2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende 14+2 de doktora gideyim dedim

Bakalim bu doktor ne diyecek elimde suan bi kiz bi erkek var yani hiç bise yok

İşte ben de bundan korkuyorum. Öyle şeyler olacakmış gibi hissediyorum. Yani sanki çocuk onların ben aracıyım gibi davranılıyor. Bu da beni rahatsız ediyor. Eminim bu konuda sınır koymazsam iş dediğiniz seviyeye gelir ki ben de bir yerde patlarım. Ben tatsızlık çıkmasın istiyorum ama sınırlarıma girilir, hassasiyetlerim göz aradı edilirse kimseyi tanımam. Olay bu noktaya gelmesin istiyorum.

Az önce kayınvalidemi konuşmak için aradım. Telefonu kapalıydı. En geç akşam konuşup bu konuyu halledeceğim. İsim konusunu da eşimle konuştuk. Kesin karar verdik. Bunu da kendilerine uygun bir dille açıklamaya çalışacağım.

Ben de merhaba dedim iki erkek çocuklu hayata üçüncü düşünmüyorum Allahım isteyene versin

Kızlar kontrolden çıktım gördük pipiyi kız dese çok şaşıracaktım zaten Kan verdim 4lü test için sağlıkla olsun inşAllah kontrolü olanlar sizin de iyi geçmiştir umarım
Bugün görüş günü gibi olmus gozunaydin 2 erkek çok güzel oluyor aslında. Benim ogullarim çok anlaşıyor.

Herkese merhaba
Canım çok sıkkın
Gecen hafta 2li test verdim dun akşam Dr aradı değerlerden biri bi tık fazla cıkmıs nipt testini yaptıralım dedi hastaneyi aradım 2.500 TL carsamba sabah gidip kabin vercem dr.kötü birşey demedi aksine rahatlattı ense kalınlığı vs herşey normal yasından dolayı yüksek ki zaten çok çok yüksek değil dedi içimiz rahat etsin yaptıralım dedi ama ben gece bile uyuyamadım ağlamaktan siştim

Sonucta bir oran içiniz rahat etsin diye söylemiş merak etme. Yas kesinlikle çok etkiliyor. Sonuçlar güzel çıkar umarim

Ayvayı dondurucuda mi saklamak lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…