- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.961
Demi yaaSeninle endişeler konuşuyorken şimdi bu testlerini görmek bana harika geldi çok mutlu oldum maşallah
Maşallah kuzum saglikla al kucagina tekrar canımEvet gittim 11mm kese gözüktü 10 gün sonra gel kalp atışını duyalımm dedi doktor
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallahDemi yaaAllah'ıma çok şükür neler düşünüyordum rabbim bana ne mucize nasip etti hala alisamadim bakıp bakıp sırıtıyorum
Amin canım darısı sana olsun inşallahMaşallah sağlıkla kucağına al inşallah
3,5 yasında bir oglum var birkere düşük yaptım buda üçüncü :)İlk gebelik mi
Canım maşallah kıpkırmızı olmuş harikaHoşgeldin canımbenim testler böyle ilki 58 cikdigi günün gecesi.ikincisi 184 çıkanın ertesi günü, sonuncuda dün sabah yapdim elimde vardı boşa gitmesin diye 2 günde bir yapdim.
Çok şükür canimMaşallah kıpkırmızı olmuş harika
Ben de bugün erken gebelik testi yanında yarın yaparım diye kaset test almıştım, sabah onu yapıp kan vermeğe gideyim diyorum. Güzel sonuçlar alırım inşallah
Bugün akşam gidecektim ama bugünün keyfini çıkarayım dedim canım, stresi yarın yaşayayım. He gerçi yine aklımda bin bir senaryo var orası ayrı amaÇok şükür canimdarısı senin başına inşallah.kan sonucunu heyecanla bekliyor olacağım
İyi yapmışsın yarın ver daha iyi cizgin belirgin zaten güzel cikacakdirBugün akşam gidecektim ama bugünün keyfini çıkarayım dedim canım, stresi yarın yaşayayım. He gerçi yine aklımda bin bir senaryo var orası ayrı ama
Çıkar çıkmaz yazacağım kuzum.
Benimde küçük oğlum 3.5 yaşında şubatta girecek 4 yaşına. Umarım iyidir yas farki3,5 yasında bir oglum var birkere düşük yaptım buda üçüncü :)
Benimde kese görünmedi canım bugün sata göre 4+6 beta 569 Perşembe tekrar test vericem inşallah yükselir sağlıklı olur bebişlerimizKızlar bu arada benim kese görünmedi ama nur topu gibi hamilelige bağlı kıstım var. Genelde kaybolur dedi ki umarım öyle olur, diğerlerinde olmamıştı.
Benimkide martta 4 olacak :) hic tecrubem yok ama iki cocugun arası 3 yaş olsun isterdim nasip 4 bucuk yasaymıs gecmi kaldm diye dusunyorum ama bazende iyi oldu diyorum ilerde arkadas gibi olmaları acısından 4 bucuk yas fark fazla geliyordu ama sanki ideal ya benim benden 10 yas buyuk ablam var kanka gibiyiz dertlesirz birbirmizin derdinden anlarz bence yaş çokta önemli degil ya yetişme biçimi sanırım önemli olan :)Benimde küçük oğlum 3.5 yaşında şubatta girecek 4 yaşına. Umarım iyidir yas farkibüyükle 1.5 yaş var o zorlamisti.
Canım merhaba, kist dediğin ne kisti? Yumurtanın çatlamayıp kiste dönmesi olayı mı yoksa farklı bir kist mi?Kızlar bu arada benim kese görünmedi ama nur topu gibi hamilelige bağlı kıstım var. Genelde kaybolur dedi ki umarım öyle olur, diğerlerinde olmamıştı.
Bana doktorum oyle demedi ama artışın güzel olduğunu söyledi. Kardeşim sağlıkçı o gitmene gerek yok abla bir kere git başta tam git dedi. Bende 6+1 de gideceğim yarın yaniKızlar merhabalar, 21 ekim transfer tarihim ve katlamalarla birlikte pozitif sonucumuz kesinleşti. Doktorum 2 kez katlamaya baktıktan sonra, direkt 15 gün sonra yani ben 6+1 olacağım zamanda kalp atışını duymak için çağırdı.Öncesinde neden kese için çağırmadığını sorduğumda, bizim için önemli olan kalp atışı, öncesinde embriyoyu rahatsız etmeye gerek yok dedi. Dış gebelik riskini nasıl ekarte edeceğiz diye sorduğumda da değerlerin çok güzel katladı, dış gebelikte böyle olmaz dedi. Bu şekilde olan var mı? Şu an 4+5 im.
Ben de cuma 6+2 yim ama muhtemelen duyulmayacak çünkü benim kese 5 mm göründü, burada benzer tarihlerde hep daha büyük görünüyor genelde. Diğer yandan da haftamla uyumluymus ama. Şöyle bir hesaplama varmış .Hadi bakalım bekliyorum
Ama son adet tarihine gore 6+5 gözüküyorum
cuma 7+0 oluyor
Karışmış 5+6 gözüküyormuş
Cuma günü 6+2 aynen.
Bilemiyorum erken olabılır
Aynı merakKızlar 16 sına randevu aldım ben 6+2 oluyor kalp atışını duyar mıyım sizce
Merakla bekleyen bir 6+2 ler ordusu var, haberin olsunBen yarın 6+2 de gidicem buradaki çoğu kişide 6+2 de gidiyor ben duyarsam size haber vereyim yarın ona göre duyup duymayacagınızı tahmin ederiz
İnşallah canım hepimiz için güzel haberler olsun :) burda haberleşicez :)Yarin 09.30 da randevum var , keseyi gormeyi bekliyorum ben de. Umarim goruruz