- 28 Ağustos 2022
- 129
- 138
- 18
- 40
BenMerhaba aranızda raporlu tüp bebek yaptıran var mı? İzmir medical parkta tüp bebeğe başlayacaktım tüp bebekte rapor alımını durdurmuş hastane malesef amh 0.69 nereye gitsem bilemiyorum
Dex kullanım dedim sordum günde dört kere diyince vazgeçtimBana da hiç yaramadı enfekte oldu iğne yerleri göbekten olan progestan dex e döndük de rahat ettim.
Anladım.kuzumGonal f e basladigim gun basladjm takviyeye opudan sonra biraktirdi baskada bişey kullanmadim ogunden beri canim amh degerinide hatırlamıyorum ama kötü değil ortalama bir degerdi
Cok sevindim canm iyi dkrtmus güzel anlatmis içini rahatlatmistirKizlar ciktim simdi doktor 45 dk konustu benimle en ince ayrintiya kadar ilaclara 11. Haftaya kadar devam fitil 36. Haftaya kadar devam dedi coraspirin kanama varsa onu arttirir dedi kesti sulandırıcı igneye devam dedi dex e de ve digerlerine devam edicem 11. Haftaya kadar kanama da 2 pet ve kirmizi değilse korkma ikiz bebek oldugu icin normal dedi hatta beslenme listesi verdi bagisikligima gore tek tek madde madde yazdipilav yasak makarna yasak yersen anlarım dedi gozum üstünde dedi
Bir sıkıntı olmazsa gelme dedi aylık kontrollerimi ya senin ikiz ya kuzum belki ondan öyle demiştir bende zaten kendi çalıştığım hastaneden bi randevu alıp baktıracağımAyy canim benim endiselerini yerim seninhic bisey olmaz Allahin izniyle sen nasilsin neden 11. Haftaya bana 6+5 dedi iki hafta sonra gel dedi durumlar iyiymis ama riskli gebelikmis kanama olmasi normal hic bir is yapmayacaksin dedi ilaclara oldugu gibi devam dedi
İyi yaparsın kuzum baktirmakta fayda varBir sıkıntı olmazsa gelme dedi aylık kontrollerimi ya senin ikiz ya kuzum belki ondan öyle demiştir bende zaten kendi çalıştığım hastaneden bi randevu alıp baktıracağımmerak iste
Canm iyiki erkenden farkına vardınız uyuşmazlık için iğne yapılıyormuş doğumdan 24 saat içindede yapılıyormuş ikinci çocuk etkilenmesin diyeKizlar size olay bisey anlatcam okuyan herkes duyan duymayan bisey desin cuma gunu sabah bi kan grubuma bakildi aksamda kanama olunca sehir hastanesinde kan almislardi grubuma bakmak icin birinde 0rh- birinde 0rh+ cikmis bugunku doktorum farketti boyle olmaz bidaha kannver dedi sonucu bekledik uzun surdu diye soylendik ama sonucu kizilaya gondermisler istisare etmişler benim kan grubum cok cok nadir gorulen biseymis yani - yada + olduğuna karar verilemiyomus bunada varyant6 deniyomus nette bile cikmiyor esim 0rh+ oldugu icin negatif e yatkinligim varmis bu seferde kan uyusmazligi cikiyomus yarin sabah yine hastane yollari bana yani kafayi yememek nasil elde olsun
Maşallah maşallahKızlar bende kesemizi gördüm sonunda çok şükür hersey çok güzel dedi 1 tanecik bebisim tutunmuş bana hiç bir sorun yok dedikanamam kese büyüdüğü için olmuş bugün kesildi zaten kanama alanı vs de yok banada herseyi anlatti makarna pilav pastane pogacası vs hic bisey yeme dedi sadece sebze agirliklı beslen dedi 3. Aya kadar tükürük yutsan ondan bile beslenir dedi kanaman olsa da kırmızıya dönmediği sürece telas yok o zaman bile telaş yapma bana haber ver dedi ilaçları 10. Haftaya kadar kullanicaksin sonra balık yağı ve vitaminle devam edicez dedi 17 si kalp atışı için gidicem hayırlısıyla çok heyecanlandım elim ayağım titredi
