- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.181
Kızlar tamam artık benim için en büyük adımlar tamamlandı. Cinsiyet sağlık falan. Artık doğum aşamasına geçebiliriz 1 aya falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 14+2 de doktora gideyim dedimAmiin canım benim isteyen herkes istediğine kavuşsun inşallah
15 haftalık ya bence o yüzden gayet net belli oldu. Kararsızlık yaşayan arkadaşlar 15+4 çıktık biz ultrason da bacağını arada açtı kapadı ama inanın çok net belli hiç 11 12 haftalardaki gibi değil
Ay çok iyi yaKızlar selam
Doktordan geldiimmm ve bilin bakalım neyim oluyor Eki Görüntüle 2988391
Ben de sade içiyorum Şekerli kahveleri hiç sevmemBen sade severim beybiii
Ya bütün mal ortadaKızlar selam
Pek zor oldu bu yaKızlar selam
İşte ben de bundan korkuyorum. Öyle şeyler olacakmış gibi hissediyorum. Yani sanki çocuk onların ben aracıyım gibi davranılıyor. Bu da beni rahatsız ediyor. Eminim bu konuda sınır koymazsam iş dediğiniz seviyeye gelir ki ben de bir yerde patlarım. Ben tatsızlık çıkmasın istiyorum ama sınırlarıma girilir, hassasiyetlerim göz aradı edilirse kimseyi tanımam. Olay bu noktaya gelmesin istiyorum.Bi iki takım neyse alsin ama herseyi o bilemez
Sizin bulduğunuz işime saygı duymak zorundalar sen o gorumceleri çok dikkate alma
Baştan cocugunla ilgili konularda sinir koy çünkü zamanla sana daha çok mudahele edecekler
Nerden biliyorum ben dogum yaptım kv aynen ben bilirim modundaydi bende kalbi kırılmasin diye sesimi çıkarmadım cocuk ağlardı hemen odaya dalardi gecenin bi vakti yine hatırlayınca bi sinir olduğum bi dünya şey
Ben 1 yaşında gece beslenmesini kestim cocuk isterse veriyordum ama gece kv sut hazirlardi odama yatagima gizlice girer o şutu çocuğa icirirdi uyarmama rağmen yaptı 3. Gun kapıyı kilitledim ondan sonra girmedi daha
Sonra eşimle aram açıldı kavgalar ettik çünkü bnm tahammül seviyem bitmişti ama onların müdahalesi bitmemişti sonra eşim onları uyardı ellerini ayaklarını çekti rahat ettik
Bana sormadan çocuğumu başka ile götürmüşlugu var bizim en büyük kopma noktamız bu oldu ondan beri hepsiyle de aramız düzeldi simdi kimse destursuz bise yapmiyo
Ben de merhaba dedim iki erkek çocuklu hayata üçüncü düşünmüyorum Allahım isteyene versinBen hep diyorum amcamda erkek evlatmis dedim amcam 7 yadindaykrn vefat etmis babannem tek yasiyor amcam karisiyla madem erkek evlat cok iyiymis amcamda babannemle kalsaymis rabbim nasip etti benmde erkek evladim olucak ama asla kiz cocuk kucumsemem insallah rabbim onuda nasip eder
Maşallah erken gerçekten zaten fetal dna da kesin öğrenirsinBende doktordan geldim cinsiyet tahmininde bulunmadı doktor ama bacak arası boş daha erken belli olmaz filan dedi beklicez artık fetal DNA için kan verdim 2 Li test yerine
Evet öyleymiş birazda ondan da istedim kesin olsun da alışveriş yapalım artık diyeMaşallah erken gerçekten zaten fetal dna da kesin öğrenirsin
Bugün görüş günü gibi olmus gozunaydin 2 erkek çok güzel oluyor aslında. Benim ogullarim çok anlaşıyor.Kızlar kontrolden çıktım gördük pipiyi kız dese çok şaşıracaktım zaten Kan verdim 4lü test için sağlıkla olsun inşAllah kontrolü olanlar sizin de iyi geçmiştir umarım
MaşaAllah size. Bizimkilerin arası 6 yaş olacak umarım canım güzel anlaşırlarBugün görüş günü gibi olmus gozunaydin 2 erkek çok güzel oluyor aslında. Benim ogullarim çok anlaşıyor.
Basta değil ama zamanla öyle olur inşallah aynı olması kardeşlerin çok güzel oyunları ilgileri aynı oluyorMaşaAllah size. Bizimkilerin arası 6 yaş olacak umarım canım güzel anlaşırlar
Şimdiden yap koy kenara ben öyle yaptımEvet ilkinde ben de onu kullandım gerçekten mucize bir şey ama Haziran temmızds bulamadım ayvayı
Sonucta bir oran içiniz rahat etsin diye söylemiş merak etme. Yas kesinlikle çok etkiliyor. Sonuçlar güzel çıkar umarimHerkese merhaba
Canım çok sıkkın
Gecen hafta 2li test verdim dun akşam Dr aradı değerlerden biri bi tık fazla cıkmıs nipt testini yaptıralım dedi hastaneyi aradım 2.500 TL carsamba sabah gidip kabin vercem dr.kötü birşey demedi aksine rahatlattı ense kalınlığı vs herşey normal yasından dolayı yüksek ki zaten çok çok yüksek değil dedi içimiz rahat etsin yaptıralım dedi ama ben gece bile uyuyamadım ağlamaktan siştim
Ayvayı dondurucuda mi saklamak lazım?Şimdiden yapmalıyız onu aslında zamanı bitmeden en azından. Dolapta muhafaza ediliyor zaten bişi Olmaz bence. Kayınvalideme bana yapmıştı ilk doğumunda dolapta beklerdi o buz gibi sürerim çok çok iyi gelirdi.
Ama bu sefer bende kalkan alacağım o zaman çok sonra öğrenmiş ve alamadığım için pişman olmuştum çok acı çekmiştim @Eylulece02 canım şu gümüş olanlardan mı bahsediyorsun yoksa plasyikleride var bir çok bilindik markanın onlardan mı?
3 gün de bir yenilemek lazım diye biliyordum ama yapıcam yine de ya dursunŞimdiden yap koy kenara ben öyle yaptım