2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
yaaa benim kaynanam da doğduğunda ilk o gördü doğumhanenin kapısında o vardı cocuğun kafası hıyar gibi upuzundu dedi .... inanamadım ya hıyar gibi dedi 🙊🙊
Terbiyesiz😒 Ben görüyorum özellikle yabancılarda engelli, hasta çocukları, evlatlık alınan çocukları aile büyükleri nasıl bağırlarına basıyorlar bir de gavur deriz. Bizimkiler kendi canı kanı sağlıklı torunlarına laf söylerler. Allah dillerine düşürmesin hepsinin pis kalbine inat en iyilerini bize nasip etsin.

İşte ben de bundan korkuyorum. Öyle şeyler olacakmış gibi hissediyorum. Yani sanki çocuk onların ben aracıyım gibi davranılıyor. Bu da beni rahatsız ediyor. Eminim bu konuda sınır koymazsam iş dediğiniz seviyeye gelir ki ben de bir yerde patlarım. Ben tatsızlık çıkmasın istiyorum ama sınırlarıma girilir, hassasiyetlerim göz aradı edilirse kimseyi tanımam. Olay bu noktaya gelmesin istiyorum.

Az önce kayınvalidemi konuşmak için aradım. Telefonu kapalıydı. En geç akşam konuşup bu konuyu halledeceğim. İsim konusunu da eşimle konuştuk. Kesin karar verdik. Bunu da kendilerine uygun bir dille açıklamaya çalışacağım.
Valla madem eşin arada kalmıyor seni onlar için kırmayacak o zaman senin de alttan almana gerek yok yardır gitsin😂

Terbiyesiz😒 Ben görüyorum özellikle yabancılarda engelli, hasta çocukları, evlatlık alınan çocukları aile büyükleri nasıl bağırlarına basıyorlar bir de gavur deriz. Bizimkiler kendi canı kanı sağlıklı torunlarına laf söylerler. Allah dillerine düşürmesin hepsinin pis kalbine inat en iyilerini bize nasip etsin.
canım maalesef kültür çok önemli insanın kendini yetiştirebilmesi cahiller çoğu ki eşimin ailesi pekte cahil cühela değil düşün dediğim gibi kendini bilmezlikle alakalı biraz 👍

Gittim kendime indirimden mont aldım 🙃
bende başında almıştım hamileliğimin,, uzun bollar modaya şimdi neredeyse ayaklarıma kadar kurabiye gibi oluyorum ama beni yaza kadar idare eder bol çünkü mecburiyetten aldım.. evdeki montlarım normal darlıkta şuan bana asla olmazlar göğüslerim kocaman şiştiler 😒😒

Valla madem eşin arada kalmıyor seni onlar için kırmayacak o zaman senin de alttan almana gerek yok yardır gitsin😂
Sesli güldüm valla 😂😂😂 zaten güzel güzel konuşurum bir yere kadar ama iyi niyetimi anlamayıp devam ederlerse benden de günah gider. 🤷‍♀️

Son düzenleme:
canım maalesef kültür çok önemli insanın kendini yetiştirebilmesi cahiller çoğu ki eşimin ailesi pekte cahil cühela değil düşün dediğim gibi kendini bilmezlikle alakalı biraz 👍
canım bende taytlayım 3 aydır en rahatı üstüme de uzun kapişonlu giyiyorum tamam bazen de eşiminkileri giyiyorumkocaman olsada çünkü 1,90 boyu ben 1,60 😅😅
Bizimkiler de iyice cahil değiller tabi yıllardır şehirde yaşıyorlar çevreleri düzgün ama bu kadar insana kusur bulma meraklısı insanlar görmedim hep kötü şeyleri görüyorlar sürekli dış görünüş inceliyorlar herkese karşı öyleler kaynanamın hobisi dedikodu zaten bayılır herkesin kusurunu gözetsin kendisinin ağzında diş kalmamış yerinden kalkamıyor onu görmez.