Ne kadar güzel bir haber sevincini paylaşıyorum canım. Cumartesi darısı başıma bana dua etKızlar bende kesemizi gördüm sonunda çok şükür hersey çok güzel dedi 1 tanecik bebisim tutunmuş bana hiç bir sorun yok dedikanamam kese büyüdüğü için olmuş bugün kesildi zaten kanama alanı vs de yok banada herseyi anlatti makarna pilav pastane pogacası vs hic bisey yeme dedi sadece sebze agirliklı beslen dedi 3. Aya kadar tükürük yutsan ondan bile beslenir dedi kanaman olsa da kırmızıya dönmediği sürece telas yok o zaman bile telaş yapma bana haber ver dedi ilaçları 10. Haftaya kadar kullanicaksin sonra balık yağı ve vitaminle devam edicez dedi 17 si kalp atışı için gidicem hayırlısıyla çok heyecanlandım elim ayağım titredi
Hayırlısıyla bebisini gör canım dualarim seninleNe kadar güzel bir haber Sevinç’ini paylaşıyorum canım. Cumartesi darısı başıma bana dua et
İnşallah Allahımmmm hep beraber bebekleri kucağımıza alıp gaz problemlerini konuşacağımız günleri görelim inşallahHayırlısıyla bebisini gör canım dualarim seninleSenden de güzel haberler fotolar bekliyorum
Daha başıma ne gelebilirki dediğin anda....Kizlar size olay bisey anlatcam okuyan herkes duyan duymayan bisey desin cuma gunu sabah bi kan grubuma bakildi aksamda kanama olunca sehir hastanesinde kan almislardi grubuma bakmak icin birinde 0rh- birinde 0rh+ cikmis bugunku doktorum farketti boyle olmaz bidaha kannver dedi sonucu bekledik uzun surdu diye soylendik ama sonucu kizilaya gondermisler istisare etmişler benim kan grubum cok cok nadir gorulen biseymis yani - yada + olduğuna karar verilemiyomus bunada varyant6 deniyomus nette bile cikmiyor esim 0rh+ oldugu icin negatif e yatkinligim varmis bu seferde kan uyusmazligi cikiyomus yarin sabah yine hastane yollari bana yani kafayi yememek nasil elde olsun
Ay dur gazı olmasında biz yine konuşalımİnşallah Allahımmmm hep beraber bebekleri kucağımıza alıp gaz problemlerini konuşacağımız günleri görelim inşallah
Cnmm ne güzel için rahatlamıştır keseyi bebişi görünceKızlar bende kesemizi gördüm sonunda çok şükür hersey çok güzel dedi 1 tanecik bebisim tutunmuş bana hiç bir sorun yok dedikanamam kese büyüdüğü için olmuş bugün kesildi zaten kanama alanı vs de yok banada herseyi anlatti makarna pilav pastane pogacası vs hic bisey yeme dedi sadece sebze agirliklı beslen dedi 3. Aya kadar tükürük yutsan ondan bile beslenir dedi kanaman olsa da kırmızıya dönmediği sürece telas yok o zaman bile telaş yapma bana haber ver dedi ilaçları 10. Haftaya kadar kullanicaksin sonra balık yağı ve vitaminle devam edicez dedi 17 si kalp atışı için gidicem hayırlısıyla çok heyecanlandım elim ayağım titredi
Maasallah canmKızlar bende kesemizi gördüm sonunda çok şükür hersey çok güzel dedi 1 tanecik bebisim tutunmuş bana hiç bir sorun yok dedikanamam kese büyüdüğü için olmuş bugün kesildi zaten kanama alanı vs de yok banada herseyi anlatti makarna pilav pastane pogacası vs hic bisey yeme dedi sadece sebze agirliklı beslen dedi 3. Aya kadar tükürük yutsan ondan bile beslenir dedi kanaman olsa da kırmızıya dönmediği sürece telas yok o zaman bile telaş yapma bana haber ver dedi ilaçları 10. Haftaya kadar kullanicaksin sonra balık yağı ve vitaminle devam edicez dedi 17 si kalp atışı için gidicem hayırlısıyla çok heyecanlandım elim ayağım titredi
Bu ara yatarken bile yüzüme hamur işi dizesim varMaasallah canmben pastane poğaça pizzasi pastası magnolyasi hep yedim ya ne olacak benim halim kola bile içtim azda olsa ciğeri sordun mu onuda yedim en kotusu
Kalp atışını da duyunca içim daha da rahat edicekCnmm ne güzel için rahatlamıştır keseyi bebişi görünceyalnız benim gittiğim doktorlar hiç yiyecekten konuşmuyor ya nedenki acaba. Oysaki ne güzel ayrıntılı anlatmış senin doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?