2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bende yaptırmıştım istanbulda bi genetik merkezinde onlar kan tüplerini eve kargoyla gönderiyor sonra sen kan aldırıp geri onlara gönderiyorsun yaklaşık 20 günde çıkıyor sonuç özelden yazarsan numarasını verebilirim sana

Kalpleri neden durmuş birşey dediler mi canım
Benimde üçüzlerimede aynı şey oldu
Kan sulandırıcı kullandığım halde
Sen kullanıyor muydun

Sadece test yapiolardir belki de sormakta fayda var
Haklısın bende bıktım artık acı veriyor yaparken kalçadan progestan
Oksapar da morartmaya başladı

Bende araba fırçası varya onla supurdum evi köşeye biriktirdim şarjlı el süpürgesi ile huuupp çektirdim
Elimin durmicani bildiğim için transfere gitmeden once halıları tüm kaldırdım

Hayır herkesden istemiyor, sizin daha once dusugunuz mu oldu yada kanama vs.. Boyle birsey yasandıysa o zaman drlar istiyor riske atmamak için. Birde ikinci tup bebek tedavisinde olanlar içinde isteniyor genelde.. Benim ilk tedavim negatif olunca drum istemişti. Ve mthfr geni cıktı bende de. İkinci denememde gebe kaldım nsgli embriyoydu, mthfr geni oldugu içinde iğne ve corasprin kullanmama ragmen bes haftalık dusukle sonuclandı. Ben şimdi dorduncu tedaviye hazırlanıyorum. Kafamda bu pıhtılaşma olayı var surekli. Dusukten sonra genetik uzm ve hematoloji dr una gittim, ikiside bana bu genin direkt dusuk yaptıgı kanıtlanmadı. Sadece aspirin yeterli olurdu hatta hiç kullanmasanda olurdu dediler. Doz yuksek geldiği için dusmus olabilir dediler. İki drda aynı yorumu yaptı. Kafam karmakarışık
Panelde detaylı testler yapılıyor mthfr, faktor V, paı gibi. Özelde cok maliyetli olacaktır. İlla ozelde yaptıracaksanız fiyat alın birkac hastaneden derim

Kızlar iyi akşamlar
Sizce ilaçların devam etmesi konusunda kendi tüp bebek uzmanına gitmem mi daha mantıklı yoksa yoluma devam edeceğim kadın dogumcuya mi gidip danismam daha mantıklı arada kaldım
Kadın dogumcu yanlış yönlendirir diye çekiniyorum

Çok karmaşık konularmış eğer emin olamayacaksak pıhtı sorunumuz olup olmadığından neden herkese bu kan sulandırıcı iğneleri veriyorlarki. İlk gebeliğim cuma günü kanamam oldu belki de bundan dolayı istedi testi. Gerekliyse illaki yaptırıcaz ama bu pıhtı olayının etkisi bu kadar büyükse baştan bu testi neden yapmadan ilaç başlıyorlar orasını da anlayamadım

Gecmis olsun oncelikle, evet kanama oldugu için istemis..İlk denemede ve pıhtılaşma panelini gormeden kan sulandırıcı vermiyorlar diye biliyorum. Tabi her kurumun drun farklı presedurleri oluyor o ayrı.. Cunku hersey normalse sulandırıcılar kanamaya sebep oluyor. Benim kanamam o kadar cıvıktıki su gibi kıpkırmızı avuc içi kadar bile olmamıstı.sizinkide su gibimiydi? Tup bebekte genelde kanama gorulur zaten her zaman endise edilecek bir durum degil aslında ama biz tedavi ile anne olanlarda panik endise iki kat oluyor ister istemez..

Tüp bebek uzmanının karar vermesi mantıklı geldi bana. Ama kadın doğumcuya da mutlaka bilgi vermek gerekir ben bunları kullanıyorum böyle yönlendirdiler diye.

Bende araba fırçası varya onla supurdum evi köşeye biriktirdim şarjlı el süpürgesi ile huuupp çektirdim
Elimin durmicani bildiğim için transfere gitmeden once halıları tüm kaldırdım
Ahahah cok iyi yontem bende aynisini yaptim halıları yikayip ful kaldirdim boş yeri sil tik bitti aklin yolu bir iste

Benim kanamamda aynen öyle oldu. Ama çok korktum insan bilmeyince tabi.. ben burda ilk denemesi olup oksapar kullandırılan çok kişiyi biliyorum bence artık bunu rutine bindirmişler. Ama fazla kan sulanmasından dolayı bebeği kaybetmek te acı olur. Offf şöyle bir rahat gün yok kafamı huzurla yastığa koyduğum ..hep endişe

Kuzum gidip randevu parası verip bunu sormak icin gideceksen mantiksiz çünkü 2 gun sonra doktor seçip ayni seyi sormak icin bbebegin genel durumu ve gidishat icin bur doktorun olsun isteyeceksin bu seferde ona randevu alip gideceksin ne perhiz ne lahana tursusu hesabi olacak hatta belki doktor bana dedikleri gibi sana da diyecek takip doktorun kendi karr versin duruma göre o belirlesin ilaclarin durumu diye ozaman daha cok icine batar cunku bunun artik bebeklerin sagligi diye dusunup yutacagin bir durum degil aynisini bizzat kendim dusunup takip doktoruna karar verdim bak en ufak bir sorun olunca tup bebek dr. Acillerde senin icin beklemiyor ama takip doktorun bu benim hastam diyip seni yalniz birakmiyor kanama gunu bu bizi cok uzdu ve caresiz birakti kosa kosa şehire gittik takipli doktor yok diye orayada Allah kimseyi dusurmesin yani bunlari yaşamaya gerek var mi mis gibi sec doktorunu git gel iste

İyi akşamlar kızlar ara ara kaşık agrı var bugün sizdede oluyor mu
Evet canim benim hala oluyor cok ayakta durunca hatta ayni pozisyonda cok duruncada oldugunu hissediyorum artik cok yiyip siskinlik olunca direk kasikalrimda birikiyor siskinlik normal mi diye sorcam doktora bu kadar sanci

Kızlar sanırım benimde kanamam başladı az once wc ye gittigimde siyah kahve akıntı gibi bisey oldu selpakla silince geldi yarına kontrolüm var bişey olmaz degil mi korktum bi an

Yanlış yönlendirme den korkuyorum estrofem oksapar progestan coraspin bunları nasıl kullandiracak
Çok zor elde edince tirsiyor insan

Kızlar sanırım benimde kanamam başladı az once wc ye gittigimde siyah kahve akıntı gibi bisey oldu selpakla silince geldi yarına kontrolüm var bişey olmaz degil mi korktum bi an
Öyle şeyler benden de gelio
Yerlesmedir buyumedir inşallah cnm 12. Haftaya kadar sürebiliyorMuş
Yarın belli olur cnm Dr da

Öyle şeyler benden de gelio
Yerlesmedir buyumedir inşallah cnm 12. Haftaya kadar sürebiliyorMuş
Yarın belli olur cnm Dr da
İnşallah canım inşallah sağ salim görürüm bebeğimi bisey olmaz gece olunca da insan telaş yapiyor yarin sabah erkenden gidicem doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…