Ben genelde evdeyim zaten evde de hep pijama tarzı zaten uyku hapı içmişim gibi hep uykum var çıkmam gerekirse de tayt en güzeli ama göbek büyüdü eski kazaklar dar gelmeye kısa kalmaya başlamışlar alayım dedim birkaç uzun kazak sweat yalnız oversize durumu almış başını gitmiş normalde L giyerim M sweat aldım çuval oldu bunları geri kargolaması da var.

Bana hamilelikler kusma falan değil de uyuma yapıyorlar ya sürekli uyuyasım var mutsuz halsiz takılıyom hep ye yat uyu başka yaptığım bişey yok enerjimi emikledi çocuk. Bir de lazer seanslarım yarım kaldı süpriz olunca. Ne güzel dökülmüştü tüyler resmen 2 katı fazla çıktı bu nedir yahu öyle de hızlı uzuyorlar ki aynı performans saçımda da olsa da döküleceğine artsa iyi olurdu😂

Herkese merhaba
Canım çok sıkkın
Gecen hafta 2li test verdim dun akşam Dr aradı değerlerden biri bi tık fazla cıkmıs nipt testini yaptıralım dedi hastaneyi aradım 2.500 TL carsamba sabah gidip kabin vercem dr.kötü birşey demedi aksine rahatlattı ense kalınlığı vs herşey normal yasından dolayı yüksek ki zaten çok çok yüksek değil dedi içimiz rahat etsin yaptıralım dedi ama ben gece bile uyuyamadım ağlamaktan siştim😢
Canım sıkma canını bana da doktor yapmayı önerdi benimde bir değerim yüksek çıkmış. Ama sonra yanına gidince haftaya 4li yapalım bakalım için rahat etmezse yaparız dedi. Ense kalınlığı filan iyi ben şimdilik yaptırmaktan vazgeçtim. Benim de yaş 41 yaştan dolayı böyle çıkıyor. Ama için rahat etsin istiyorsan yaptır testi. Hastanen baya uygun fiyat vermiş.

Kontrolden çıktım. İkili tarama testi temiz ama yaş riski nedeniyle dörtlü istedi. Devlet hastanesinde yaptırırım belki. Zira fiyatı 550₺ dediler :işsiz:

Detaylı ultrason fiyatı da 680₺ :KK14:
Doktor kendisi değil hastanedeki perinatolog yapıyormuş.
Sanki parayı ağaçtan topluyoruz. Şeytan diyo doğuma kadar gitme kontrole falan. Zaten bir muayenesi 170₺ :kızgın:

Ama bilin bakalım ben nerede yaptıracağım:KK51:

bende başında almıştım hamileliğimin,, uzun bollar modaya şimdi neredeyse ayaklarıma kadar kurabiye gibi oluyorum ama beni yaza kadar idare eder bol çünkü mecburiyetten aldım.. evdeki montlarım normal darlıkta şuan bana asla olmazlar göğüslerim kocaman şiştiler 😒😒
Oversıze moda bu yıl
Xs giydim L gıbı oldu😂
Şişme mont aldım ama oversıze degil.
Ne alıyorsam 36-38 arası alıyorum suan

Zaten davul gibi olduğumuz zamanlar havalar çok da soğuk olmayacak

Bende hep taytla takıldığım için üstüme uzun birşeyler ısmarladım güle güle giyelim😊
Uzun şişme alacaktım aklımda sadece o vardı
ama istediğim gibi bulamadım
Ya da oversıze, ya da bedeni kalmamıştı
Ben de orta boyda aldım

Montu sakin denemeden alma derım
Tabii oversıze istiyorsan bisi diyemem

Kontrolden çıktım. İkili tarama testi temiz ama yaş riski nedeniyle dörtlü istedi. Devlet hastanesinde yaptırırım belki. Zira fiyatı 550₺ dediler :işsiz:

