Makina çok kötüymüş harbiden. Bence başka bir yerde tekrar baktır cnm. İnsan göremeyince sevinemezde güzelcegittim geldim Kızlar makine eski olduğu için doktor belli belirsiz dedi ya. Siz de bi bakın
Ben de öyle istemiştim. Kendi kliniği olanlar daha pahalı oluyor benim araştırdığım kadarıyla. Tabi heryerde aynı olmayadabilir.Kızlar hastane yerine direk kendi kliniği olan bir doktor tercih edersek daha özel ilgi olur diye düşünüyorum. Daha önce doğum yapan arkadaşlarım da hep bunu söylüyor
Perşembe tüp bebek doktoruma gidicem nasipseMakina çok kötüymüş harbiden. Bence başka bir yerde tekrar baktır cnm. İnsan göremeyince sevinemezde güzelce
Tabi şimdi özel ilginin de bi bedeli olacak bizeBen de öyle istemiştim. Kendi kliniği olanlar daha pahalı oluyor benim araştırdığım kadarıyla. Tabi heryerde aynı olmayadabilir.
Canımmm gözün Aydın çok sevindim :)Kızlar güzel haberlerim var. Yeni bir doktora gittik ve alttan muayene etti kalp atışını duydukkkbeklemiyorduk daha erken. Şimdiye kadar neden değiştirmedik diye kendimi çok kızdım. Karşımıza çok iyi bir doktor çıktı. Çok şükür içimiz rahatladı bebeği de gördük kalp atışını da duyduk.
.Hanımlar Trombofili paneli diye bir test duydunuz mu? Özeldeki doktorum 2bine yakın ücreti var vurda yaptırırsan dedi. Devlete gittik burda yapılmıyor diyip kafasına göre pıhtılaşma kanı baktı. İnş birbirinin yerine geçiyordur ama Trombofili paneli denilen test araştırdığım kadarıyla her şehirde yapılmıyormuş. Doktor tarafından talep edilirse dış labaratuara gönderiliyormuş. Kan sulandırıcı bırakma zamanını planlamak için bunu istedi. Bilgisi,fikri olan var mı?
BeniBenim 7.gunum 36.50ydi iyi bence
bgün benimde 5. Gün erken test yapmaya korkuyor sizin hiç hamilelik belirtiniz var mıydı acaba 13 ü ne kadar bekle dediler amaMerhaba kızlar benim transferin 6. Günü beta hcg 31 güzel mi ? (5.gün embriyosu )
Canım başka bir testle karıştırmışım ben aynı dönem verdiğim. Az önce kontrol ettim şehir hastanesinde vermişim.yaklaşık 1 ayda çıkmış sonuç. Test adı şöyle geçiyor: Trombofl Rsk Panel (FII, FV, MTHFR 677, PAI1,MTHFR1298, FXIII)Hanımlar Trombofili paneli diye bir test duydunuz mu? Özeldeki doktorum 2bine yakın ücreti var vurda yaptırırsan dedi. Devlete gittik burda yapılmıyor diyip kafasına göre pıhtılaşma kanı baktı. İnş birbirinin yerine geçiyordur ama Trombofili paneli denilen test araştırdığım kadarıyla her şehirde yapılmıyormuş. Doktor tarafından talep edilirse dış labaratuara gönderiliyormuş. Kan sulandırıcı bırakma zamanını planlamak için bunu istedi. Bilgisi,fikri olan var mı?
Bana hiç ilaç- iğne başlanmadı. Oksapar falan yazılmış ben bu ilacı ilk defa duydum, anlamadımÇok karmaşık konularmışeğer emin olamayacaksak pıhtı sorunumuz olup olmadığından neden herkese bu kan sulandırıcı iğneleri veriyorlarki. İlk gebeliğim cuma günü kanamam oldu belki de bundan dolayı istedi testi. Gerekliyse illaki yaptırıcaz ama bu pıhtı olayının etkisi bu kadar büyükse baştan bu testi neden yapmadan ilaç başlıyorlar orasını da anlayamadım
Oluyor canım bende deKızlar sizde lekelenmenin haricinde bir de sürekli beyaz renkli su gibi akıntı oluyor mu, topak topak dökülen fitil kalıntıları eşliğinde? Ben günde 2-3 kez günlük ped değiştiriyorum bildiğin ıslanıyor
maşallaaahhh , hayırlı olsun canım yavrucakların cok sevındımKizlar ciktim simdi doktor 45 dk konustu benimle en ince ayrintiya kadar ilaclara 11. Haftaya kadar devam fitil 36. Haftaya kadar devam dedi coraspirin kanama varsa onu arttirir dedi kesti sulandırıcı igneye devam dedi dex e de ve digerlerine devam edicem 11. Haftaya kadar kanama da 2 pet ve kirmizi değilse korkma ikiz bebek oldugu icin normal dedi hatta beslenme listesi verdi bagisikligima gore tek tek madde madde yazdipilav yasak makarna yasak yersen anlarım dedi gozum üstünde dedi
Aminn canncazim cok teşekkür ederimmaşallaaahhh , hayırlı olsun canım yavrucakların cok sevındım
Gecmis olsun canim kanaman iyi durumdaysa geri kalan hersey hallolurKızlar bayadır yoktum tüm mesajları topluca okudum.
Bugün doktor kontrolüne gittim. Kese etrafındaki kanama alanım kurumuş. Keseden uzakta kanama alanım varmış sadece. Ama şimdilik her şey yolundaymış.
Doktorum bugün benim tsh’a baktı. Yüksek buldu ilaca başlayacağız.
Ayrıca ben hiç ne kan sulandırıcı kullandım ne su an iğne vuruyorum. En son vurduğum iğne yumurta çatlatma iğnesiydi. Tabi bir de cuma kanamadan sonra proluton vurdular. Şu an sadece progestan vajenden kullanıyorum. Tsh için ilaca başlayacağım. Decaviti bırakıp folik 1 e başlayacağım.
Normaldir canim banada normal dedi agrinsanci dayanamiyosan o zaman kotu dedi durum oraya varana kadar bosuna kendini korkutma dedi bana kanama icinde ayni seyi soylediKızlar ya benim çok belim ağrıyor , normal mi değerim yukseliyor aslında ama
Bence de akisina bırakValla yaptırmıcam testi. Önceden yaptırdığım testler ne işe yaradı onu da bilmiyorum. Zaten son yaptırdığım testlerin sonuçlarını gönderdim. Yeni doktordan da cevap yok. Bahtım kara talihimmmilgili bir Allah kulu yok mu bize de denk gelicek.
Duruma sevindim cnmKızlar bayadır yoktum tüm mesajları topluca okudum.
Bugün doktor kontrolüne gittim. Kese etrafındaki kanama alanım kurumuş. Keseden uzakta kanama alanım varmış sadece. Ama şimdilik her şey yolundaymış.
Doktorum bugün benim tsh’a baktı. Yüksek buldu ilaca başlayacağız.
Ayrıca ben hiç ne kan sulandırıcı kullandım ne su an iğne vuruyorum. En son vurduğum iğne yumurta çatlatma iğnesiydi. Tabi bir de cuma kanamadan sonra proluton vurdular. Şu an sadece progestan vajenden kullanıyorum. Tsh için ilaca başlayacağım. Decaviti bırakıp folik 1 e başlayacağım.
Ayy canim benim endiselerini yerim seninKeşke ama iste bende şimdi 11 haftaya kadar nasıl dayanacam diyorum kalbi atıyomu büyüdümü naptı diye öyle hep bi endişemiz oluyor ya en kıymetli bizimkiler olacak herhaldenaptın kuzum Dr gittin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?