2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar sanırım benimde kanamam başladı az once wc ye gittigimde siyah kahve akıntı gibi bisey oldu selpakla silince geldi yarına kontrolüm var bişey olmaz degil mi korktum bi an
Acile gitmeniz gerekiyor aslında yarını beklemeyin derim düşük onleyici progesteron iğne yapılması gerekiyor hemen. Benim kanamam olduğunda tup bebek druma hemen bildirmiştim o da beni iğnenin adını vererek acile yonlendirmişti. İki gun galiba sabah aksam iğne vurulmustum

İnşallah canım inşallah sağ salim görürüm bebeğimi bisey olmaz gece olunca da insan telaş yapiyor yarin sabah erkenden gidicem doktoruma
Öyle cnm normal gebelik olsa bu denli telaş olmaz
İğne ilaçla biseyler elde etmeye cabalayinca her durum panik oluşturuyor
Hiç bişe olmicak Allah'ın izniyle sakinleş dinlen bı güzel Dr a git güzel geçsin

Yanlış yönlendirme den korkuyorum estrofem oksapar progestan coraspin bunları nasıl kullandiracak
Çok zor elde edince tirsiyor insan
Bu yuzden doktorunu iyi secmelisin o zaman hic bissy olmaz tik diye kesiyolar zaten kan sulandiriciyi bebeklsr sukur tutundu yani estrofem de kalp atışında birakilan bir ilac progestan dex i de en fazla 1 ay daha kullandirirlar zaten kan sulandirici icinde icini ferah tut bı kere verdikleri icin oyle hissediyoruz kullanim amacida kan akisini hizlandirmakmis aslinda

Son düzenleme:
Kizlar bende de tekrar bulasik gibi akintilar baslamis inşallah kotu bisey yoktur insallah artmaz tuvalete gitmeye korkuyorum artik

Evet duydu hatta yaptırdım canım. Ama o test tedaviye başlamadan önce yapılan bir test. Doktor şimdi mi istedi?

Tüp bebek tedavisi bambaşka bir süreç ve her kadın doğum doktorunun bu sürece tamamen hakim olması beklenemez.
Bence bu sebepten, tüp bebek tedavini yapan doktora gitmelisin.

Doz yüksek geldiği için düşmesi nasıl olabilir ki? Kanın çok sulu olmasının düşükle ne gibi bir ilgili olabilir hiç anlam veremedim buna. Ben de hergün coraspirin + oksapar yapıyorum birçok kişi gibi. Allah korusun ama fazla doz olsa tüp bebek doktorlarının tamamı verir miydi ki

Kizlar bende de tekrar bulasik gibi akintilar baslamis inşallah kotu bisey yoktur insallah artmaz tuvalete gitmeye korkuyorum artik
Korkma kuzum alışacak herhalde bu duruma biraz rabbim sağlıklı şekilde devam ettirsin de gerisi hiç önemli değil kırmızı olursa doktora git kuzum Bende bugün hiç sevmem ama kustum start verdik bakalım

bana da hiç test yapılmadı ve hem oksapar hem coraspin verdi doktorum şimdi kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…