2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Aynen öyle biliyomusunuz,herkes nası vakit ayırıp merak ediyor,neden cocukları olmuyo diye,eşim tek çocuk,biz dört kardeşiz ben kardeşlerimle bile paylaşamadım eşimin durumunu.Kayınvalidem cok büyük konuşan ve böbürlenen bir kadınmış, ama o da son bir yıldır bana ‘hakkını helal et kızım’ der durur.İş yerinden izin aldımbu süreçte ve tüp bebek oldugunu belirtmiştim,departmandakiler cok meraklı.Ya sabır diye diye geçiştiriyoruz elh
Meraklıları detay verme gitsin arkadaşım dedikodu yapmaya az konuları olsun .sorana uğraşıyoruz de geç ben kimseye söylemedim bile bı tek ailem biliyor o kadar .İstanbul'da öldü işlemlerimiz soranlara hep iş seyahatine gittik dedik

• Beğen
Reactions: Dei
Merhaba Güzel anneler ve anne adayları : )
Ben 04.08.2022 de transfer oldum.3.Gün 2 adet embriyo transfer edildi. Bugün transfer günü dahil 5 .gün. Transferin ertesi gününden itibaren çok yoğun bel ağrım var.Dinlenince biraz geçiyor gibi oluyor. Hareket edince başlıyor.Bel ağrısıyla birlikte tıpkı regli karın agrısı gibi de karnım ağrıyor. Kasık ağrıları da var.Birazda bulantı var. Ama bütün bunlar ilaçlardan sanırım.Birtek bel ağrısı progestandan kaynaklanır mı onu bilemedim. Yoğun bel ağrısı yaşayıp pozitif olan yada olmayan var mı ? Hastanedeki test gününü bekleyemeyeceğim 3.gün embriyosunda en erken ne zaman test yapılır ? Çatlatma iğnesini 9 gün önce yaptım.Etkisi geçmiştir heralde değil mi ?

X