2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Hayırla başla hayırla sonuclansın inşallah bol bol kaliteli yumurtan olsun bizide habersiz bırakma nerede başlıyorsun
çok teşekkür ederim kusura bakma epey giremedim.. malatya’dayım. şehir dışında istiyorduk ama ailelerimiz böyle daha rahat olur dedi. ilaç kullanıyorum bugün 5.günüm. sen neler yapıyorsun nasılsın?

Lupus testini neden istediler? Genelde tüp bebekte buna bakıyorlar mı?

Hayırlı olsun güzel sonucların olsun inşallah Benim yumurta toplamam oldu bugün 5inci günümüzdü 7 embriyom var 1ini normal dondurduk 6sından biyopsi alınıp dondurulcak 3ü pgtye gidicek

Hayırlı olsun güzel sonucların olsun inşallah Benim yumurta toplamam oldu bugün 5inci günümüzdü 7 embriyom var 1ini normal dondurduk 6sından biyopsi alınıp dondurulcak 3ü pgtye gidicek
yaaaa harika inşallah hepsinden süper süper sonuçlar alırsınız

Ay ne güzel hAdi hAyırlısı olsun oldumu işleminiz benim oldu evimde yatıyorum ağrım var biraz
Evet oldu ilk gün çok ağrılı geçti ikinci gün hafifledi 3.gün geçti. Bugün 8.gün adet oldum bakalım devamı nasıl olucak hepimiz için hayırlısı olsunn

Evet oldu ilk gün çok ağrılı geçti ikinci gün hafifledi 3.gün geçti. Bugün 8.gün adet oldum bakalım devamı nasıl olucak hepimiz için hayırlısı olsunn
Embriyolar dan haber varmı
Bende pazar oldum regli cumartesi film çekilcem. İnşallah sona doğru yaklaşıyoruzdur. Cünkü benim bu işlemlere sabrım kalmadı sanki

Reactions: tdv
hepsonradan canım senin kaç embriyo donduruldu kaçıncı gün transfer ne zaman olacak senin belli oldu mu
Agustosun basi gibi olacakmis cnm. Bu ay rahim dinlensin dedi ama biz tatilde bu sureci tamamlamak istedik. 1 tane 3.gun 2 tane 5.gun var. 3.gun olani transfer etmeyi dusunuyor, oyle anladim. Caktirmamaya calissam da simdiden yuregim pirpir. Heyecan, gerginlik, merak bi arada.

Ayy hadi hayırlısı olsun ne kalmış ağustosa inşallah sımsıkı tutunur sana sen şimdiden hazırlıklara başla sağlıklı hamileymiş gibi beslenmeye başla canım

Ayy hadi hayırlısı olsun ne kalmış ağustosa inşallah sımsıkı tutunur sana sen şimdiden hazırlıklara başla sağlıklı hamileymiş gibi beslenmeye başla canım
Ah sorma cnm, benim amh dusuk oldugu icin ve yastan dolayi epey dikkat ediyordum beslenmeme. Yumurta kalitesi icin. OPU olduktan sonra cok bozdum bayramin da etkisi oldu tabi, sekerle aramda epey mesafe vardi, artik cok yakiniz birbirimize. Ceki duzen vermem lazim, cok haklisin

Yaa hadi bakalım kuzum aynı zamanda transfer olacaz galiba

Bende öyleyim malessef bir toparlamam gerek kendimi

Sen de mi transfer bekliyorsun cnm. Ne yesek ne icsek acaba Yumurtalara o kadar odaklandimki, bu asamada ne yapmak lazim hic bilmiyorum.
Benim bugün bebeler pgtye girdi canım. 2 haftaya çıkıcakmış sonucu. Onun sonucunu bekliyorum. Birde rahim film çekilcem cumartesi sıkıntı çıkmazsa sağlıklı bebede gelirse transfere hazırlanıcam inşallah
Hiç bilmiyorum sadece sağlıklı yeşillik ağırlıklı ve kırmızı meyveler çok faydalı diye duydum

Oyle mi, pgtli olmalari cok iyi. Daha uzun surdugunu saniyordum, 2 hafta cok iyiymis. Insallah hersey yolunda gitsin

Merhaba hanımlar
Bende 13 temmuz tedaviye başladım yani 1 hafta oldu iğne ve ilaç kullanıyorum pazartesi kontrole gittim çok güzel dedi doktor yarında konteolüm var bakalım ne zaman toplanacak belli olur herhalde, kendimi çok şiş hissediyorum yumurtalar toplandıktan sonra adet mi oluyoruz?

Reactions: tdv
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…