- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.201
Aaaaa ben buzluğa attım. Annem yapmış . Oyuzden ozman bi denicem3 gün de bir yenilemek lazım diye biliyordum ama yapıcam yine de ya dursun
Buzluğa atayım ben de o zaman çekirdeği biriktirip atsak nasıl olur acabaAaaaa ben buzluğa attım. Annem yapmış . Oyuzden ozman bi denicem
Ben şel kıvamında attım tek çekirdek bilmiyomki olurmu nolur nolmaz sen hem jel hem normal yapBuzluğa atayım ben de o zaman çekirdeği biriktirip atsak nasıl olur acaba
Evet ben her halini buzluğa atayım bakayım çekirdek ayva ve jel olarakBen şel kıvamında attım tek çekirdek bilmiyomki olurmu nolur nolmaz sen hem jel hem normal yap
KurumazmıBen de ayva aldıkça çekirdeklerini kenara ayırıyorum ama buzluğa atmadım zaten cekirdek , bi sey olmaz diye düşündüm olur mu acaba ?
Öyle de saklıyım garanti olsunBen de ayva aldıkça çekirdeklerini kenara ayırıyorum ama buzluğa atmadım zaten cekirdek , bi sey olmaz diye düşündüm olur mu acaba ?
Aynen göğüsler önemliEvet ben her halini buzluğa atayım bakayım çekirdek ayva ve jel olarak
canım fetal dna yaptırdığın firmayla konuşup rica edersen erken dönemde kesin olan cinsiyetinide öğrenirsin ben 10. haftada öğrendimBende doktordan geldim cinsiyet tahmininde bulunmadı doktor ama bacak arası boş daha erken belli olmaz filan dedi beklicez artık fetal DNA için kan verdim 2 Li test yerine
Kurumaz gibi geldi sonuçta bu gül suyu içinde bekliyor öyle jel oluyor yani her halükarda ıslancak ama bilemedimKurumazmı
Ayvayı direk buzluğa niye atıyoruz kizlar bana da açıklayın ben bi çekirdekleri biliyorumÖyle de saklıyım garanti olsun
Çekirdekleri daha güzel muhafaza olsun diyeKurumaz gibi geldi sonuçta bu gül suyu içinde bekliyor öyle jel oluyor yani her halükarda ıslancak ama bilemedim
Ayvayı direk buzluğa niye atıyoruz kizlar bana da açıklayın ben bi çekirdekleri biliyorum
Canım senin mesajı tekrar bulup yazmak istedim ben bugün ankara da 8 - 9 eczane gezdim anca buldum oksapar i . 3 kutuya 300 küsür fiyat ödedim. Senin bahsettiğin durumu da söyledim adam açık konuşucam dedi " bize önden yazı geldi değil fiyat kalkması şubat da %30 zam gelecek oksapar a kesinleşti " dedi.. gazamız mübarek olsun yani alınacakmış fiyat hem de zamlı raporlu da olsan malesefİyi akşamlar burada kan sulandırıcı iğnelerden ücret alinacağini okumuştum bugün her zaman ilaç aldığim eczacımla görüştûm şuanda firmanın zam yaptığini ve devletin 111 tl gibi bi miktarını ödemedigini ama bu sorunun 10 gün içinde çözüleceğini anlaşmanın imzalandığı söyledi bu surede elinde stoğu olan eczaneler den alırsak fark ödemeyeceğimizi ama daha sonra tamamen normale donüleceğini söyledi. Haberiniz olsun
İçini ferah tut, ense en belirgin etken. Zor ben de yaşadım ama gereksiz stres olduğunu anlıyor insan.Herkese merhaba
Canım çok sıkkın
Gecen hafta 2li test verdim dun akşam Dr aradı değerlerden biri bi tık fazla cıkmıs nipt testini yaptıralım dedi hastaneyi aradım 2.500 TL carsamba sabah gidip kabin vercem dr.kötü birşey demedi aksine rahatlattı ense kalınlığı vs herşey normal yasından dolayı yüksek ki zaten çok çok yüksek değil dedi içimiz rahat etsin yaptıralım dedi ama ben gece bile uyuyamadım ağlamaktan siştim
Cinsiyette belli oluyomuş bana değil doktora söylüceklermiş doktordan öğrencem artık inşallahcanım fetal dna yaptırdığın firmayla konuşup rica edersen erken dönemde kesin olan cinsiyetinide öğrenirsin ben 10. haftada öğrendim
Canım benim ense 1.9 neredeyse 2 çıktı onda bile gerildim sınır 3 çünkü anlıyorum seni ama en onemli etken ense ve burun kemiği yaş riski bilgisayar hesaplıyor takılma ona sen nift ver kafan rahat olsun üzülme güzel haberler ile gel inşallahHerkese merhaba
Canım çok sıkkın
Gecen hafta 2li test verdim dun akşam Dr aradı değerlerden biri bi tık fazla cıkmıs nipt testini yaptıralım dedi hastaneyi aradım 2.500 TL carsamba sabah gidip kabin vercem dr.kötü birşey demedi aksine rahatlattı ense kalınlığı vs herşey normal yasından dolayı yüksek ki zaten çok çok yüksek değil dedi içimiz rahat etsin yaptıralım dedi ama ben gece bile uyuyamadım ağlamaktan siştim
Kurumaz gibi geldi sonuçta bu gül suyu içinde bekliyor öyle jel oluyor yani her halükarda ıslancak ama bilemedim
Ayvayı direk buzluğa niye atıyoruz kizlar bana da açıklayın ben bi çekirdekleri biliyorum
Aynen milan cvp vermiş, buzluk iyidirÇekirdekleri daha güzel muhafaza olsun diye
evet doktora söylüyorlar ama bazı doktorlar söylemiyormuş yine 14-16 haftada söylüyormuş arkadaşım böyle bir laboratuvarda çalışıyor da o beni uyarmıştı belki senin doktorun söyler canım... hayırlı haberler gelsin inşallah tertemiz çıksın sonuçlarCinsiyette belli oluyomuş bana değil doktora söylüceklermiş doktordan öğrencem artık inşallah
Çekirdekleri daha güzel muhafaza olsun diye
Aynen milan cvp vermiş, buzluk iyidir
Amin canım Allah razı olsun umarım güzel sonuçlar alırım Allah’ın izniyleevet doktora söylüyorlar ama bazı doktorlar söylemiyormuş yine 14-16 haftada söylüyormuş arkadaşım böyle bir laboratuvarda çalışıyor da o beni uyarmıştı belki senin doktorun söyler canım... hayırlı haberler gelsin inşallah tertemiz çıksın sonuçlar