Kolayı günde 1 bardak icebilirsin çok istersen dedi ama o günü ne cay ne kahve hic bişey icmemek şartıyla.. sakatat, midye cig et balık kesinlikle yeme dedi direk düsuk sebebi dedi ben Allahtan sevmiyorum sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat et dediMaasallah canmben pastane poğaça pizzasi pastası magnolyasi hep yedim ya ne olacak benim halim kola bile içtim azda olsa ciğeri sordun mu onuda yedim en kotusu
Ay cok agladim yeni yeni kenxime geliyorum yarin once kizilay kurumuna gidip durum neymis ogrencez sonra kendi doktoruma gidip kan uyuşmazlığı hakkinda ne diycek igne vuralim derse onu vurcm sonra daaaa sehir hastanesine gidicezDaha başıma ne gelebilirki dediğin anda....inşallah sıkıntı olmaz cnm.
Afiyet olsunMaasallah canmben pastane poğaça pizzasi pastası magnolyasi hep yedim ya ne olacak benim halim kola bile içtim azda olsa ciğeri sordun mu onuda yedim en kotusu
Geçmiş olsunAy cok agladim yeni yeni kenxime geliyorum yarin once kizilay kurumuna gidip durum neymis ogrencez sonra kendi doktoruma gidip kan uyuşmazlığı hakkinda ne diycek igne vuralim derse onu vurcm sonra daaaa sehir hastanesine gidicez
Bazı günler öyle oluyor bazı günler herşeyi yiyesin geliyor hormon dengesizliğin den galibaİştah durumunuz ne durumda kızlar ben eskisi kadar yiyemiyorum cnm istemiyo eskisi kadar sık sık acıkmıyorum. Bi yandan güzel ama endişenlenmiyoda değilim bi terslik mi var yoksa diye. Yersiz korkular ama arada aklıma geliyo yani
Ben transfer sonrası 2 kilo vermişim canım hiç birsey yemek istemiyor ama mide bulantısı da yok garip kokular alıyorum sadece su içerken yumurta kokusu alıyorum meselaİştah durumunuz ne durumda kızlar ben eskisi kadar yiyemiyorum cnm istemiyo eskisi kadar sık sık acıkmıyorum. Bi yandan güzel ama endişenlenmiyoda değilim bi terslik mi var yoksa diye. Yersiz korkular ama arada aklıma geliyo yani
Bekle demek koLay ama beklemek hiç kolay değil o yüzden 6.gün erken gebelik testi al eğer çift çizgiyi görürsen de git kan var zaten gebelik varsa beta yükseliyorBeni
bgün benimde 5. Gün erken test yapmaya korkuyor sizin hiç hamilelik belirtiniz var mıydı acaba 13 ü ne kadar bekle dediler ama
Oskopar için Rapor da çıkıyor bilginiz olsun kızlar bena doktorum 6 aylık rapor çıkartı sadece 20 TL oditoryumkeşke oksapar ve progestan dex bende kesse çok pahalı ve sürekli bitiyor :)))
Aa kimlerin hesabı dondurulmuş yaKızlar bazı hesaplar dondurulmuş bu dünkü olay yüzünden mi acaba bana da mesaj atmışlar. Çok üzüldüm kızlara
Yeni hesap açıp gelirler yahu üzülme:) mesajda yazmıyor mu neyin yanlış olduğu? Kurallara aykırıdır tahminim, forumdan tanışıp numara verilebiliyor olsa insanların sahte hesaplar açıp buluşup kandırılmasının önü açılır o da tehlikeli olur. Şimdi en azından herkesin gerçek olduğunu biliyoruz.Kızlar bazı hesaplar dondurulmuş bu dünkü olay yüzünden mi acaba bana da mesaj atmışlar. Çok üzüldüm kızlara
Evet o sebeple uyarmışlar da ben zaten dedikleri programı bilmiyorum bile :) umarım gelirler yeni hesaplaYeni hesap açıp gelirler yahu üzülme:) mesajda yazmıyor mu neyin yanlış olduğu? Kurallara aykırıdır tahminim, forumdan tanışıp numara verilebiliyor olsa insanların sahte hesaplar açıp buluşup kandırılmasının önü açılır o da tehlikeli olur. Şimdi en azından herkesin gerçek olduğunu biliyoruz.
evdekikadın ve mls anns öyle bir nick vardı yaAa kimlerin hesabı dondurulmuş ya
Ne kadarlık çıktınız muayenedeKızlar bende kesemizi gördüm sonunda çok şükür hersey çok güzel dedi 1 tanecik bebisim tutunmuş bana hiç bir sorun yok dedikanamam kese büyüdüğü için olmuş bugün kesildi zaten kanama alanı vs de yok banada herseyi anlatti makarna pilav pastane pogacası vs hic bisey yeme dedi sadece sebze agirliklı beslen dedi 3. Aya kadar tükürük yutsan ondan bile beslenir dedi kanaman olsa da kırmızıya dönmediği sürece telas yok o zaman bile telaş yapma bana haber ver dedi ilaçları 10. Haftaya kadar kullanicaksin sonra balık yağı ve vitaminle devam edicez dedi 17 si kalp atışı için gidicem hayırlısıyla çok heyecanlandım elim ayağım titredi
aaa ne olmuss onlaraa aktıftı onlaarrevdekikadın ve mls anns öyle bir nick vardı ya
aaa ne olmuss onlaraa aktıftı onlaar
çoğul gebelik miydi seninki bu nasıl bir artış maşallah :)kızlaarrr günaydınnnn
kızlaarrr kese 3.000 de gorunuyor dıyorlar.
benım degeler 2,70 oranında artıyorr. yanı 3 kez kan verdım hep aynı oranda arttı.
kese gününe gıttıgımde kan degerı bu sekılde devam ederse 149.582 civarı olacak ....
ya bu anormal deılmıı :)
yanı ben gıttıgımde acaaba kalbıdemı duyacagım
bilmiyorum kı canım 2 adet konuldu ama henüz keseyi görmedik.çoğul gebelik miydi seninki bu nasıl bir artış maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?