Detaylı ultrason fiyatı da 680₺ :KK14:
Doktor kendisi değil hastanedeki perinatolog yapıyormuş.
Sanki parayı ağaçtan topluyoruz. Şeytan diyo doğuma kadar gitme kontrole falan. Zaten bir muayenesi 170₺ :kızgın:

Ama bilin bakalım ben nerede yaptıracağım:KK51:
Evet canım doktorlar yapmıyorlar
Ekstra yönlendirme yapıyorlar

Bizimkiler de iyice cahil değiller tabi yıllardır şehirde yaşıyorlar çevreleri düzgün ama bu kadar insana kusur bulma meraklısı insanlar görmedim hep kötü şeyleri görüyorlar sürekli dış görünüş inceliyorlar herkese karşı öyleler kaynanamın hobisi dedikodu zaten bayılır herkesin kusurunu gözetsin kendisinin ağzında diş kalmamış yerinden kalkamıyor onu görmez.

Ben genelde evdeyim zaten evde de hep pijama tarzı zaten uyku hapı içmişim gibi hep uykum var çıkmam gerekirse de tayt en güzeli ama göbek büyüdü eski kazaklar dar gelmeye kısa kalmaya başlamışlar alayım dedim birkaç uzun kazak sweat yalnız oversize durumu almış başını gitmiş normalde L giyerim M sweat aldım çuval oldu bunları geri kargolaması da var.

Bana hamilelikler kusma falan değil de uyuma yapıyorlar ya sürekli uyuyasım var mutsuz halsiz takılıyom hep ye yat uyu başka yaptığım bişey yok enerjimi emikledi çocuk. Bir de lazer seanslarım yarım kaldı süpriz olunca. Ne güzel dökülmüştü tüyler resmen 2 katı fazla çıktı bu nedir yahu öyle de hızlı uzuyorlar ki aynı performans saçımda da olsa da döküleceğine artsa iyi olurdu😂
canım benim kayınvalidem ve ekibide kusur bulmaya bayılan tiplerdir malesef... ben çalıştığım için mecbur hergün giyinmek zorundayım keşke evde olsam pijamamı çıkarmam üstümden.. hamilelik bana bulantı yapıyor ama şiddetli değil idare edebilecek kadar ama dediğin gibi aşırı uyku yapıyor heleki bu hamileliğim işyerin de akşama kadar bilgisayar başında içim gidiyor adeta tutamıyorum kendimi eve gidince de 10 deyince yataktayım ki normalde gece 12-2 arasıdır yatma saatim sürekli halsiz mutsuz uykusuz rengim sapsarı dolanıyorum ruh gibiyim ne zaman geçecek acaba bu günler 🤦‍♀️

mavibeyazzz mavibeyazzz canım sen doktora gidecektin ne oldu merak ettim sanırım bir elini görememişti doktor hafta sonu ben çok giremeyebilirim KK ya beni etiketleyerek durumundan haberdar edersen sevinirim... 🙌

Uzun şişme alacaktım aklımda sadece o vardı
ama istediğim gibi bulamadım
Ya da oversıze, ya da bedeni kalmamıştı
Ben de orta boyda aldım

Montu sakin denemeden alma derım
Tabii oversıze istiyorsan bisi diyemem
Montum vardı cnm önceden bir ara kiloluydum o zamandan kalan bu kış işime yarıyor ama kazak sweat türü şeyler dar ve kısa kalmışlar aldım birkaç tane bakalım onların da bedenleri tutturamıyorum oversize olunca L olur dedim çuval oldular😂

Montum vardı cnm önceden bir ara kiloluydum o zamandan kalan bu kış işime yarıyor ama kazak sweat türü şeyler dar ve kısa kalmışlar aldım birkaç tane bakalım onların da bedenleri tutturamıyorum oversize olunca L olur dedim çuval oldular😂
Evet oversıze de ×s alsan anca yani düşün :)
😀
Ben her şeyimi netten alırım ama montu denemek ıstedım
Ve pek sorun yaşamadım. 1 kere iade oldu bu zamana kadar

X