2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar hastane yerine direk kendi kliniği olan bir doktor tercih edersek daha özel ilgi olur diye düşünüyorum. Daha önce doğum yapan arkadaşlarım da hep bunu söylüyor
Ben de öyle istemiştim. Kendi kliniği olanlar daha pahalı oluyor benim araştırdığım kadarıyla. Tabi heryerde aynı olmayadabilir.

Canımmm gözün Aydın çok sevindim :)

.

Canım başka bir testle karıştırmışım ben aynı dönem verdiğim. Az önce kontrol ettim şehir hastanesinde vermişim.yaklaşık 1 ayda çıkmış sonuç. Test adı şöyle geçiyor: Trombofl Rsk Panel (FII, FV, MTHFR 677, PAI1,MTHFR1298, FXIII)

Kizlar ciktim simdi doktor 45 dk konustu benimle en ince ayrintiya kadar ilaclara 11. Haftaya kadar devam fitil 36. Haftaya kadar devam dedi coraspirin kanama varsa onu arttirir dedi kesti sulandırıcı igneye devam dedi dex e de ve digerlerine devam edicem 11. Haftaya kadar kanama da 2 pet ve kirmizi değilse korkma ikiz bebek oldugu icin normal dedi hatta beslenme listesi verdi bagisikligima gore tek tek madde madde yazdi pilav yasak makarna yasak yersen anlarım dedi gozum üstünde dedi

Bana hiç ilaç- iğne başlanmadı. Oksapar falan yazılmış ben bu ilacı ilk defa duydum, anlamadım

maşallaaahhh , hayırlı olsun canım yavrucakların cok sevındım

Kızlar bayadır yoktum tüm mesajları topluca okudum.

Bugün doktor kontrolüne gittim. Kese etrafındaki kanama alanım kurumuş. Keseden uzakta kanama alanım varmış sadece. Ama şimdilik her şey yolundaymış.

Doktorum bugün benim tsh’a baktı. Yüksek buldu ilaca başlayacağız.

Ayrıca ben hiç ne kan sulandırıcı kullandım ne su an iğne vuruyorum. En son vurduğum iğne yumurta çatlatma iğnesiydi. Tabi bir de cuma kanamadan sonra proluton vurdular. Şu an sadece progestan vajenden kullanıyorum. Tsh için ilaca başlayacağım. Decaviti bırakıp folik 1 e başlayacağım.

Gecmis olsun canim kanaman iyi durumdaysa geri kalan hersey hallolur

Kızlar ya benim çok belim ağrıyor , normal mi değerim yukseliyor aslında ama
Normaldir canim banada normal dedi agrinsanci dayanamiyosan o zaman kotu dedi durum oraya varana kadar bosuna kendini korkutma dedi bana kanama icinde ayni seyi soyledi

Bence de akisina bırak benimki 11. Haftaya kadar devam edicez dedi enoxa kan sulandirici yani sen ne zaman kontrole gidicen

Duruma sevindim cnm ama iğnesiz de oluyorsa bu iş biz niye iğne oluyoruz...yoruldum iğnelerden. Allahtan kalçadan yapılan iğnem yok yoksa geberirdim

Keşke ama iste bende şimdi 11 haftaya kadar nasıl dayanacam diyorum kalbi atıyomu büyüdümü naptı diye öyle hep bi endişemiz oluyor ya en kıymetli bizimkiler olacak herhalde naptın kuzum Dr gittin mi ?
Ayy canim benim endiselerini yerim senin hic bisey olmaz Allahin izniyle sen nasilsin neden 11. Haftaya bana 6+5 dedi iki hafta sonra gel dedi durumlar iyiymis ama riskli gebelikmis kanama olmasi normal hic bir is yapmayacaksin dedi ilaclara oldugu gibi devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…