- 30 Mayıs 2015
- 4.791
- 11.165
- 208
- 33
çok teşekkür ederim kusura bakma epey giremedim.. malatya’dayım. şehir dışında istiyorduk ama ailelerimiz böyle daha rahat olur dedi. ilaç kullanıyorum bugün 5.günüm. sen neler yapıyorsun nasılsın?Hayırla başla hayırla sonuclansın inşallah bol bol kaliteli yumurtan olsun bizide habersiz bırakmanerede başlıyorsun
Lupus testini neden istediler? Genelde tüp bebekte buna bakıyorlar mı?İstanbuldayım ben. Gerekli herşeyi yaptırdınızmı? Genetik testlerinizi, rahim filmi, Lupus testlerinizi? Mesela ben genetik testlerimizi yaptırdığımızfa hiçbir sorun yoktu herşey normaldi. Tüp bebeğe başlayınca doktorum lupus testlerimi istedi ve yüksek çıktı değerim. Şimdi lupustan kaynaklı olabileceği düşünülüyor. Hastalık varmı diye tahlillerimi verdim sonucum çıkınca onunda önlemini alıcaz. Ayrıca pgtde yaptırıyoruz. Hayırlısı hakkımızda bakalım
Hayırlı olsun güzel sonucların olsun inşallahçok teşekkür ederim kusura bakma epey giremedim.. malatya’dayım. şehir dışında istiyorduk ama ailelerimiz böyle daha rahat olur dedi. ilaç kullanıyorum bugün 5.günüm. sen neler yapıyorsun nasılsın?
yaaaa harika inşallah hepsinden süper süper sonuçlar alırsınızHayırlı olsun güzel sonucların olsun inşallahBenim yumurta toplamam oldu bugün 5inci günümüzdü 7 embriyom var 1ini normal dondurduk 6sından biyopsi alınıp dondurulcak 3ü pgtye gidicek
İnşallah canım inşallah nasibimiz olurlaryaaaa harika inşallah hepsinden süper süper sonuçlar alırsınız
Evet oldu ilk gün çok ağrılı geçti ikinci gün hafifledi 3.gün geçti. Bugün 8.gün adet oldum bakalım devamı nasıl olucakAy ne güzel hAdi hAyırlısı olsunoldumu işleminiz benim oldu evimde yatıyorum ağrım var biraz
Embriyolar dan haber varmıEvet oldu ilk gün çok ağrılı geçti ikinci gün hafifledi 3.gün geçti. Bugün 8.gün adet oldum bakalım devamı nasıl olucakhepimiz için hayırlısı olsunn
İnşallah çok güzel sayıda kaliteli yumurtaların olsun canım2 gün sonra yumurtalarım toplanıyorrrçok heyecanlı ve korkuluyum nasıl hissedeceğimi bile tanımlayamıyorum..
Agustosun basi gibi olacakmis cnm. Bu ay rahim dinlensin dedi ama biz tatilde bu sureci tamamlamak istedik. 1 tane 3.gun 2 tane 5.gun var. 3.gun olani transfer etmeyi dusunuyor, oyle anladim. Caktirmamaya calissam da simdiden yuregim pirpir. Heyecan, gerginlik, merak bi arada.hepsonradan canım senin kaç embriyo donduruldu kaçıncı gün transfer ne zaman olacak senin belli oldu mu
Ayy hadi hayırlısı olsun ne kalmış ağustosa inşallah sımsıkı tutunur sanaAgustosun basi gibi olacakmis cnm. Bu ay rahim dinlensin dedi ama biz tatilde bu sureci tamamlamak istedik. 1 tane 3.gun 2 tane 5.gun var. 3.gun olani transfer etmeyi dusunuyor, oyle anladim. Caktirmamaya calissam da simdiden yuregim pirpir. Heyecan, gerginlik, merak bi arada.
Ah sorma cnm, benim amh dusuk oldugu icin ve yastan dolayi epey dikkat ediyordum beslenmeme. Yumurta kalitesi icin. OPU olduktan sonra cok bozdumAyy hadi hayırlısı olsun ne kalmış ağustosa inşallah sımsıkı tutunur sanasen şimdiden hazırlıklara başla sağlıklı hamileymiş gibi beslenmeye başla canım
Yaa hadi bakalım kuzum aynı zamanda transfer olacaz galibaAgustosun basi gibi olacakmis cnm. Bu ay rahim dinlensin dedi ama biz tatilde bu sureci tamamlamak istedik. 1 tane 3.gun 2 tane 5.gun var. 3.gun olani transfer etmeyi dusunuyor, oyle anladim. Caktirmamaya calissam da simdiden yuregim pirpir. Heyecan, gerginlik, merak bi arada.
Bende öyleyim malessef bir toparlamam gerek kendimiAh sorma cnm, benim amh dusuk oldugu icin ve yastan dolayi epey dikkat ediyordum beslenmeme. Yumurta kalitesi icin. OPU olduktan sonra cok bozdumbayramin da etkisi oldu tabi, sekerle aramda epey mesafe vardi, artik cok yakiniz birbirimize. Ceki duzen vermem lazim, cok haklisin
Sen de mi transfer bekliyorsun cnm. Ne yesek ne icsek acabaBende öyleyim malessef bir toparlamam gerek kendimi
Benim bugün bebeler pgtye girdi canım. 2 haftaya çıkıcakmış sonucu. Onun sonucunu bekliyorum. Birde rahim film çekilcem cumartesi sıkıntı çıkmazsa sağlıklı bebede gelirse transfere hazırlanıcam inşallahSen de mi transfer bekliyorsun cnm. Ne yesek ne icsek acabaYumurtalara o kadar odaklandimki, bu asamada ne yapmak lazim hic bilmiyorum.
Oyle mi, pgtli olmalari cok iyi. Daha uzun surdugunu saniyordum, 2 hafta cok iyiymis. Insallah hersey yolunda gitsinBenim bugün bebeler pgtye girdi canım. 2 haftaya çıkıcakmış sonucu. Onun sonucunu bekliyorum. Birde rahim film çekilcem cumartesi sıkıntı çıkmazsa sağlıklı bebede gelirse transfere hazırlanıcam inşallah
Hiç bilmiyorum sadece sağlıklı yeşillik ağırlıklı ve kırmızı meyveler çok faydalı diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?