- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.441
Bana 2 hafta sonra gel dedi doktor sizin ne zaman bakılacakİnşallah canım.carsamba günü tekrar kan vercem bide ultrasonla bakilcakmis bakalım neler geliscek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana 2 hafta sonra gel dedi doktor sizin ne zaman bakılacakİnşallah canım.carsamba günü tekrar kan vercem bide ultrasonla bakilcakmis bakalım neler geliscek
AYYY TEBRIK EDERIMM GOZUNUZ AYDINNN KAC CIKTI SONUCUNNEvet sonucun çıktı 11. Günüm bugün şükürler olsun pozitim hamileyim
bence gözünnn aydınııı haketmişsinnn :)herkese merhabalar bende 29 temmuz cuma günü 3. Gün taze embriyo transferi oldum. Çarşamba günü test yapmam gerekiyordu ama bekleyemedim bu akşam kan testi verdim beta hcg 192 çıktı. İdrar testinde de belirgin şekilde çift çizgi var. 24 temmuzda ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum etkisi geçmiştir artık değil mi?
Sen de pozitifi göreceksin canım. Ağustos ayı Gökyüzü hareketlerinde bol bol hamilelik haberi vaad ediyorAYYY TEBRIK EDERIMM GOZUNUZ AYDINNN KAC CIKTI SONUCUNN
YA HAKIKATEN YORUMLARI TEK TEK ATLAMADAN OKUYORUM ŞURADA 20 KİŞİ OLDUGUMUZU VARSAYSAK 18 İ HAMİLEEE . YANI BU BIR MUCIZEEE :) O SON 2 KİŞİİİ OLARAK BU GRUBA POZITIFLE GELICEZ BİZDE İNŞALLAAAH
İnşallah canımmm sizede Allahım nasip etsin hayırlıcaAYYY TEBRIK EDERIMM GOZUNUZ AYDINNN KAC CIKTI SONUCUNN
YA HAKIKATEN YORUMLARI TEK TEK ATLAMADAN OKUYORUM ŞURADA 20 KİŞİ OLDUGUMUZU VARSAYSAK 18 İ HAMİLEEE . YANI BU BIR MUCIZEEE :) O SON 2 KİŞİİİ OLARAK BU GRUBA POZITIFLE GELICEZ BİZDE İNŞALLAAAH
İnşallah canım benim insallahhh İnanlı dua ediyorum sizler için .allah razı olsun .sonucum dün 1601 di .yarın tekrar gidicem kan vercem bide dün ultrasonla bakılması yarın inada bakilcak inşallahAYYY TEBRIK EDERIMM GOZUNUZ AYDINNN KAC CIKTI SONUCUNN
Yarın sabahtan gidicem canım benBana 2 hafta sonra gel dedi doktor sizin ne zaman bakılacak
Ben inanıyorum ki bu grupta ne fesadı olan var ne kıskançlığı.allah herkese kalbinin ekmeğini verir.sende o kadar iyi kalplisinki inanıyorum bu denemede olmadıysa da en kısa sürede olcak gerçekten öyle hissediyorum.halbuki buradaki hiç kimseyi tanımıyorum ama gerçek dostlarım gibi sizi ayrı ayrı seviyorumAYYY TEBRIK EDERIMM GOZUNUZ AYDINNN KAC CIKTI SONUCUNN
Ahhh kuuuzumm.. dün hiç giremedim siteye, şimdi sana bakmak için girdim cok mu zorlandın canım benim. Bunca çaba zahmet emek, eminim mükafatı çok çok güzel olacak ve sana herşeyi unutturacak.. bugün anesteziyle transfer yaptırdın mı? Kendine gelince yaz mutlaka Dualarım seninle..Ters rahimden dolayi. Cok ama cok kotu gecti. Asılma, tutup cekme gibi bisey yaptilar. Berbatti. Basarili olmadi, dayanilacak gibi degildi. Yarin anestezili deneyecekler. Fakat rahim sarkmasi, idrar kacirma vs. olur diye korkuyorum. Sezeryan dogumdan sonra hafif egik deniyordu. Hsgden sonraki muayenemde tam ters gibi soylemeye basladilar. O nedenle bu islemden sonra da sikinti yasamaktan korkuyorum. Cok travmatikti. Dr.un da ongordugu birsey degildi.
