2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sizce çikileta yiyimmi giderken yemeden gidiyorum yersem çok hareket eder gözükmez diye napiyim şaşırdım yemeden gidiyim diyorum doktor bi baksn gormezsse rica edicem cikolata flan yiycem bidaha bakmasini rica edicem

Sizce çikileta yiyimmi giderken yemeden gidiyorum yersem çok hareket eder gözükmez diye napiyim şaşırdım yemeden gidiyim diyorum doktor bi baksn gormezsse rica edicem cikolata flan yiycem bidaha bakmasini rica edicem
Bence ye cunki hareket ederken görüyor bence onlar ben öyle yaptm

Bi iki takım neyse alsin ama herseyi o bilemez

Sizin bulduğunuz işime saygı duymak zorundalar sen o gorumceleri çok dikkate alma

Baştan cocugunla ilgili konularda sinir koy çünkü zamanla sana daha çok mudahele edecekler

Nerden biliyorum ben dogum yaptım kv aynen ben bilirim modundaydi bende kalbi kırılmasin diye sesimi çıkarmadım cocuk ağlardı hemen odaya dalardi gecenin bi vakti yine hatırlayınca bi sinir olduğum bi dünya şey

Ben 1 yaşında gece beslenmesini kestim cocuk isterse veriyordum ama gece kv sut hazirlardi odama yatagima gizlice girer o şutu çocuğa icirirdi uyarmama rağmen yaptı 3. Gun kapıyı kilitledim ondan sonra girmedi daha

Sonra eşimle aram açıldı kavgalar ettik çünkü bnm tahammül seviyem bitmişti ama onların müdahalesi bitmemişti sonra eşim onları uyardı ellerini ayaklarını çekti rahat ettik

Bana sormadan çocuğumu başka ile götürmüşlugu var bizim en büyük kopma noktamız bu oldu ondan beri hepsiyle de aramız düzeldi simdi kimse destursuz bise yapmiyo

paşanız hayırlı olsun canım bu görüntüye alıştım artık ikiside erkek olunca
Hahaha amiin canım ben geçen sefer de görmüştüm doktor olmayabilir falan demişti bu sefer emin olduk tam 15. Hafta net bi şekilde gözüküyor gerçekten.
Ayrıntılı da garantileriz dedik yine de her ihtimale karşı ama ayan beyan erkek
Sağlıklı olsun çok bariz bi isteğim yoktu her şey kabulümdü

Görüntü dediğin pipi dediğin böyle olacak arkadaş

Hayirli olsun canım saglicakla kucağına alırsın inşallah
Amiin canım benim isteyen herkes istediğine kavuşsun inşallah
15 haftalık ya bence o yüzden gayet net belli oldu. Kararsızlık yaşayan arkadaşlar 15+4 çıktık biz ultrason da bacağını arada açtı kapadı ama inanın çok net belli hiç 11 12 haftalardaki gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…