Hayirli olsun canim
teşekkür ederim canımHayirli olsun canim
eşe canım 6 hafta 2 günlüğüz şimdilik. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHosgeldin cnm kac haftaliksin
Acile gitmeniz gerekiyor aslında yarını beklemeyin derim düşük onleyici progesteron iğne yapılması gerekiyor hemen. Benim kanamam olduğunda tup bebek druma hemen bildirmiştim o da beni iğnenin adını vererek acile yonlendirmişti. İki gun galiba sabah aksam iğne vurulmustumKızlar sanırım benimde kanamam başladı az once wc ye gittigimde siyah kahve akıntı gibi bisey oldu selpakla silince geldi yarına kontrolüm var bişey olmaz degil mi korktum bi an
Teşekkürler canımHoş geldin
Çok sağol canımHoşgeldin
Öyle cnm normal gebelik olsa bu denli telaş olmazİnşallah canım inşallah sağ salim görürüm bebeğimi bisey olmazgece olunca da insan telaş yapiyor yarin sabah erkenden gidicem doktoruma
Devam ediyor mu akıntı kırmızıya döndü muİnşallah canım inşallah sağ salim görürüm bebeğimi bisey olmazgece olunca da insan telaş yapiyor yarin sabah erkenden gidicem doktoruma
Merdiven çıkınca oluyor bende deEvet canim benim hala oluyor cok ayakta durunca hatta ayni pozisyonda cok duruncada oldugunu hissediyorum artik cok yiyip siskinlik olunca direk kasikalrimda birikiyor siskinlik normal mi diye sorcam doktora bu kadar sanci
Yok sadece siyah nokta nokta yoğun değil doktorumla konuştum şimdi aktif kırmızı kanama olmadığı takdirde korkma dedi şuan siyah kahve az akıntıDevam ediyor mu akıntı kırmızıya döndü mu
Bu yuzden doktorunu iyi secmelisin o zaman hic bissy olmaz tik diye kesiyolar zaten kan sulandiriciyi bebeklsr sukur tutundu yani estrofem de kalp atışında birakilan bir ilac progestan dex i de en fazla 1 ay daha kullandirirlar zaten kan sulandirici icinde icini ferah tut bı kere verdikleri icin oyle hissediyoruz kullanim amacida kan akisini hizlandirmakmis aslindaYanlış yönlendirme den korkuyorum estrofem oksapar progestan coraspin bunları nasıl kullandiracak
Çok zor elde edince tirsiyor insan
MaasallahT
eşe canım 6 hafta 2 günlüğüz şimdilik. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Korkma canm dikkat et uzan zorlama kendini kan gelirse git hemenKizlar bende de tekrar bulasik gibi akintilar baslamis inşallah kotu bisey yoktur insallah artmaz tuvalete gitmeye korkuyorum artik
Evet duydu hatta yaptırdım canım. Ama o test tedaviye başlamadan önce yapılan bir test. Doktor şimdi mi istedi?Hanımlar Trombofili paneli diye bir test duydunuz mu? Özeldeki doktorum 2bine yakın ücreti var vurda yaptırırsan dedi. Devlete gittik burda yapılmıyor diyip kafasına göre pıhtılaşma kanı baktı. İnş birbirinin yerine geçiyordur ama Trombofili paneli denilen test araştırdığım kadarıyla her şehirde yapılmıyormuş. Doktor tarafından talep edilirse dış labaratuara gönderiliyormuş. Kan sulandırıcı bırakma zamanını planlamak için bunu istedi. Bilgisi,fikri olan var mı?
Tüp bebek tedavisi bambaşka bir süreç ve her kadın doğum doktorunun bu sürece tamamen hakim olması beklenemez.Kızlar iyi akşamlar
Sizce ilaçların devam etmesi konusunda kendi tüp bebek uzmanına gitmem mi daha mantıklı yoksa yoluma devam edeceğim kadın dogumcuya mi gidip danismam daha mantıklı arada kaldım
Kadın dogumcu yanlış yönlendirir diye çekiniyorum
Doz yüksek geldiği için düşmesi nasıl olabilir ki? Kanın çok sulu olmasının düşükle ne gibi bir ilgili olabilir hiç anlam veremedim buna. Ben de hergün coraspirin + oksapar yapıyorum birçok kişi gibi. Allah korusun ama fazla doz olsa tüp bebek doktorlarının tamamı verir miydi kiHayır herkesden istemiyor, sizin daha once dusugunuz mu oldu yada kanama vs.. Boyle birsey yasandıysa o zaman drlar istiyor riske atmamak için. Birde ikinci tup bebek tedavisinde olanlar içinde isteniyor genelde.. Benim ilk tedavim negatif olunca drum istemişti. Ve mthfr geni cıktı bende de. İkinci denememde gebe kaldım nsgli embriyoydu, mthfr geni oldugu içinde iğne ve corasprin kullanmama ragmen bes haftalık dusukle sonuclandı. Ben şimdi dorduncu tedaviye hazırlanıyorum. Kafamda bu pıhtılaşma olayı var surekli. Dusukten sonra genetik uzm ve hematoloji dr una gittim, ikiside bana bu genin direkt dusuk yaptıgı kanıtlanmadı. Sadece aspirin yeterli olurdu hatta hiç kullanmasanda olurdu dediler. Doz yuksek geldiği için dusmus olabilir dediler. İki drda aynı yorumu yaptı. Kafam karmakarışık
Panelde detaylı testler yapılıyor mthfr, faktor V, paı gibi. Özelde cok maliyetli olacaktır. İlla ozelde yaptıracaksanız fiyat alın birkac hastaneden derim
Korkma kuzum alışacak herhalde bu duruma biraz rabbim sağlıklı şekilde devam ettirsin de gerisi hiç önemli değil kırmızı olursa doktora git kuzumKizlar bende de tekrar bulasik gibi akintilar baslamis inşallah kotu bisey yoktur insallah artmaz tuvalete gitmeye korkuyorum artik
bana da hiç test yapılmadı ve hem oksapar hem coraspin verdi doktorum şimdi kafamda deli sorularBenim kanamamda aynen öyle oldu. Ama çok korktum insan bilmeyince tabi.. ben burda ilk denemesi olup oksapar kullandırılan çok kişiyi biliyorum bence artık bunu rutine bindirmişler. Ama fazla kan sulanmasından dolayı bebeği kaybetmek te acı olur. Offf şöyle bir rahat gün yok kafamı huzurla yastığa koyduğum ..hep endişe
İyi bari cnm dra gittin miYok sadece siyah nokta nokta yoğun değil doktorumla konuştum şimdi aktif kırmızı kanama olmadığı takdirde korkma dedi şuan siyah kahve az akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?