- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.941
Hayırlı olsun kuzucum sağlıkcakla büyüt inşallah gebeyim gebesine de yazmıştım bir çok kişi hamiş kalmış bu ay orada daEvet gittim 11mm kese gözüktü 10 gün sonra gel kalp atışını duyalımm dedi doktor
Evet tabi ama insan meraklaniyor. Sağlıklı olsun sonrasi tatlı heyecanlarTabiki her hamilelikte hormonlar farklı işliyor bende pek cinsiyetle alakası oldgnu dusunmuyorum ama rabbim hangısı hayırlı olacaksa onu nasıp etsın inşAllah
Önemli olan katlanması 2 günde 2 katı olmus çok güzel.Merhaba kızlar pazar ğünü değerim 23.74 dü
Bugün salı ğünü verdim.. 70.7 çıktı..yumurtlamadan sonra 13.günüm..değer iyi mi?
Ahh sorunsuz gebelik olsunda ona bile razıyız :))Hamileliğin en kötü yanı 3 ay boyunca aralıksız bulantı + kusma ne yapsalar iyi gelse...
evet yaaa baya kişi hamile kaldı hemen temmuz topiğine kaydım çok şükürHayırlı olsun kuzucum sağlıkcakla büyüt inşallah gebeyim gebesine de yazmıştım bir çok kişi hamiş kalmış bu ay orada da
İnşallah kuzucummevet yaaa baya kişi hamile kaldı hemen temmuz topiğine kaydım çok şükürbekliyoruz senide minnoşun seninle olsun inşaşlah
İlk hamileliğimde benimde vardı bir iki haftaya kaybolur merak etmeKızlar bu arada benim kese görünmedi ama nur topu gibi hamilelige bağlı kıstım var. Genelde kaybolur dedi ki umarım öyle olur, diğerlerinde olmamıştı.
İlk gebelik miAhh sorunsuz gebelik olsunda ona bile razıyız :))
Bugün kesenin yanında kist bende de göründü. Ağrı yapar ama korkulacak bir şey yok dedi. Kaybolacağını düşünüyor doktorum.Kızlar bu arada benim kese görünmedi ama nur topu gibi hamilelige bağlı kıstım var. Genelde kaybolur dedi ki umarım öyle olur, diğerlerinde olmamıştı.
Hamileliğin en kötü yanı 3 ay boyunca aralıksız bulantı + kusma ne yapsalar iyi gelse...
Gayet iyi canımMerhaba kızlar pazar ğünü değerim 23.74 dü
Bugün salı ğünü verdim.. 70.7 çıktı..yumurtlamadan sonra 13.günüm..değer iyi mi?
Hoşgeldin canımKızlar merhaba herkese, ben de bugün hamile olduğunu öğrendim. Mayıs ayınca kalp durması sonucu bir düşüğüm var. Gebelik Testlerinizin fotoğrafları duruyor mu? Duruyorsa atabilir misiniz? :)
Bana da öyle söyledi ve evet kasık ağrım çok.Bugün kesenin yanında kist bende de göründü. Ağrı yapar ama korkulacak bir şey yok dedi. Kaybolacağını düşünüyor doktorum.
Teşekkür ederim ikisinde de olmayınca endişe ediyor insan.İlk hamileliğimde benimde vardı bir iki haftaya kaybolur merak etme
Maalesef benim de ağrılarım var. Bi geliyor bi gidiyor aslında. Geçmezse de doğumda alırız dedi. BakalımBana da öyle söyledi ve evet kasık ağrım çok.
Benim 2 side normal doğum olmustu yine öyle olur umarım ama sonrasında hallolur belki.Maalesef benim de ağrılarım var. Bi geliyor bi gidiyor aslında. Geçmezse de doğumda alırız dedi. Bakalım
Seninle endişeler konuşuyorken şimdi bu testlerini görmek bana harika geldi çok mutlu oldum maşallahHoşgeldin canımbenim testler böyle ilki 58 cikdigi günün gecesi.ikincisi 184 çıkanın ertesi günü, sonuncuda dün sabah yapdim elimde vardı boşa gitmesin diye 2 günde bir yapdim.