MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.981
6+2 ler ordusuMerakla bekleyen bir 6+2 ler ordusu var, haberin olsun
Güzel haberler alalım inşallah hepimizBen varım canım yarın kese için gidicem
Bu formül neyi gosterıyor tam anlayamadım merakta ettim :))Ben de cuma 6+2 yim ama muhtemelen duyulmayacak çünkü benim kese 5 mm göründü, burada benzer tarihlerde hep daha büyük görünüyor genelde. Diğer yandan da haftamla uyumluymus ama. Şöyle bir hesaplama varmış .
Kese mm + 30 / 7 formülü 8. Haftaya kadar haftayla uyumluymus. Benim 5 kusurdu, 30 ekleyip 7 ye bolunce tam 5,1 yaptı ve tam o gün gördüm aslında keseyiiçimden 6+5 ya da 6 geçiyor, randevuyu iptal edip ertelesem mi acaba
Şuanlık iyi allahdan biraz göğüslerim şişti ara ara kasık ağrısı oluyo ama bunlar normalmiş çok kötü değil gibiMaşallah kuzum saglikla al kucagina tekrar canımkeyfin nasıl herşey yolunda mi?
Canım maşallah kıpkırmızı olmuş harika
Ben de bugün erken gebelik testi yanında yarın yaparım diye kaset test almıştım, sabah onu yapıp kan vermeğe gideyim diyorum. Güzel sonuçlar alırım inşallah
Hadi inşallah 11 buçukda burdayız haberlerini bekliyoruzKızlarrrr iyi akşamlar hepinizee benimde randevum yarın 11 de inşallah görürüz keseyi o umutla gdiyorm ama inşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz
Valla ben diğer topiklere baktım çoğu 6+2den sonra duymuşKızlar 16 sına randevu aldım ben 6+2 oluyor kalp atışını duyar mıyım sizce
Ayy benım boyle kıpkırmızı testım yok hcğ
Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler verelim inşallahKızlarrrr iyi akşamlar hepinizee benimde randevum yarın 11 de inşallah görürüz keseyi o umutla gdiyorm ama inşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz
Aynen şimdi yapsan kıpkırmızı olur kesin kenarda dursunAyy benım boyle kıpkırmızı testım yok hcğyarın bıtane alayım yapayımda hatıra kalsn ya
İnsallah canım benim hemen haberdar edcm siziiHadi inşallah 11 buçukda burdayız haberlerini bekliyoruz
İnsallah canımHayırlısıyla hepimiz güzel haberler verelim inşallah
Ben de kararsız kaldım :)Ben de cuma 6+2 yim ama muhtemelen duyulmayacak çünkü benim kese 5 mm göründü, burada benzer tarihlerde hep daha büyük görünüyor genelde. Diğer yandan da haftamla uyumluymus ama. Şöyle bir hesaplama varmış .
Kese mm + 30 / 7 formülü 8. Haftaya kadar haftayla uyumluymus. Benim 5 kusurdu, 30 ekleyip 7 ye bolunce tam 5,1 yaptı ve tam o gün gördüm aslında keseyiiçimden 6+5 ya da 6 geçiyor, randevuyu iptal edip ertelesem mi acaba
Benim testim çok netti ilk yaptigimda:)Ayy benım boyle kıpkırmızı testım yok hcğyarın bıtane alayım yapayımda hatıra kalsn ya
Hcg degerın yuksektır cnm :) brn adetten 4 gun once yaptm silikti bide tam adet gunu yaptm bthcg 107 di oda boyle cktıBenim testim çok netti ilk yaptigimda:)
Kesinlikle dr git cnm bazen önemsiz oluyor o kanama ama bazende cok onemli olabiliyor doktor duruma göre progestan baslatıyor sakınca yoksada en azından bilgi veriyor için rahat etmesi açısından git bence kesede gözükür hemKizlar sat a gore benimde 5+3 bugun , henuz doktora hic gtmedim evde ctesi test yaptim hemen cift cizgi cikti ,asiri derecede goguslerimde agri var,midem surekli bulanio ama ayni zamanda bugun kahverengi akintim var ,akinti beni korkutuyor acaba bunun icin bi oneriniz varmi