- 8 Aralık 2014
- 485
- 268
- 32
Ben doktordan çıktım 2 yumurtam olmuş yine ikiside 22mm hemen al vur dedi daha kaç kere çatlatma iğnesi yapcaz olmazsa dedim 6.ya kadar denicz dediBende 3 defa kullandım iğne ama olmadı bıraktım artık rabbim ne zman nasip ederse beklicem
Evet bana da 6 ay dedi doktorBen doktordan çıktım 2 yumurtam olmuş yine ikiside 22mm hemen al vur dedi daha kaç kere çatlatma iğnesi yapcaz olmazsa dedim 6.ya kadar denicz dedi
Bilmiyorum okadar sabıra sahipmiyimEvet bana da 6 ay dedi doktor
Benim 2 çocuğum var üçüncü istiyorum 1 senedir olmoyu herşeyim normal olmasa 2 çocuğum olmazdı heralde diye düşünüyorum düşüncen nedir merak ediyorumBilmiyorum okadar sabıra sahipmiyim
Vücutta değerler değişir eşin için sperm sayısı değişebilir yaştan dolayı olabilir belki ufacik bir vitamin eksikliği belki farkında olmadığın bı insülin direnci herşeye bakıldı mı önce önemli olan bu benceBenim 2 çocuğum var üçüncü istiyorum 1 senedir olmoyu herşeyim normal olmasa 2 çocuğum olmazdı heralde diye düşünüyorum düşüncen nedir merak ediyorum
Bende bakıldı hormonlara ama eşimde bakilmadi herşeyim normal çıktıVücutta değerler değişir eşin için sperm sayısı değişebilir yaştan dolayı olabilir belki ufacik bir vitamin eksikliği belki farkında olmadığın bı insülin direnci herşeye bakıldı mı önce önemli olan bu bence
Hayırlı haberler alırsınız inşallahBen doktordan çıktım 2 yumurtam olmuş yine ikiside 22mm hemen al vur dedi daha kaç kere çatlatma iğnesi yapcaz olmazsa dedim 6.ya kadar denicz dedi
Bence eşinin de bakılmalı neden tek taraflı düşünüyorsunuz yaşınız kaç bu arada özel değilseBende bakıldı hormonlara ama eşimde bakilmadi herşeyim normal çıktı
Teşekkür ederimKaç kez çatlatma iğnesi vuruldunuz??
27 canım ikimizdeBence eşinin de bakılmalı neden tek taraflı düşünüyorsunuz yaşınız kaç bu arada özel değilse
Yaşınızda genç eşindede bir sorun yoksa bence vazgeçme tedaviden bizdede benim kilom hariç bir sorun yok benden ne kilolular var hamile olan çevremde ama Allah'ın işi istemeyince olmuyor hiç bir sorun yokken olusmayan gebelik benim kelimelerimi bitiriyor malesef27 canım ikimizde
Kilom da iyi benim 57 kiloyum 1.63 boyum sadece 6 defa catlatma iğnesi kullanmak yumurta rezervini azaltiyo diye duydum o yüzden biraktinYaşınızda genç eşindede bir sorun yoksa bence vazgeçme tedaviden bizdede benim kilom hariç bir sorun yok benden ne kilolular var hamile olan çevremde ama Allah'ın işi istemeyince olmuyor hiç bir sorun yokken olusmayan gebelik benim kelimelerimi bitiriyor malesef
Yani güzel düşünmek lazım çocuğun var demekki gebe kalabiliyorsun ben onu bile bilmiyorumKilom da iyi benim 57 kiloyum 1.63 boyum sadece 6 defa catlatma iğnesi kullanmak yumurta rezervini azaltiyo diye duydum o yüzden biraktin
Bende catlama ignesi oldum cuma 3 tane gebelik testi yaptım kasık agrımdan pozitif cıktı 3üde kan verdim oda pozift cıktıBenim de iğnenin beşinci günü hiç bir belirtim yok İnşallah bu Temmuz ayı hepimize hayırlı uğurlu gelir kızlar
Kaç gün geçti kuzum igneden ve adete kaç gün varBende catlama ignesi oldum cuma 3 tane gebelik testi yaptım kasık agrımdan pozitif cıktı 3üde kan verdim oda pozift cıktı
5 gün gecti ve 4agustosKaç gün geçti kuzum igneden ve adete kaç gün var
Canım hevesini kırmak istemiyorum ama iğne etkisi olabilir iğneden sonra 12 gün test yapmayı öneriyorlar ama mutlaka adet döneminde tekrarla testini inşallah bizede umut olur5 gün gecti ve 4agustos
Siz yaptınız mı catlama ignesiCanım hevesini kırmak istemiyorum ama iğne etkisi olabilir iğneden sonra 12 gün test yapmayı öneriyorlar ama mutlaka adet döneminde tekrarla testini inşallah bizede umut olur