah canm ben pastane poğaça pizzasi pastası magnolyasi hep yedim ya ne olacak benim halim kola bile içtim azda olsaciğeri sordun mu onuda yedim en kotusu
Afiyet olsun ama abartmışsın sanki biraz.

Kortizon kullanmıyor musun?

Ben neredeyse 2 aydır tuzsuz, şekersiz, yağsız besleniyorum. Çok nadir kaçamak yaptım dondurma, 3 tane patates kızartması falan . Ki yemek yemeği de çok severim. Tutuyorum kendimi zar zor.

Ay cok agladim yeni yeni kenxime geliyorum yarin once kizilay kurumuna gidip durum neymis ogrencez sonra kendi doktoruma gidip kan uyuşmazlığı hakkinda ne diycek igne vuralim derse onu vurcm sonra daaaa sehir hastanesine gidicez
Geçmiş olsun
Lütfen üzme kendini nedir ne değildir tam öğrenmeden.
Kan uyuşmazlığı bile olsa günümüzde çaresi var.

Üzme kendini ne de bebişi.

Yüreğini ferah tut ve inan her şey hayırlısıysa çok güzel olacak.

İştah durumunuz ne durumda kızlar ben eskisi kadar yiyemiyorum cnm istemiyo eskisi kadar sık sık acıkmıyorum. Bi yandan güzel ama endişenlenmiyoda değilim bi terslik mi var yoksa diye. Yersiz korkular ama arada aklıma geliyo yani

Bazı günler öyle oluyor bazı günler herşeyi yiyesin geliyor hormon dengesizliğin den galiba

Ben transfer sonrası 2 kilo vermişim canım hiç birsey yemek istemiyor ama mide bulantısı da yok garip kokular alıyorum sadece su içerken yumurta kokusu alıyorum mesela

Beni

bgün benimde 5. Gün erken test yapmaya korkuyor sizin hiç hamilelik belirtiniz var mıydı acaba 13 ü ne kadar bekle dediler ama
Bekle demek koLay ama beklemek hiç kolay değil o yüzden 6.gün erken gebelik testi al eğer çift çizgiyi görürsen de git kan var zaten gebelik varsa beta yükseliyor

Kızlar bazı hesaplar dondurulmuş bu dünkü olay yüzünden mi acaba bana da mesaj atmışlar. Çok üzüldüm kızlara

Kızlar bazı hesaplar dondurulmuş bu dünkü olay yüzünden mi acaba bana da mesaj atmışlar. Çok üzüldüm kızlara
Yeni hesap açıp gelirler yahu üzülme:) mesajda yazmıyor mu neyin yanlış olduğu? Kurallara aykırıdır tahminim, forumdan tanışıp numara verilebiliyor olsa insanların sahte hesaplar açıp buluşup kandırılmasının önü açılır o da tehlikeli olur. Şimdi en azından herkesin gerçek olduğunu biliyoruz.

Evet o sebeple uyarmışlar da ben zaten dedikleri programı bilmiyorum bile :) umarım gelirler yeni hesapla

Ne kadarlık çıktınız muayenede

kızlaarrr günaydınnnn

kızlaarrr kese 3.000 de gorunuyor dıyorlar.
benım degeler 2,70 oranında artıyorr. yanı 3 kez kan verdım hep aynı oranda arttı.
kese gününe gıttıgımde kan degerı bu sekılde devam ederse 149.582 civarı olacak ....

ya bu anormal deılmıı :)

yanı ben gıttıgımde acaaba kalbıdemı duyacagım

çoğul gebelik miydi seninki bu nasıl bir artış maşallah :)

çoğul gebelik miydi seninki bu nasıl bir artış maşallah :)
bilmiyorum kı canım 2 adet konuldu ama henüz keseyi görmedik.
bir arkadas 5.000 den sonra 4 gunde bır deger artıyor yazmıs.
yanı öyle 149.000 lar olmaz dedi

senın degerın ılklerde yuzde kac artmıstı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…