2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tabi iyice ipleri ellerine verme çocuğu taşıyıp doğuracak olan sensin anne baba gibi olamaz kimse ama çok kötü de bir davranış görmedim çok sevinmişler gibi anladım ben. Ay benim kızın yüzü kıpkırmızıydı doğduğunda kadının tek dediği ne çaldın yedin bunun yüzü niye böyle düşünün Allah korusun bir de hasta yada engelli olsa ne laflar duyarım Allah korusun Allah ellerine dillerine düşürmesin. Sütün de yok tühh bu çocuk aç bu çocuk zayıf sadece moral bozmak halbuki eşim de hiç emmemiş. Erkek torunu da var ona da aynı laflar güzel bir söz söyledikleri görülmedi yani nerdee paşam güzel kızım falan deseler oturup ağlarız heralde sevinçten. Eşya desen ikisinde de sormadılar bile 1 kere 50 tl sıkıştırdı elime 10 sene önce bişey alırsın dedi o kadar. Kayınpeder doğumdan sonra 1500 tl verdi ikisinde de ister bilezik ister altın al dedi o paraya bilezik mi olur hastane parasını ödemiştik. Hatta 2 kere para verince dokundu başka doğurma demişti Koyduğumuz isimleri de beğenmediler ama biz beğendik dedik sallamadık yani isim önerisinde de bulunmadılar şu olsun bu olsun diyecek kadar zeka bile yok ki

Öğleden sonra özeldeki doktora gideceğim. Aklımda onu da soracağım detaylı ultrason fiyatını..

Sizin de çok zormuş. Allah sabır versin. Yok çok şükür biz iyiyiz ama tabi iyi olana kadar ben de akla karayı seçtim. Bir zamanlar eşimin ailesi ile çok mücadele ettim. Neyse ki vicdana geldiler.

Doktor bana embriyo rahme değdiği anda gidip kan vermişsin demişti sonra keseyi görene kadar kollarım mosmor oldu düzenli artış var mı diye bakmaktan. Millet ilk 3 ayı atlatıyo öyle öğreniyo

Sizin de çok zormuş. Allah sabır versin. Yok çok şükür biz iyiyiz ama tabi iyi olana kadar ben de akla karayı seçtim. Bir zamanlar eşimin ailesi ile çok mücadele ettim. Neyse ki vicdana geldiler.
Bizimkilerde dışarıdan bakarsan çok iyiler de çok cahiller bir de kayınpederin canını iste parasını isteme neyseki ihtiyacım da yok ne maddi ne manevi illaki ölecek çocuklarıma kalacak nasılsa. Bende mesafeliyim yakın bile olsa öyle zırt pırt git gel yok çok gerekmedikçe anne baba bile demiyorum eşim de pek sevmez ailesini zaten 20 yaşında ayrılmış yanlarından yine de anne babası diye idare ediyoruz yani.

Doktor bana embriyo rahme değdiği anda gidip kan vermişsin demişti sonra keseyi görene kadar kollarım mosmor oldu düzenli artış var mı diye bakmaktan. Millet ilk 3 ayı atlatıyo öyle öğreniyo
Bende bu gebeliğimi çok erken anladım ultrasonda tam gününde çıkıyor ama tahminim reglden sonra hemen tuttu. Göğüslerim acıyordu sağ kasığıma bıçak saplanır gibi oluyordu karnım gerildi falan bir de kazalı bir ilişki olunca dedim aha tuttu Regle 4-5 gün vardı hayalet çizgi denir ya öyle çıktı çoookk açık pembe tam regl günümde de baya net çıkmıştı. O yüzden kendimi 1 yıldır hamile gibi hissediyorum bende

Ogrendigimde beta 2 di doktor gebe degilsin diyor ben diyorum gebeyim daha once hep 0.3 cikiyordu doktorla inatlastim 2 gun sonra tekrar gittim kan verdim 8 olmustu bekle babam bekle bu gunlere geldik sukur
Bende yumurtlamadan 9 gün sonra idrar testinde pozitif yakalamıştım günlerce artış için takip edip delik deşik olmuştum ne günlerdi ya

Benim regle daha 8 gün vardı. Muhtemelen ben de erken yumurtladım. Reglden hemen sonra. Dedim bu ay da olmayacak erken yumurtladım tam günü tutmadı diye meğer stressiz olunca pat diye tutuyormuş ya öyle plan program falan boş iş. Gelecekleri zamanı kendileri seçiyor minik kuşlar

Bende ilk öğrendiğim gün ihtimal vermiyordum yoktur ya diyodum ama eşimin doğum günüydü adetime 3 gün vardı yinede yaptm çok silik bi çizgi çıktı inanmadim bu bozuk ya olamaz dedim cunki kocisi gördüğümüz yoktu ki sürekli calisiyordu neyse tekrar gittm aldım baktm aynı çıktı artk kabullendim var dedim hemen kalp kutunun içine pembe patik pembe bandana vardı evde el örgüsü öyle hediyelik yapıp koyuyodm sadece pembe kalmış neyse olsun fark etmez dedim örmeye kalksam akşam a yetistiremem diyerekten koydum ve test i koydum ta o zaman dan içime doğmuş galiba kız olacagi akşam eşimin doğum gününü kutladım hediyesini verdim kutuyu bi açtı sok keşke vidyo çekseydim adam hayatinin şokunu yasadi gerçek mi dedi evet dedim ben seni gormuyorm nasıl oldu bu çocuk ceket atsak kaliyo hesabı yapti

anladım ama geç anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. bebişlerin hepsi sağlıklı olsun

yaaa benim kaynanam da doğduğunda ilk o gördü doğumhanenin kapısında o vardı cocuğun kafası hıyar gibi upuzundu dedi .... inanamadım ya hıyar gibi dedi

Benim eşimin ailesi de çok dindar. Annesi çarşaflı, ailesi çok ataerkil. Ben de rahat bir insanım ve kendimi olduğu gibi kabul ettirebilmek için çok mücadele verdim. Çok kötü şeyler yaşadım. Eşim 13 yaşından beri evden ayrılmış ve asla ailesini sevmiyor ve her fırsatta kalplerini kırıyor. O yüzden onu da bulaştırmak istemedim. Neyse ki geçti bitti.

Arkadaşlar dünden beri stresliydim.. yazanlar oldu çok teşekkür ederim alıntı edecektim onları ama çok konuşulmuş sayfalar birikmis bulamadım.. içime sinmedi bugün iki dk bile olsa görmek istiyorum dedim zaten pazartesi gittim diye kontrol muayene hakkım vardı gittim gördüm şükür iyi içim rahatladı yoksa hafta sonu içime kurt düşer geçmek bilmezdi.. rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah sağlık ile hayırlısı ile ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…