Merhaba, bende opuda 25 tane topladılar. Eve geldiğimde 2 kere bayılmıştım hatta o kdr şişkindim ki oturamaz haldeydim. Bulantı kusma alttan üsten her şekilde yani beni çok zorlamıştı. Benimkinide 1 adet sonrasına erteledi. Böyle durumlarda ertelemeleri çok normal merak etmeyin. Zaten anca kendine geliyor insan herkeste bu şekilde olmuyor elbette ama fazla toplayınca genelde beklenen durumlarmış bunlarHerkese merhaba benim bugün beşinci gün 3 emriyom donduruldu. Opu sonrası aşırı rahatsızlandığım ve bulantı kusma belirtileri yaşadığım için bugün doktora gittim karnım aşırı şişti benim gibi olan var mı aceba aranızda. Doktorum iki sdet sonrasına attı transferi bu normal mi
Çok teşekkür ederim evet yarın tekrar kan verip artışa bakacağız inşallah. İdrar testimi paylaşıyorum. Bu testi o kadar çok yapıp negatif sonuç aldim ki dün gece kandan sonra gidip idrar testi aldım halbuki kan testinin daha kesin sonuç olduğunu bile bile sırf şu çift çizgiyi göreyim diyebence gözünnn aydınııı haketmişsinnn :)
ıgnenın etksı coktan gecmıstır.
zaten ıkı gun kalmıs testı yapmana. bence deger cok guzel.
ıkı katı artısı takıp edılecek sımdı.
ıdrar testi görüntün varmı
Sağolasın canım amin inşallah .değerim 1601 çıktı .
merhabaBen 14. Gün erken gebelik testi yaptım böyle çıkmamıştı maşallah
Gözün aydın canım aynı şeyi bende yaptım kan testinden sonra gittim gebelik testi aldimı o çift çizgiyi görmeyi oylecok istedimki seni çok iyi anliyorumÇok teşekkür ederim evet yarın tekrar kan verip artışa bakacağız inşallah. İdrar testimi paylaşıyorum. Bu testi o kadar çok yapıp negatif sonuç aldim ki dün gece kandan sonra gidip idrar testi aldım halbuki kan testinin daha kesin sonuç olduğunu bile bile sırf şu çift çizgiyi göreyim diyeEki Görüntüle 3110356
Canımmm. Yarın ikimizinde doktor randevusu var diye hatırlıyorum sonuclardan haberleşelim.merhaba
hayırlı olsun öncelikle
kalp atışını tranfsderden kaç gün sonra duydunuz acaba
tek embriyo mu konuldu çift mi
kese kaç tane göründü acaba
Kelimesi kelimesine katiliyorumBenim transfer esnasında rahimin yapışık olduğu anlaşıldı,sonra operasyon geçirdim sonraki ay transfer yaptılar.acaba girebilir miyiz diye transfer esnasında çok zorladılar ben demiştim bırakın istemiyorum diye.Hepsini atlatıyoruz neler atlatmadık kiGeç olsun sonu güzel olsun
Kantesti sonuclarini doktorunla konustunmu canim 110 ilk test tamam ikinci yaprirdiginda sorun olmus lb sanirim ama 3 . Massallah artmis. 2. Yaptirdigin yerde sanirim sorun vardi ama şükür 800 olmusBen de temmuz ayında çift embriyo transferi oldum.
1. Test 110
2. Test 48
3. Test 800 araları iki gün testlerin. 2.testi başka yerde yaptırdım 1 ve 3 aynı yerde bu durumu yaşayan var mı.
Canim zorlanmak kelimesi hafif kalir. Valla diri diri neler yapmadilar. Rahmi asildilar, cektiler, dondurmeye calistilar, tekrar tekrar denediler nafile. Embriyolog, hemsire herkes destek olmaya calisti basimda fakat olmadi bir turlu. Doktora yardimci olan hemsire bile bayilacakti, dr. sana noluyor filan dedi. Bayilacaksan birak, titriyorsun filan diye uyardi. Kabus gibiydi cnm Neyseki bugun hallolmus.Ahhh kuuuzumm.. dün hiç giremedim siteye, şimdi sana bakmak için girdim cok mu zorlandın canım benim. Bunca çaba zahmet emek, eminim mükafatı çok çok güzel olacak ve sana herşeyi unutturacak.. bugün anesteziyle transfer yaptırdın mı? Kendine gelince yaz mutlaka Dualarım seninle..