- 13 Ağustos 2022
- 662
- 761
- 18
- 37
10 gün sonra demişti 15ine geliyor. Bakalım ne dicekBence de akisina bırak benimki 11. Haftaya kadar devam edicez dedi enoxa kan sulandirici yani sen ne zaman kontrole gidicen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün sonra demişti 15ine geliyor. Bakalım ne dicekBence de akisina bırak benimki 11. Haftaya kadar devam edicez dedi enoxa kan sulandirici yani sen ne zaman kontrole gidicen
Sen ne zaman gidiceksin kontrole cancazimİçini ferah tut canım eminim bebeklerin seninledir, kalplerini duyup geleceksin
Yarın sabahSen ne zaman gidiceksin kontrole cancazim
Ayy hadi gözünaydın canım dinletti mi kalpleri de?Kizlar ciktim simdi doktor 45 dk konustu benimle en ince ayrintiya kadar ilaclara 11. Haftaya kadar devam fitil 36. Haftaya kadar devam dedi coraspirin kanama varsa onu arttirir dedi kesti sulandırıcı igneye devam dedi dex e de ve digerlerine devam edicem 11. Haftaya kadar kanama da 2 pet ve kirmizi değilse korkma ikiz bebek oldugu icin normal dedi hatta beslenme listesi verdi bagisikligima gore tek tek madde madde yazdi pilav yasak makarna yasak yersen anlarım dedi gozum üstünde dedi
tüp bebek de veya oncesınde takvıye vs kulalndın mı canım ?Aminn canncazim cok teşekkür ederim
Gonal f e basladigim gun basladjm takviyeye opudan sonra biraktirdi baskada bişey kullanmadim ogunden beri canim amh degerinide hatırlamıyorum ama kötü değil ortalama bir degerditüp bebek de veya oncesınde takvıye vs kulalndın mı canım ?
amh kactı senın
Evett sırayla dinledik bebislerin vücut yapisi nasilda hizli sekilleniyo öyle belli oluyodu artik ikisininde 2 ser fotosunu verdi guzelce sakla ama diyo bide dosyalayip verdi bozulmasın diyoAyy hadi gözünaydın canım dinletti mi kalpleri de?
Huhuuuuuuu ozaman yarinda senin icin heyecanlanicaz hayirli haberlerle gelYarın sabah
Doktoruna göre degisiyodur o bence dHa önce gidenlerden referans almak en doğrusu ama aklinda kliniği olan biri varsa degerlendir tabikiKızlar hastane yerine direk kendi kliniği olan bir doktor tercih edersek daha özel ilgi olur diye düşünüyorum. Daha önce doğum yapan arkadaşlarım da hep bunu söylüyor
Canım sen kaç yaşındasın bide ikizlerin mi olacak he bide hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına aldırsın inşallahh Darısı bizlereGonal f e basladigim gun basladjm takviyeye opudan sonra biraktirdi baskada bişey kullanmadim ogunden beri canim amh degerinide hatırlamıyorum ama kötü değil ortalama bir degerdi
Makarna pilav neden yasak ki ya? Kiloyla ilgili bi sorun mu gördüKizlar ciktim simdi doktor 45 dk konustu benimle en ince ayrintiya kadar ilaclara 11. Haftaya kadar devam fitil 36. Haftaya kadar devam dedi coraspirin kanama varsa onu arttirir dedi kesti sulandırıcı igneye devam dedi dex e de ve digerlerine devam edicem 11. Haftaya kadar kanama da 2 pet ve kirmizi değilse korkma ikiz bebek oldugu icin normal dedi hatta beslenme listesi verdi bagisikligima gore tek tek madde madde yazdi pilav yasak makarna yasak yersen anlarım dedi gozum üstünde dedi
Çok teşekkür ederim canımHey maşallah gozun aydin canim
Karbonhidrati yasakladi yani kisaca cok nadir olmak sartiyla yiyebilirsin dedi evet biraz kilo aldim bu surecte zaten ama bebeklerde 2 oldugu icin sadece bebekler kilo alacak sekilde ilerleyecekmisizMakarna pilav neden yasak ki ya? Kiloyla ilgili bi sorun mu gördü
Amin canim isteyen herkese nasip olsun 29 yasindayim tuplerim islevini gerçekleştiremiuomus yapisal bozukluk varmış rahimde kalinma yetersiz kaliyodu vs o nedenle gebe kalamiyodum canimCanım sen kaç yaşındasın bide ikizlerin mi olacak he bide hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına aldırsın inşallahh Darısı bizlere
Gozunaydin cnm ne güzel ilgilenmiş DrKizlar ciktim simdi doktor 45 dk konustu benimle en ince ayrintiya kadar ilaclara 11. Haftaya kadar devam fitil 36. Haftaya kadar devam dedi coraspirin kanama varsa onu arttirir dedi kesti sulandırıcı igneye devam dedi dex e de ve digerlerine devam edicem 11. Haftaya kadar kanama da 2 pet ve kirmizi değilse korkma ikiz bebek oldugu icin normal dedi hatta beslenme listesi verdi bagisikligima gore tek tek madde madde yazdi pilav yasak makarna yasak yersen anlarım dedi gozum üstünde dedi
Kalçadan progestan ölüm gibi dagilmazsaDuruma sevindim cnm ama iğnesiz de oluyorsa bu iş biz niye iğne oluyoruz...yoruldum iğnelerden. Allahtan kalçadan yapılan iğnem yok yoksa geberirdim
Ayyy maşallahEvett sırayla dinledik bebislerin vücut yapisi nasilda hizli sekilleniyo öyle belli oluyodu artik ikisininde 2 ser fotosunu verdi guzelce sakla ama diyo bide dosyalayip verdi bozulmasın diyo
Çift embriyo koydular ilk denemede dımı canım ? Benım problemım yok eşiminde ama olmuyot nedensız. Rabbim işte vardır bir bildiği diyorum gerçekten cok yıpratıcı bir süreç kimseye söylemedik eşim ve ben biliyoruz saklıyoruz sonra cevremızdekıler(aileler) üzülmesin diye inşallah benimkide tutarAmin canim isteyen herkese nasip olsun 29 yasindayim tuplerim islevini gerçekleştiremiuomus yapisal bozukluk varmış rahimde kalinma yetersiz kaliyodu vs o nedenle gebe kalamiyodum canim
Bana da hiç yaramadı enfekte oldu iğne yerleri göbekten olan progestan dex e döndük de rahat ettim.Kalçadan progestan ölüm gibi dagilmazsa
yapmadığım kalmadı geçsin diye