2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende doktordan geldim cinsiyet tahmininde bulunmadı doktor ama bacak arası boş daha erken belli olmaz filan dedi beklicez artık fetal DNA için kan verdim 2 Li test yerine
canım fetal dna yaptırdığın firmayla konuşup rica edersen erken dönemde kesin olan cinsiyetinide öğrenirsin ben 10. haftada öğrendim

Canım senin mesajı tekrar bulup yazmak istedim ben bugün ankara da 8 - 9 eczane gezdim anca buldum oksapar i . 3 kutuya 300 küsür fiyat ödedim. Senin bahsettiğin durumu da söyledim adam açık konuşucam dedi " bize önden yazı geldi değil fiyat kalkması şubat da %30 zam gelecek oksapar a kesinleşti " dedi.. gazamız mübarek olsun yani alınacakmış fiyat hem de zamlı raporlu da olsan malesef

İçini ferah tut, ense en belirgin etken. Zor ben de yaşadım ama gereksiz stres olduğunu anlıyor insan.

Canım benim ense 1.9 neredeyse 2 çıktı onda bile gerildim sınır 3 çünkü anlıyorum seni ama en onemli etken ense ve burun kemiği yaş riski bilgisayar hesaplıyor takılma ona sen nift ver kafan rahat olsun üzülme güzel haberler ile gel inşallah

Cinsiyette belli oluyomuş bana değil doktora söylüceklermiş doktordan öğrencem artık inşallah
evet doktora söylüyorlar ama bazı doktorlar söylemiyormuş yine 14-16 haftada söylüyormuş arkadaşım böyle bir laboratuvarda çalışıyor da o beni uyarmıştı belki senin doktorun söyler canım... hayırlı haberler gelsin inşallah tertemiz çıksın sonuçlar

Çekirdekleri daha güzel muhafaza olsun diye

Aynen milan cvp vermiş, buzluk iyidir

Hic güleceğim yoktu kizlar ya ayvaya yazık değil mi yiyin güzelce çekirdekleri koyun gunes görmeden Kuru biyere bi sey olmaz zaten suda bekleyecek eninde sonunda.. Ya da önerim jel yapın buz küpü kaplarina koyup dondurun orada tek kullanımlık alir alir surersiniz ❤

Amin canım Allah razı olsun umarım güzel sonuçlar alırım Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…