2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende sürekli bir açlık durumu var ve uyku hali aynıyız valla duşa bile giresim yok o derece soğuk havanın da etkisi var bende dışarı da çıkmayınca iyice salıyor insan.

Evet oversıze de ×s alsan anca yani düşün :)

Ben her şeyimi netten alırım ama montu denemek ıstedım
Ve pek sorun yaşamadım. 1 kere iade oldu bu zamana kadar
Bende hep netten alıyorum mağaza gezmekten nefret eder oldum ve burada her şeyi bulamıyorum hem nette indirimler oluyor.

Cahillikle alakalı değil.
Benimkiler hepsi memur.
Ama kimseye gitmez
Kimseyi evine almaz
Millete bir çay yapmaz
Gelene surat asarlar.
Kayınvalidem Kayınbabamı doldurur doldurur bir kenarda susar oturur.
Kayınbabam benimle kavga etti ben utandım cevap vermeye
O yaşlı başlı hali ile utanmadı.
Kocasını böyle elinde oynatanlara hayranım onlar kadın da ben neyim acaba.
Hiç hayatımda duymadım kayınbabanın gelinle kavga ettiğini.
Görmediğimiz şeyler geldi başımıza

Saka gbi doktor bu haftada cinsiyet soylemiyorm dedi kizlar devlette cihaz yetersiz der ozelde bu haftada cinsiyet soylemiyorum der kapana kisilmis gbiyim ve cok sinirliym arrk heycn merak kalmdi sinirden üstelik adete gore 14+3 usg ye gore 15+3 üz sanki kara cahilim bu haftada organmi belli olurmus dhaa yeni olusacak diyor yahu beni buluyor cins doktorlar doktorumu seviyorum aslnda ama bugun küplere bindrdi beni sadece cinsiyet icin gittim zaten ve paramda çöp oldu seytan diyo israrla git 10 gün muayene hakki dolmadan bidaha baksn ayyy kafami duvarlara vurcam sinirden

Bende hep netten alıyorum mağaza gezmekten nefret eder oldum ve burada her şeyi bulamıyorum hem nette indirimler oluyor.
Aynı markanın mağazasına giriyorsun fiyat 2 katı fazla
Nette yarı fiyatına
Ve ben kolay begenen biri değilim, netten bakmak daha keyifli geliyor bana
Bir sürü çeşit görüyorsun

Abartmıyorum ben yılda bi mağaza geziyorum

10 gün içinde tekrar git canım

Aynen madem öyle 7-8 gün bidaha git , oluştu bebeğin herşeyi cahilmiyiz araştırmıyormuyuz bizzz bilmiyomuyyuz Allahım yaaaaa şaka gibii bozma moralini boşver napalım artık

Aynen madem öyle 7-8 gün bidaha git , oluştu bebeğin herşeyi cahilmiyiz araştırmıyormuyuz bizzz bilmiyomuyyuz Allahım yaaaaa şaka gibii bozma moralini boşver napalım artık
Bebegn ayak parmaklari el parmaklarnw kadr icindeki migdesi idrar torbasna kadr gosterdi yahu bunlar olusurda cinsel organ olsmazmi sacmalik ama saglikli dedi ya yinede sukur olsn napalm

Bende sürekli bir açlık durumu var ve uyku hali aynıyız valla duşa bile giresim yok o derece soğuk havanın da etkisi var bende dışarı da çıkmayınca iyice salıyor insan.
ay gülüyorum çünkü devamlı yiyorum midem bulanıyor yerken geçiyor çok ilginç ve ağzımda acı bir tat devamlı işyerindekiler bile ne çok yiyorsun diyorlar hamile olduğumu bilmiyorlar .. geceleri de karnım kazınarak uyandığım oluyor hani 7-9 ay arası olur böyle şeyler ama daha şimdiden bu kadar olursa sonra ne yapıcam bilmiyorum..

" gören nasıl göruyor" demek var da işte
Onada yorumu oldu canim ...
Dediki bu haftada kizdada erkektede sivri bir nokta oluyor ona bazi cahil doktorlar erkek diye yorumluyor ssonra kiz cikiyor ve diyorlarki vay efendm niye cinsiyet degisti 18 haftdan once cinsiyet soylenmez dedi kesti atti kadin

şimdi gördüm yazdığını hay Allahım ya sendekide şans valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…