2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Ayy hadi gözünaydın canım dinletti mi kalpleri de?

tüp bebek de veya oncesınde takvıye vs kulalndın mı canım ?

amh kactı senın
Gonal f e basladigim gun basladjm takviyeye opudan sonra biraktirdi baskada bişey kullanmadim ogunden beri canim amh degerinide hatırlamıyorum ama kötü değil ortalama bir degerdi

Ayy hadi gözünaydın canım dinletti mi kalpleri de?
Evett sırayla dinledik bebislerin vücut yapisi nasilda hizli sekilleniyo öyle belli oluyodu artik ikisininde 2 ser fotosunu verdi guzelce sakla ama diyo bide dosyalayip verdi bozulmasın diyo

Kızlar hastane yerine direk kendi kliniği olan bir doktor tercih edersek daha özel ilgi olur diye düşünüyorum. Daha önce doğum yapan arkadaşlarım da hep bunu söylüyor
Doktoruna göre degisiyodur o bence dHa önce gidenlerden referans almak en doğrusu ama aklinda kliniği olan biri varsa degerlendir tabiki

Gonal f e basladigim gun basladjm takviyeye opudan sonra biraktirdi baskada bişey kullanmadim ogunden beri canim amh degerinide hatırlamıyorum ama kötü değil ortalama bir degerdi
Canım sen kaç yaşındasın bide ikizlerin mi olacak he bide hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına aldırsın inşallahh Darısı bizlere

Makarna pilav neden yasak ki ya? Kiloyla ilgili bi sorun mu gördü

Makarna pilav neden yasak ki ya? Kiloyla ilgili bi sorun mu gördü
Karbonhidrati yasakladi yani kisaca cok nadir olmak sartiyla yiyebilirsin dedi evet biraz kilo aldim bu surecte zaten ama bebeklerde 2 oldugu icin sadece bebekler kilo alacak sekilde ilerleyecekmisiz

Canım sen kaç yaşındasın bide ikizlerin mi olacak he bide hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına aldırsın inşallahh Darısı bizlere
Amin canim isteyen herkese nasip olsun 29 yasindayim tuplerim islevini gerçekleştiremiuomus yapisal bozukluk varmış rahimde kalinma yetersiz kaliyodu vs o nedenle gebe kalamiyodum canim

Gozunaydin cnm ne güzel ilgilenmiş Dr
Her serde hayir var
Bende diyetteyim salata çerez yumurta et tavuk tahıl haslamalari baya tok tutuyor tavsiye ederim
Estrofem hakkında bişe dedi mi peki

Amin canim isteyen herkese nasip olsun 29 yasindayim tuplerim islevini gerçekleştiremiuomus yapisal bozukluk varmış rahimde kalinma yetersiz kaliyodu vs o nedenle gebe kalamiyodum canim
Çift embriyo koydular ilk denemede dımı canım ? Benım problemım yok eşiminde ama olmuyot nedensız. Rabbim işte vardır bir bildiği diyorum gerçekten cok yıpratıcı bir süreç kimseye söylemedik eşim ve ben biliyoruz saklıyoruz sonra cevremızdekıler(aileler) üzülmesin diye inşallah benimkide tutar

Merhaba aranızda raporlu tüp bebek yaptıran var mı? İzmir medical parkta tüp bebeğe başlayacaktım tüp bebekte rapor alımını durdurmuş hastane malesef amh 0.69 nereye gitsem bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…