- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.401
gözünüz aydın tebrik ederimEvet sonucun çıktı 11. Günüm bugün şükürler olsun pozitim hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözünüz aydın tebrik ederimEvet sonucun çıktı 11. Günüm bugün şükürler olsun pozitim hamileyim
Allah razı olsun hepimiz guzeel haberlerle sona ulaşalım inşallahgözünüz aydın tebrik ederim
Gözün aydın canım hayırlıca kucağına almayı nasip etsin Mevlam değerin kaç çıktıAllah razı olsun hepimiz guzeel haberlerle sona ulaşalım inşallah
Gözünaydın cnm sağlıkla kucağına da alırsın inşallahEvet sonucun çıktı 11. Günüm bugün şükürler olsun pozitim hamileyim
Maşallah cok sevindim darısı hepimizin başına inşallahEvet sonucun çıktı 11. Günüm bugün şükürler olsun pozitim hamileyim
Sağolasın canım amin inşallah .değerim 1601 çıktı .Gözün aydın canım hayırlıca kucağına almayı nasip etsin Mevlam değerin kaç çıktı
Hayırlı olsun canjm gözün aydın dederjn çok yüksek çıkmış iki tanemj koyulduSağolasın canım amin inşallah .değerim 1601 çıktı .
Evet canım iki tane koyuldu bebeklerim ikiside tutundu sanırım.Hayırlı olsun canjm gözün aydın dederjn çok yüksek çıkmış iki tanemj koyuldu
Aminn kuzumm insallahhMaşallah cok sevindim darısı hepimizin başına inşallah
Maşallah maşallah süperSağolasın canım amin inşallah .değerim 1601 çıktı .
Herkese merhaba benim bugün beşinci gün 3 emriyom donduruldu. Opu sonrası aşırı rahatsızlandığım ve bulantı kusma belirtileri yaşadığım için bugün doktora gittim karnım aşırı şişti benim gibi olan var mı aceba aranızda. Doktorum iki sdet sonrasına attı transferi bu normal miGrup olarak böyle devam edelim kızlar lütfen ilerki dönemlerde merak ettikelrimizi birbirimize sorarak öğrenebiliriz
Ben de çok şiddetli gaz ve gaz sancısıben aşırı boyutta yaşıyorum
Masallah hayırlı olsun caNim henim saglikla kucağına almayi nasio etsin rabbim bakalim bana da 2 tane koyuldu hangisi tuttu:)Aminn kuzumm insallahh
Merhaba canım benim 4 gün çok baş dönmemMerhaba sonucu pozitif olanlar belirtiniz varmiydi acaba
İnşallah ikiside tutmuşturMasallah hayırlı olsun caNim henim saglikla kucağına almayi nasio etsin rabbim bakalim bana da 2 tane koyuldu hangisi tuttu:)
Merhaba transferiniz neden gerceklestırılemedi?Transferim gerceklestirilemedi. Yarin anestezili deneyecekler fakat tedaviyi sonlandirmayi dusunuyorum.
Nasılsın iyi misin nasıl geçti Rabbim dualarını kabul etsin inşallahGunaydin kizlar. Bugun transferim var. Aksam Kuran okuyup dua ettim hepimiz icin. Dualarinizi bekliyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah, cabalarimizi mukafatlandirsin
Aaa neden ?Transferim gerceklestirilemedi. Yarin anestezili deneyecekler fakat tedaviyi sonlandirmayi dusunuyorum.
Merhaba ohss diye bir rahatsizlik olusabiliyor genelde 15 uzerinde yumurtasi toparlananlarda oluyor diye okumustum bir de catlatma ignesi olarak ne kullanmistiniz opu oncesi e2 degeriniz en son kac cikmisti?Herkese merhaba benim bugün beşinci gün 3 emriyom donduruldu. Opu sonrası aşırı rahatsızlandığım ve bulantı kusma belirtileri yaşadığım için bugün doktora gittim karnım aşırı şişti benim gibi olan var mı aceba aranızda. Doktorum iki sdet sonrasına attı transferi bu normal mi