Alpin marka iciorum gayet rahat icimiBugün uludag premium un suyunu almış eşim onu içtim tadı şekerli gibi geldi bi sure de onu icim bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alpin marka iciorum gayet rahat icimiBugün uludag premium un suyunu almış eşim onu içtim tadı şekerli gibi geldi bi sure de onu icim bakalım
Halimize bak su içmek bile konu oldu bu arada doktorum bana fazla su da iyi değil vucut faydasını göremeden dışarı atıyor böbrekleri gereksiz çalıştırmamak lazım dediAlpin marka iciorum gayet rahat icimi
HahahaHalimize bak su içmek bile konu oldu bu arada doktorum bana fazla su da iyi değil vucut faydasını göremeden dışarı atıyor böbrekleri gereksiz çalıştırmamak lazım dedi
Canım duymuşsun ne güzel kötüyü hiçç çağırma. Benim kanamam için doktor olabilir hatta tekrarı da olabilir 12. Haftaya kadar gördüğümüz şeyler tüp bebekte dedi. Önemli klan hemen müdehale etmekmiş. Ben kanamam başladığında hemen progestan dex vurmuştum çok iyi yapmışsın dedi aklında bulunsun ama kanama bölgesi diye birşeyden hiç bahsetmedi zaten ben kalp atışını duyunca ne bilimm sevindirik oldum soracağım çoğu şeyide unuttum tabiki.Oksapar yazılıyomuydu ya şok oldum şuan boşuna mı para verdik ben de bugün miniğimin kalp atışlarını duydum ama yanında yine bir kanama bölgesi varmış. Kanaman olabilir dedi. Biraz moralim bozuldu ama olsun çok şükür bugünümüze
Beni tarif ettin valla heryerim kupkuru dudaklarim dökülüyor ben normalde suyu seven biri degilim ama bu dönemde çok içtim doktorum ozellikte tembihledi su iciceksin zorla dedi kussan da o suyu içHahaha
Vücut çok su çekiyor dudaklarım sürekli kuru yolunuyor ayak altim kupkuru kollarım bacaklarım tenim çatır çatır
Bende bunaldım icmim dedim akşam içerim kalanı anam bı kabız olunuyor şimdi cesaret edemiyorum icmemeye
Adın bile suBeni tarif ettin valla heryerim kupkuru dudaklarim dökülüyor ben normalde suyu seven biri degilim ama bu dönemde çok içtim doktorum ozellikte tembihledi su iciceksin zorla dedi kussan da o suyu iç
Sağlık ocağı yazmadı bana uzman yazması lazım dediler, iyi de oldu özel bi hastanede kadın doğum uzmanına gittim rapor çıkarttılar. Progestan dex i sigorta karşılamıyor ama prografı da karşılamıyor.Oksapar sağlık ocağına yazdır cnm
Dokuz aylık oksapar denk fiyatı o kadar pahalı neyi varmış bu testin anlamadım başka ozellere de sor cnmHanımlar Trombofili paneli diye bir test duydunuz mu? Özeldeki doktorum 2bine yakın ücreti var vurda yaptırırsan dedi. Devlete gittik burda yapılmıyor diyip kafasına göre pıhtılaşma kanı baktı. İnş birbirinin yerine geçiyordur ama Trombofili paneli denilen test araştırdığım kadarıyla her şehirde yapılmıyormuş. Doktor tarafından talep edilirse dış labaratuara gönderiliyormuş. Kan sulandırıcı bırakma zamanını planlamak için bunu istedi. Bilgisi,fikri olan var mı?
Ben yazdiriyorum cnm alıyorum kaç aydırSağlık ocağı yazmadı bana uzman yazması lazım dediler, iyi de oldu özel bi hastanede kadın doğum uzmanına gittim rapor çıkarttılar. Progestan dex i sigorta karşılamıyor ama prografı da karşılamıyor.
