Niye oluyosa anlamıyorum insan sebebini bilss ona gore yasarKorkma kuzum alışacak herhalde bu duruma biraz rabbim sağlıklı şekilde devam ettirsin de gerisi hiç önemli değil kırmızı olursa doktora git kuzumBende bugün hiç sevmem ama kustum start verdik bakalım
Bugun gidicem zaten doktora icimdeki huzursuzlugu ve korkuyu tarif edemiyorum yaKorkma canm dikkat et uzan zorlama kendini kan gelirse git hemen
Canim herhangi bir skintida kanamada diger doktorlar gibi bu benim hastam deyip cikip gelmiyorlar o zaman ne olacak bak ben o durumdayim mesela bu adama gitmeye devam etsem ne olacak gitmesem ne olacak en zor animda bana bakip sebebi belirlemeyeceksse tup bebek cok ozel bir surec evet bende bu dusunceyle aradim Kayseri'nin de sayili dokrorlarindandur kendisi ama yani eninsonunda takibe geçilecekse surecin sonunda yabanci oldugun biriyle sip diye baslamak ne kadar guven verici olur yani ben onu da yasadim tanimadigin doktorun eline de kalmak bu surecte tedirgin edici bizi yiprataan çok fazla etken var zaten ha sen diyosunki benim doktorum la ben anlastim o boyle degil her derdime yetisiyor ne ala cok sevindim adina Allah hepimize böyle doktorlar nasip etsinTüp bebek tedavisi bambaşka bir süreç ve her kadın doğum doktorunun bu sürece tamamen hakim olması beklenemez.
Bence bu sebepten, tüp bebek tedavini yapan doktora gitmelisin.
amin inşallah hepimizin. seni de pozitif görenlere bekleriz :)Dün transfer oldum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kadın dogum drları bu konuda otomatige baglamıs anlasılan..bana iki drda - ki aslında konunun uzmanı olanlar onlar, bu yorumu yaptıklarında kahroldum..birde su var kan sulandırıcı kullanan kişilerde gebelikte kiloya gore doz ayarlaması yapılıyormus diye de okudum daha snra nette. Hematoloji dru bu doz ayarlamasını yapıyormus. Ben gebelik olursa eger birde riskli gebelik uzmanından rand alıp gorus alacağım gitmediğim bir tek o kaldı cunku. Rabbim bebeklerinizi korusun duam her daim sizinle Allah kucagınıza saglıklıcakla almayı nasip etsin hepinize inşallahDoz yüksek geldiği için düşmesi nasıl olabilir ki? Kanın çok sulu olmasının düşükle ne gibi bir ilgili olabilir hiç anlam veremedim buna. Ben de hergün coraspirin + oksapar yapıyorum birçok kişi gibi. Allah korusun ama fazla doz olsa tüp bebek doktorlarının tamamı verir miydi ki
İçini ferah tut canım eminim bebeklerin seninledir, kalplerini duyup geleceksinBugun gidicem zaten doktora icimdeki huzursuzlugu ve korkuyu tarif edemiyorum ya
Çok teşekkürler amin hepimize inşallahKadın dogum drları bu konuda otomatige baglamıs anlasılan..bana iki drda - ki aslında konunun uzmanı olanlar onlar, bu yorumu yaptıklarında kahroldum..birde su var kan sulandırıcı kullanan kişilerde gebelikte kiloya gore doz ayarlaması yapılıyormus diye de okudum daha snra nette. Hematoloji dru bu doz ayarlamasını yapıyormus. Ben gebelik olursa eger birde riskli gebelik uzmanından rand alıp gorus alacağım gitmediğim bir tek o kaldı cunku. Rabbim bebeklerinizi korusun duam her daim sizinle Allah kucagınıza saglıklıcakla almayı nasip etsin hepinize inşallah
evet geliyor ama o fitilin erimesinden olan su değil mi? bazen ayağa kalkınca ılık ılık birden akıyorKızlar sizde lekelenmenin haricinde bir de sürekli beyaz renkli su gibi akıntı oluyor mu, topak topak dökülen fitil kalıntıları eşliğinde? Ben günde 2-3 kez günlük ped değiştiriyorum bildiğin ıslanıyor
Hiç bilmiyorum valla tek bildiğim sürekli akıntı olduğuevet geliyor ama o fitilin erimesinden olan su değil mi? bazen ayağa kalkınca ılık ılık birden akıyor
Evet ben de oluyor. O fitil bir de çok gaz yaptı bana size yaptı mı karnım davul gibiKızlar sizde lekelenmenin haricinde bir de sürekli beyaz renkli su gibi akıntı oluyor mu, topak topak dökülen fitil kalıntıları eşliğinde? Ben günde 2-3 kez günlük ped değiştiriyorum bildiğin ıslanıyor
İnşallah cancazim inan vakit gecmiyor seninde sancin oluyo muydu kanaman varken bukadarİçini ferah tut canım eminim bebeklerin seninledir, kalplerini duyup geleceksin
akıntı olsun da kanama olmasın boş ver :) az önce doktorumla konuştum hem sancım var hem akıntım dedim. kanama yoksa, sancı dayanılmaz değilse akıntı pembe değilse , pıhtı yoksa korkma dediHiç bilmiyorum valla tek bildiğim sürekli akıntı olduğu
Oluyodu diye hatırlıyorum. Kaçta randevun? Hadi hayırlısıyla git gelG
İnşallah cancazim inan vakit gecmiyor seninde sancin oluyo muydu kanaman varken bukadar
O bendede oluyor kuzum fitilin kalıntılarını atıyor herhalde dur düşündüm leke olmasın daKızlar sizde lekelenmenin haricinde bir de sürekli beyaz renkli su gibi akıntı oluyor mu, topak topak dökülen fitil kalıntıları eşliğinde? Ben günde 2-3 kez günlük ped değiştiriyorum bildiğin ıslanıyor
Keşke ama iste bende şimdi 11 haftaya kadar nasıl dayanacam diyorum kalbi atıyomu büyüdümü naptı diye öyle hep bi endişemiz oluyor ya en kıymetli bizimkiler olacak herhaldeNiye oluyosa anlamıyorum insan sebebini bilss ona gore yasarsabah sabah bulandin demekki sut falan icsen iyi geliyomus
Canim herhangi bir skintida kanamada diger doktorlar gibi bu benim hastam deyip cikip gelmiyorlar o zaman ne olacak bak ben o durumdayim mesela bu adama gitmeye devam etsem ne olacak gitmesem ne olacak en zor animda bana bakip sebebi belirlemeyeceksse tup bebek cok ozel bir surec evet bende bu dusunceyle aradim Kayseri'nin de sayili dokrorlarindandur kendisi ama yani eninsonunda takibe geçilecekse surecin sonunda yabanci oldugun biriyle sip diye baslamak ne kadar guven verici olur yani ben onu da yasadim tanimadigin doktorun eline de kalmak bu surecte tedirgin edici bizi yiprataan çok fazla etken var zaten ha sen diyosunki benim doktorum la ben anlastim o boyle degil her derdime yetisiyor ne ala cok sevindim adina Allah hepimize böyle doktorlar nasip etsinama aksi haliyse sana da tavsiyem bu yonde yasadigim caresizlikten ötürü hepinize bu fikri soyleyip hatta bagirip duracagim cunku cok zor bir andi asllaaaaaa yasamanizi istemiyorum !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?