• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Korkma kuzum alışacak herhalde bu duruma biraz rabbim sağlıklı şekilde devam ettirsin de gerisi hiç önemli değil kırmızı olursa doktora git kuzum 🤲🏻 Bende bugün hiç sevmem ama kustum start verdik bakalım 😢
Niye oluyosa anlamıyorum insan sebebini bilss ona gore yasar 🥺 sabah sabah bulandin demekki sut falan icsen iyi geliyomus

Tüp bebek tedavisi bambaşka bir süreç ve her kadın doğum doktorunun bu sürece tamamen hakim olması beklenemez.
Bence bu sebepten, tüp bebek tedavini yapan doktora gitmelisin.
Canim herhangi bir skintida kanamada diger doktorlar gibi bu benim hastam deyip cikip gelmiyorlar o zaman ne olacak bak ben o durumdayim mesela bu adama gitmeye devam etsem ne olacak gitmesem ne olacak en zor animda bana bakip sebebi belirlemeyeceksse tup bebek cok ozel bir surec evet bende bu dusunceyle aradim Kayseri'nin de sayili dokrorlarindandur kendisi ama yani eninsonunda takibe geçilecekse surecin sonunda yabanci oldugun biriyle sip diye baslamak ne kadar guven verici olur yani ben onu da yasadim tanimadigin doktorun eline de kalmak bu surecte tedirgin edici bizi yiprataan çok fazla etken var zaten ha sen diyosunki benim doktorum la ben anlastim o boyle degil her derdime yetisiyor ne ala cok sevindim adina Allah hepimize böyle doktorlar nasip etsin ❤️😊 ama aksi haliyse sana da tavsiyem bu yonde yasadigim caresizlikten ötürü hepinize bu fikri soyleyip hatta bagirip duracagim cunku cok zor bir andi asllaaaaaa yasamanizi istemiyorum !!!!! yasamadannn anlayamazsiniz Allah yasatmasin 😊

Doz yüksek geldiği için düşmesi nasıl olabilir ki? Kanın çok sulu olmasının düşükle ne gibi bir ilgili olabilir hiç anlam veremedim buna. Ben de hergün coraspirin + oksapar yapıyorum birçok kişi gibi. Allah korusun ama fazla doz olsa tüp bebek doktorlarının tamamı verir miydi ki
Kadın dogum drları bu konuda otomatige baglamıs anlasılan..bana iki drda - ki aslında konunun uzmanı olanlar onlar, bu yorumu yaptıklarında kahroldum..birde su var kan sulandırıcı kullanan kişilerde gebelikte kiloya gore doz ayarlaması yapılıyormus diye de okudum daha snra nette. Hematoloji dru bu doz ayarlamasını yapıyormus. Ben gebelik olursa eger birde riskli gebelik uzmanından rand alıp gorus alacağım gitmediğim bir tek o kaldı cunku. Rabbim bebeklerinizi korusun duam her daim sizinle Allah kucagınıza saglıklıcakla almayı nasip etsin hepinize inşallah 🤲🤲🤲

Kadın dogum drları bu konuda otomatige baglamıs anlasılan..bana iki drda - ki aslında konunun uzmanı olanlar onlar, bu yorumu yaptıklarında kahroldum..birde su var kan sulandırıcı kullanan kişilerde gebelikte kiloya gore doz ayarlaması yapılıyormus diye de okudum daha snra nette. Hematoloji dru bu doz ayarlamasını yapıyormus. Ben gebelik olursa eger birde riskli gebelik uzmanından rand alıp gorus alacağım gitmediğim bir tek o kaldı cunku. Rabbim bebeklerinizi korusun duam her daim sizinle Allah kucagınıza saglıklıcakla almayı nasip etsin hepinize inşallah 🤲🤲🤲
Çok teşekkürler amin hepimize inşallah

Kızlar sizde lekelenmenin haricinde bir de sürekli beyaz renkli su gibi akıntı oluyor mu, topak topak dökülen fitil kalıntıları eşliğinde? Ben günde 2-3 kez günlük ped değiştiriyorum bildiğin ıslanıyor

Merhaba bende dün sabah bı adım attım...aşılama yada tup bebek için.cuma.hsg var endişeleniyorum da .sonrasında işlemler başlayacak..ilaçlar verdi takviye ilaçta birde Yasmin ilacı sizlere verildimi acaba

Kızlar sizde lekelenmenin haricinde bir de sürekli beyaz renkli su gibi akıntı oluyor mu, topak topak dökülen fitil kalıntıları eşliğinde? Ben günde 2-3 kez günlük ped değiştiriyorum bildiğin ıslanıyor
evet geliyor ama o fitilin erimesinden olan su değil mi? bazen ayağa kalkınca ılık ılık birden akıyor

Evet ben de oluyor. O fitil bir de çok gaz yaptı bana size yaptı mı karnım davul gibi

Dün doktorun dedi rahim içi temizledik o bakımdan akıntı olcak dedi aynısı bende de oluyor akıntı ve ilaç kalıntısı

O bendede oluyor kuzum fitilin kalıntılarını atıyor herhalde dur düşündüm leke olmasın da 🙈

Niye oluyosa anlamıyorum insan sebebini bilss ona gore yasar 🥺 sabah sabah bulandin demekki sut falan icsen iyi geliyomus
Keşke ama iste bende şimdi 11 haftaya kadar nasıl dayanacam diyorum kalbi atıyomu büyüdümü naptı diye öyle hep bi endişemiz oluyor ya en kıymetli bizimkiler olacak herhalde 🙈😅🥰 naptın kuzum Dr gittin mi ?

Canim herhangi bir skintida kanamada diger doktorlar gibi bu benim hastam deyip cikip gelmiyorlar o zaman ne olacak bak ben o durumdayim mesela bu adama gitmeye devam etsem ne olacak gitmesem ne olacak en zor animda bana bakip sebebi belirlemeyeceksse tup bebek cok ozel bir surec evet bende bu dusunceyle aradim Kayseri'nin de sayili dokrorlarindandur kendisi ama yani eninsonunda takibe geçilecekse surecin sonunda yabanci oldugun biriyle sip diye baslamak ne kadar guven verici olur yani ben onu da yasadim tanimadigin doktorun eline de kalmak bu surecte tedirgin edici bizi yiprataan çok fazla etken var zaten ha sen diyosunki benim doktorum la ben anlastim o boyle degil her derdime yetisiyor ne ala cok sevindim adina Allah hepimize böyle doktorlar nasip etsin ❤️😊 ama aksi haliyse sana da tavsiyem bu yonde yasadigim caresizlikten ötürü hepinize bu fikri soyleyip hatta bagirip duracagim cunku cok zor bir andi asllaaaaaa yasamanizi istemiyorum !!!!!

Back