Zaten ilaçlara para yığmaya alıştık da ben iğneleri azaltmak derdindeyim ve gereksiz yere fazlasını vurulmak istemiyorum ondan testi yaptırmak istiyorum. Devlette ücretsiz evet ama her araştırma hastanesinde yapılmıyormuş bulunduğum yerde yok. Başka özellerden de fiyat alırım ama orada da muayene ye girince aynı fiyata gelmez miDokuz aylık oksapar denk fiyatı o kadar pahalı neyi varmış bu testin anlamadım başka ozellere de sor cnm
Şimdi forumlardan okudum geçen sene 500-600 odemisler. Sormanda fayda var netten numaraları al ara sor cnm tek tek aradaki fiyat farkına ilacını alirsin
Devlette ucretsizmis
Acikcasi kuzum yuruyusumu eksik etmedim kendimi iyi hissettikce disari yemeye ciktik el hizamdk isleri hafif hafif yaptım kesinlikle egil kalk yapmadim baskasini bilmem ama kendimi zorlayinca yada yorulunca belirgin sekilde karnımda baski ve agri oluyordu isi oraya kadar suruklememeye calistim camasir indir kaldir yapmadım mopla yer sildim supurgeyi tasimadim odadan odaya it ölüsü gibi çünkü 15 kilo o tarz seyleri yapmadim yani yedigimi içtiğimi yikadim koydum sadece esim yaptığı icin bana sirada gelmiyodu zatenÜç embriyo yerleştirdi 361 di 860 oldu iki gün sonra şimdi kese için muayene gününü bekliyorum. Kaç tane tuttu hiç bilmiyorum. Bir de kese için beklerken sizler ne tür işler yaptınız günlük iş bakımından
Doğru o daha beter ben 250 ml şişelerde buldum çözümü şat gibi tek seferde bitiyorHahaha
Vücut çok su çekiyor dudaklarım sürekli kuru yolunuyor ayak altim kupkuru kollarım bacaklarım tenim çatır çatır
Bende bunaldım icmim dedim akşam içerim kalanı anam bı kabız olunuyor şimdi cesaret edemiyorum icmemeye
Benim tup bebek doktorumla irtibata gecemedim hemsireler de sonradan donup konusturmadilar beni baska doktora gidin dediler ama kalp atisini duymak icinde randevu verdiler asiri ironik bende sirf kalp atisini duyayim diye 650 lira niye vereyim bir sorunumda baska doktora git diyecekseniz en bastan giderim dedim halada randevum duruyordu onada giderim takip yaptiracagim doktora da diye ama tup bebek doktoruma gitmeyecegim adamın gunahi yok takip yapmadığı icin bu konularada bakmiyo muhtemelen ama insanda kendini caresiz hissediyor bu yuzden erciyes kartalda zerrin avul var ona gidicem asiri titiz ve prensipliymis insallah yildizlarimiz uyusurda hersey iyi devam eder ona anlaticam hepsini bakalim takviyeye ilaclara ne diycek benim ust komsum onun hastasiydi diger doktorlar gibi mesaim bitti eve gideyim dogum baslayinca haber verin gelirim demiyomus kadin isi olmadikca dogum yapan hastasinin başında kendi bekliyomus okadar guven verici geldiki bu banaBen tedavinin başından beri d vitamini kullanıyorum ocean d3k2 vitamini doktorum vermişti tedaviye başladığım zaman ayrica bide folik asit kullanıyorum folidoce onları degistircekmi bilmiyorum balık yağı çok faydalı diyolar onu sorcam bende bana en basindan beri kan sulandırıcı vermedi gerek yok dedi. Kanamanız olupta hala kan sulandırıcıya devam ettirmesi de çok garip hangi doktora gidiceksin
Merhaba, rica etsem pıhtılaşma testinin adını yazabilir misiniz? Hayırlı olsun, Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahEstrofeme 1 hafta daha devam dedi. Pıhtılaşma testi istedi eğer değerlerim iyiyse oksaparı kesecekmiş. Pahalı bir testmiş özelde o yüzden devlette yaptırmaya çalışıcaz. Progestan dex 1 vuruluyordum 2 ye çıkardı. Multivitamin başladı. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Lekelenmelerin olabilir akşamları endişe etme dedi. Eğer kanama adet kanaması gibi başlarsa mutlaka haberim olsun dedi. 12. Haftaya kadar duphaston, progestan 200mg fitil günde 3 16. Haftaya kadar devammış.
Teşekkürler cnm. Sen de aramıza hoşgeldin. Trombofili paneli testin adı.Merhaba, rica etsem pıhtılaşma testinin adını yazabilir misiniz? Hayırlı olsun, Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Bu konuda ki tum hamiş arkadaşları tebrik ediyorum, Allah saglıcakla kavustursun hepinizi inşallah. Biz bekleyenlere de dua ederseniz seviniriz
Ay evet cok şükür bitti heralde Allah'ım bidaha yasatmasin sennnasilsin bu arada iyi misinBitiyor çok şükür o zaman renk donduyse
Tesekkur ederim, trombofili paneli ben yaptırmıstım. İstanbuldaysanız Zeynep Kamil genetik bölümüne gidin. Yanlız testin sonucu 20 gunde cıkıyor. Genlere bakıldıgı için uzun suruyor. Ben 2018de baktırmıstım belki sure olarak simdi daha uzun suruyordur bilemiyorum.. Ben farklı bir test olabilir diye dusundum o yuzden sormak istemiştimTeşekkürler cnm. Sen de aramıza hoşgeldin. Trombofili paneli testin adı.
Hic duymadim oyle bişey ama pihtilasma varsa onu da az cok bilirler devam ettirirler sana iyi olmus yaptırdığın yine deHanımlar Trombofili paneli diye bir test duydunuz mu? Özeldeki doktorum 2bine yakın ücreti var vurda yaptırırsan dedi. Devlete gittik burda yapılmıyor diyip kafasına göre pıhtılaşma kanı baktı. İnş birbirinin yerine geçiyordur ama Trombofili paneli denilen test araştırdığım kadarıyla her şehirde yapılmıyormuş. Doktor tarafından talep edilirse dış labaratuara gönderiliyormuş. Kan sulandırıcı bırakma zamanını planlamak için bunu istedi. Bilgisi,fikri olan var mı?
Sadece pıhtılaşma için değil mi ozaman bu test tüm tüp bebekli annelerden istiyorlar mıki sıkıntı yani benim yaşadığım şehirde yok genetik bölümü olan yer. Özeller de yapılıp tüm devletlerde yapılmıyor olması da üzücü. Herşeye para vermek zorunda bırakıyorlar.Tesekkur ederim, trombofili paneli ben yaptırmıstım. İstanbuldaysanız Zeynep Kamil genetik bölümüne gidin. Yanlız testin sonucu 20 gunde cıkıyor. Genlere bakıldıgı için uzun suruyor. Ben 2018de baktırmıstım belki sure olarak simdi daha uzun suruyordur bilemiyorum.. Ben farklı bir test olabilir diye dusundum o yuzden sormak istemiştim