- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 43
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.241
inşallah güzel haberlerle gelirBende onu çok merak ediyorum.
Bende sürekli bir açlık durumu var ve uyku hali aynıyız valla duşa bile giresim yok o derece soğuk havanın da etkisi var bende dışarı da çıkmayınca iyice salıyor insan.canım benim kayınvalidem ve ekibide kusur bulmaya bayılan tiplerdir malesef... ben çalıştığım için mecbur hergün giyinmek zorundayım keşke evde olsam pijamamı çıkarmam üstümden.. hamilelik bana bulantı yapıyor ama şiddetli değil idare edebilecek kadar ama dediğin gibi aşırı uyku yapıyor heleki bu hamileliğim işyerin de akşama kadar bilgisayar başında içim gidiyor adeta tutamıyorum kendimi eve gidince de 10 deyince yataktayım ki normalde gece 12-2 arasıdır yatma saatim sürekli halsiz mutsuz uykusuz rengim sapsarı dolanıyorum ruh gibiyim ne zaman geçecek acaba bu günler
Bende hep netten alıyorum mağaza gezmekten nefret eder oldum ve burada her şeyi bulamıyorum hem nette indirimler oluyor.Evet oversıze de ×s alsan anca yani düşün :)
Ben her şeyimi netten alırım ama montu denemek ıstedım
Ve pek sorun yaşamadım. 1 kere iade oldu bu zamana kadar
Cahillikle alakalı değil.Bizimkiler de iyice cahil değiller tabi yıllardır şehirde yaşıyorlar çevreleri düzgün ama bu kadar insana kusur bulma meraklısı insanlar görmedim hep kötü şeyleri görüyorlar sürekli dış görünüş inceliyorlar herkese karşı öyleler kaynanamın hobisi dedikodu zaten bayılır herkesin kusurunu gözetsin kendisinin ağzında diş kalmamış yerinden kalkamıyor onu görmez.
Ben genelde evdeyim zaten evde de hep pijama tarzı zaten uyku hapı içmişim gibi hep uykum var çıkmam gerekirse de tayt en güzeli ama göbek büyüdü eski kazaklar dar gelmeye kısa kalmaya başlamışlar alayım dedim birkaç uzun kazak sweat yalnız oversize durumu almış başını gitmiş normalde L giyerim M sweat aldım çuval oldu bunları geri kargolaması da var.
Bana hamilelikler kusma falan değil de uyuma yapıyorlar ya sürekli uyuyasım var mutsuz halsiz takılıyom hep ye yat uyu başka yaptığım bişey yok enerjimi emikledi çocuk. Bir de lazer seanslarım yarım kaldı süpriz olunca. Ne güzel dökülmüştü tüyler resmen 2 katı fazla çıktı bu nedir yahu öyle de hızlı uzuyorlar ki aynı performans saçımda da olsa da döküleceğine artsa iyi olurdu
Aynı markanın mağazasına giriyorsun fiyat 2 katı fazlaBende hep netten alıyorum mağaza gezmekten nefret eder oldum ve burada her şeyi bulamıyorum hem nette indirimler oluyor.
Yok bence yapsak jöleyi dondurucuya atsak olur. Denemek için ayvayı da atabiliriz ama çözüldüğü de eski formunu yakalayamayabiliriz.Ayvayı dondurucuda mi saklamak lazım?
10 gün içinde tekrar git canımSaka gbi doktor bu haftada cinsiyet soylemiyorm dedi kizlar devlette cihaz yetersiz der ozelde bu haftada cinsiyet soylemiyorum der kapana kisilmis gbiyim ve cok sinirliym arrk heycn merak kalmdi sinirdenüstelik adete gore 14+3 usg ye gore 15+3 üz sanki kara cahilim bu haftada organmi belli olurmus dhaa yeni olusacak diyor yahu beni buluyor cins doktorlar doktorumu seviyorum aslnda ama bugun küplere bindrdi beni sadece cinsiyet icin gittim zaten ve paramda çöp oldu seytan diyo israrla git 10 gün muayene hakki dolmadan bidaha baksn ayyy kafami duvarlara vurcam sinirden
Aynen madem öyle 7-8 gün bidaha git , oluştu bebeğin herşeyi cahilmiyiz araştırmıyormuyuz bizzz bilmiyomuyyuzSaka gbi doktor bu haftada cinsiyet soylemiyorm dedi kizlar devlette cihaz yetersiz der ozelde bu haftada cinsiyet soylemiyorum der kapana kisilmis gbiyim ve cok sinirliym arrk heycn merak kalmdi sinirdenüstelik adete gore 14+3 usg ye gore 15+3 üz sanki kara cahilim bu haftada organmi belli olurmus dhaa yeni olusacak diyor yahu beni buluyor cins doktorlar doktorumu seviyorum aslnda ama bugun küplere bindrdi beni sadece cinsiyet icin gittim zaten ve paramda çöp oldu seytan diyo israrla git 10 gün muayene hakki dolmadan bidaha baksn ayyy kafami duvarlara vurcam sinirden
Gidecegim galiba 18 haftadan once goremem dedi hanimefendi ayyy giderimde yine soylemem derse diye patliyorm suan10 gün içinde tekrar git canım
" gören nasıl göruyor" demek var da işteGidecegim galiba 18 haftadan once goremem dedi hanimefendi ayyy giderimde yine soylemem derse diye patliyorm suan
Bebegn ayak parmaklari el parmaklarnw kadr icindeki migdesi idrar torbasna kadr gosterdi yahu bunlar olusurda cinsel organ olsmazmi sacmalik ama saglikli dedi ya yinede sukur olsn napalmAynen madem öyle 7-8 gün bidaha git , oluştu bebeğin herşeyi cahilmiyiz araştırmıyormuyuz bizzz bilmiyomuyyuzAllahım yaaaaa şaka gibii bozma moralini boşver napalım artık
Bende sürekli bir açlık durumu var ve uyku hali aynıyız valla duşa bile giresim yok o derece soğuk havanın da etkisi var bende dışarı da çıkmayınca iyice salıyor insan.
Onada yorumu oldu canim ..." gören nasıl göruyor" demek var da işte
evet bende merak ettim ..
Bence o başkasına sinirlenmişOnada yorumu oldu canim ...
Dediki bu haftada kizdada erkektede sivri bir nokta oluyor ona bazi cahil doktorlar erkek diye yorumluyor ssonra kiz cikiyor ve diyorlarki vay efendm niye cinsiyet degisti 18 haftdan once cinsiyet soylenmez dedi kesti atti kadin
şimdi gördüm yazdığını hay Allahım ya sendekide şans vallaOnada yorumu oldu canim ...
Dediki bu haftada kizdada erkektede sivri bir nokta oluyor ona bazi cahil doktorlar erkek diye yorumluyor ssonra kiz cikiyor ve diyorlarki vay efendm niye cinsiyet degisti 18 haftdan once cinsiyet soylenmez dedi kesti atti kadin
Aslnda gayet kibar bi doktorBence o başkasına sinirlenmiş
Senden çıkarttı