- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.040
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.921
Aramızda 2 gün var canımKızlar bende bugün dr gittim keseyi gördük kalp atılı için 15 gün sonra tekrar gel dedi
Duyulmadı mi kalp atışı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramızda 2 gün var canımKızlar bende bugün dr gittim keseyi gördük kalp atılı için 15 gün sonra tekrar gel dedi
Ben Bu cuma icin aldım randevu kalp atışı içinKızlar bildiğiniz gibi ben 5+1'de geçen hafta dayanamayıp hastanede baktırmıştım ve keseyi görmüştüm, dolayısıyla bugünkü randevumu pazartesi gününe erteledim...
Kalp atışını da duyalım bebişi de görelim diye.
5+6 olup kalp atışı + bebişşi gören oldu mu???? Haftaya pazartesi 6+6 gibi olacak o zaman duyulur heralde di mi
Teşekkür ederim canım. Benim de ayın 18i aslında, güncelleyeceğim onu. Aramızda 1 gün varHayırlı olsun Arka arkaya güzel haberler geliyor hepimizde birbirimize yakınız...
Tadını çıkar bence ben durup durup ay ben hamileyimmm oluyorumValla içimi rahatlattın cnm dış gebelik konusunda. Usg konusunda da bebişin rahatsız olduğunu bilmiyordum. Kafamda bir sürü soru işareti var tabi, kalbi duyana kadar her türlü ihtimal geliyor. Dış mi, boş mu, sağlıklı mı? Diye…
Benim randevum yarın 6+2 oluyor aramızda iki gün olduğuna göre ve sende cuma gideceğine göre sende 6+2 de gideceksin herhalde. Bence duyarız ya 7. Hafta oluyor işte bide benim bir tanesi 4 gün ileriden gidiyor.Ben Bu cuma icin aldım randevu kalp atışı için
Erken mi oldu ki
Ay evet o bana da oluyor. Kalbimde kelebekler uçuşuyor düşündükçe, içimde minin bi canlı varTeşekkür ederim canım. Benim de ayın 18i aslında, güncelleyeceğim onu. Aramızda 1 gün var
Tadını çıkar bence ben durup durup ay ben hamileyimmm oluyorum
Hadi bakalım bekliyorumBenim randevum yarın 6+2 oluyor aramızda iki gün olduğuna göre ve sende cuma gideceğine göre sende 6+2 de gideceksin herhalde. Bence duyarız ya 7. Hafta oluyor işte bide benim bir tanesi 4 gün ileriden gidiyor.
Kızlar Günaydın 5h+2 ydim bugün muayene oldum vajinal keseyi gördük 9 mm. Güzel yere yerleşmiş tepeye dedi. Çok küçük şu an bisi göremeyiz zaten dedi haftaya yine gidecem
Kızlar çıktım şimdi 11mm miş kese gözüktü 10 gün sonra görmeye gelirsin dedi bebeği kalp atışını fln, şuan iyi gibimi dedim. Evet iyi gözüküyo dedi
Sabah biraz akıntım kahverengi geldi de oyuzden korktum
Kızlar gördük keseyiiii 22 Kasım’da tekrar gideceğim.
Kızlar hayırlı olsun, çok sevindim iyi haberlere. . Hayırlısıyla kucaklarımıza alırız İnşallahKızlar bende bugün dr gittim keseyi gördük kalp atılı için 15 gün sonra tekrar gel dedi
Amin inşallah canım sağolKızlar hayırlı olsun, çok sevindim iyi haberlere. . Hayırlısıyla kucaklarımıza alırız İnşallah
Bir daha git için rahat eder hem. Hissedilen önemli bence ama bende farklı belirtilerle iki erkek oldu bilemiyorumBen yarın birdaha gidecegim kese için randevu aldım umarım bu sefer düzgün bir doktora denk gelirim
Bu arada çin takviminde erkek çıkıyor ama ben kız hissediyorum oğlumda hamileligim cok farklıydı bu hamileligim cok farklı bilemiyorum saglıklı olsn bitane daha oğlum olursa hiçte fena olmaz :)
Tabiki her hamilelikte hormonlar farklı işliyor bende pek cinsiyetle alakası oldgnu dusunmuyorum ama rabbim hangısı hayırlı olacaksa onu nasıp etsın inşAllahBir daha git için rahat eder hem. Hissedilen önemli bence ama bende farklı belirtilerle iki erkek oldu bilemiyorum
Yarin 09.30 da randevum var , keseyi gormeyi bekliyorum ben de. Umarim goruruzKızlar bugün güzel haber alan herkesi tebrik ederim rabbim daim eylesin Yarını bekleyen kimler var benim sabah 10:30 da randevum inşallah keseyi görürüz :)
Ben varım canım yarın kese için gidicemKızlar bugün güzel haber alan herkesi tebrik ederim rabbim daim eylesin Yarını bekleyen kimler var benim sabah 10:30 da randevum inşallah keseyi görürüz :)
Evet gittim 11mm kese gözüktü 10 gün sonra gel kalp atışını duyalımm dedi doktoryoncambenim naptın kuzu gittin mi?
Evet canim artış güzelMerhaba kızlar pazar ğünü değerim 23.74 dü
Bugün salı ğünü verdim.. 70.7 çıktı..yumurtlamadan sonra 13.günüm..değer iyi mi?