2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

bilmiyorum kı canım 2 adet konuldu ama henüz keseyi görmedik.
bir arkadas 5.000 den sonra 4 gunde bır deger artıyor yazmıs.
yanı öyle 149.000 lar olmaz dedi

senın degerın ılklerde yuzde kac artmıstı ?
benim %75 artmıştı hatta ben korkmuştum doktorum %60 ve üzeri normal korkma dedi. bu cmrtesi kese görmeye gideceğim.

Kızlar 10 gündür bişey yoksun dün uyurken tekrar bi çamur gibi azıcık leke gelmiş gelecek mi diye bekliyorum valla zormuş ya
Hiç telaş yapma canım kirmizya dönmediği sürece sorun yokmuş benimde geliyor kahve kılcal damar gibi akıntı

Kızlar ışk kontrelden cıktım yumurtalarım büyümüşler iyi dedi rahim kalınlığında 7dedi yanlış duymadıgıysam:) cuma tekrar kontrel göbekten vuruyordum kola cevirdi çift embiriyo oluyorsa onu istiyorum dedim oluyormuş sorun yok dedi

Ben de bugün muayeneye gittim kalp atışı için. Kalp atışını gördük. Ama Ufak bi kanama alanı oluşmuş. Kan sulandırıcıları kesti, rapor verdi eve geldim yatıyorum. Ama benim hiç kanamam yok. Sizin düzeldi mi kanama alanınız?

Peperutka bizim transfer günümüz aynıydı, 30 Ağustos'ta keseleri gördüm kese boyutuna ve tahmini büyüme hızına göre hesaplayıp 14 Eylül kalp atışı randevusu oluşturduk. Yani sen daha gitmediysen doğrudan kalp atışını duyacak olabilirsin randevu hangi gün? gönlünden geçen ikizse ikiz çıksın da birlikte takip edelim:)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun,
Hiç stres yapmadan sakin kalmaya çalışın. (Kolay değil biliyorum ama )

Kaçıncı haftadasınız?

Benim de yarındı randevum kese görmek için Cumaya ertelendi. 5+2 bugün acaba kalp atışı görür müyüz?

Aynen kuzum sende doktordan geldiğin yazıyı okuyunca rahatladım ama işte ne bilim hiç görmesek bide bugün raporumun son günü yarın işe gideceğim o da biraz ürkütüyor
O da var dogru bu dönemde çalışmakta zor insan korkuyor ben bıraktım o yüzden işi daha hafif hareketler yapmaya çalış yorma kendini ağır kaldirma mümkün olduğunca

Benimde dün 5+5 keseyi gördük ama kalp atışı duyulmadı doktorum en az 14 günü var dedi duyulması için 17 sinde bidaha kontrol edicek

6+4 üm ben. Bence kalp atışı beklentisiyle gitmeyin şuan boşuna kendinizi beklentiye sokmayın sonra panik oluyoruz. Sağ salim kesenizi ve yolk kesesini de görürseniz ne mutlu

Benimde dün 5+5 keseyi gördük ama kalp atışı duyulmadı doktorum en az 14 günü var dedi duyulması için 17 sinde bidaha kontrol edicek
Yani 7+5 te duyacaksın inşallah. Ay benimki de kalp atışını gördüğü halde sesi açmadı dinletmedi haftaya tekrar gelin dedi ben de haftaya 7+5 olacağım tesadüf sizle

aaa ınanmıyorumm nasıllll
ama benım 12.günüm 30 agustostu. kan ozaman ıstendı.
senın ne zamandı kan testın canım

5hafta 5 günlük son adet tarihinden hesaplıyoruz dedi doktorum
benimki de öyle dedi ama 5 günlük embriyoda blastokiste göre hesaplanması gerekmez mi? gerçi ondan daha iyi bilecek değilim zaten 1 gün fark ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…