- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.141
Tabi iyice ipleri ellerine verme çocuğu taşıyıp doğuracak olan sensin anne baba gibi olamaz kimse ama çok kötü de bir davranış görmedim çok sevinmişler gibi anladım ben. Ay benim kızın yüzü kıpkırmızıydı doğduğunda kadının tek dediği ne çaldın yedin bunun yüzü niye böyle düşünün Allah korusun bir de hasta yada engelli olsa ne laflar duyarım Allah korusun Allah ellerine dillerine düşürmesin. Sütün de yok tühh bu çocuk aç bu çocuk zayıf sadece moral bozmak halbuki eşim de hiç emmemiş. Erkek torunu da var ona da aynı laflar güzel bir söz söyledikleri görülmedi yani nerdee paşam güzel kızım falan deseler oturup ağlarız heralde sevinçten. Eşya desen ikisinde de sormadılar bile 1 kere 50 tl sıkıştırdı elime 10 sene önce bişey alırsın dedi o kadar. Kayınpeder doğumdan sonra 1500 tl verdi ikisinde de ister bilezik ister altın al dedi o paraya bilezik mi olur hastane parasını ödemiştik. Hatta 2 kere para verince dokundu başka doğurma demiştiBelki de haklısın ama işte kendimi kötü hissettim. Sanki sen doğur yeter der gibi geldi. Yani bebeğin cinsiyeti erkek ve oğullarının oğlu olunca kendilerine fazla söz hakkı sahibi gibi davranıyorlar. Daha önce de böyle konuşmalarına denk geldiğim için baştan sınırı koymak istiyorum.
Ben özele gidiyorum ama burda da radyolog bakıyor. İlk hamileligimde sürekli radyolog baktı. Hatta doktorum cinsiyeti göremedi. Radyolog gördü.Evet her hastanede yok. Ama gerçekten her hastane de bir degil.
Artık bilmiyorum canim.
Yok bunu da devlette yaptıracam hic tonla para veremem
Zaten biraz bakıldığı zaman anlaşılır neyi ne olduğu
Sorun olsa anında görülür diye dusunuyorum
.bu arada 600-700 bile degıldır en uygun fıyatı. Daha yüksektir
Biraz da biz faydalanalım şu devlet hastanesınden
Kızımda da radyolog baktı detaylı daBen özele gidiyorum ama burda da radyolog bakıyor. İlk hamileligimde sürekli radyolog baktı. Hatta doktorum cinsiyeti göremedi. Radyolog gördü.
İroniCiddi misin
Şaka mı yoksa ?
Sizin de çok zormuş. Allah sabır versin. Yok çok şükür biz iyiyiz ama tabi iyi olana kadar ben de akla karayı seçtim. Bir zamanlar eşimin ailesi ile çok mücadele ettim. Neyse ki vicdana geldiler.Tabi iyice ipleri ellerine verme çocuğu taşıyıp doğuracak olan sensin anne baba gibi olamaz kimse ama çok kötü de bir davranış görmedim çok sevinmişler gibi anladım ben. Ay benim kızın yüzü kıpkırmızıydı doğduğunda kadının tek dediği ne çaldın yedin bunun yüzü niye böyle düşünün Allah korusun bir de hasta yada engelli olsa ne laflar duyarım Allah korusun Allah ellerine dillerine düşürmesin. Sütün de yok tühh bu çocuk aç bu çocuk zayıf sadece moral bozmak halbuki eşim de hiç emmemiş. Erkek torunu da var ona da aynı laflar güzel bir söz söyledikleri görülmedi yani nerdee paşam güzel kızım falan deseler oturup ağlarız heralde sevinçten. Eşya desen ikisinde de sormadılar bile 1 kere 50 tl sıkıştırdı elime 10 sene önce bişey alırsın dedi o kadar. Kayınpeder doğumdan sonra 1500 tl verdi ikisinde de ister bilezik ister altın al dedi o paraya bilezik mi olur hastane parasını ödemiştik. Hatta 2 kere para verince dokundu başka doğurma demiştiKoyduğumuz isimleri de beğenmediler ama biz beğendik dedik sallamadık yani isim önerisinde de bulunmadılar şu olsun bu olsun diyecek kadar zeka bile yok ki
Doktor bana embriyo rahme değdiği anda gidip kan vermişsin demiştiBöyle anlamadan zamanı geçen insanlar var ya ??
Onların kafasını duvara sürtmek istiyorum
Bu nasıl şanstır diye
Biz sürede 20 haftaya gelsek de yol yarılansa diye dua ediyoruz.
Milletin hamile olduğunu poposu bile duymadan 20.haftaya geliyor
Ogrendigimde beta 2 di doktor gebe degilsin diyor ben diyorum gebeyim daha once hep 0.3 cikiyordu doktorla inatlastim 2 gun sonra tekrar gittim kan verdim 8 olmustuMaalesef ben de öyle 4. Haftadan beri beklıyorum mzamanı
Doktor tam kafa amaDoktor bana embriyo rahme değdiği anda gidip kan vermişsin demiştisonra keseyi görene kadar kollarım mosmor oldu düzenli artış var mı diye bakmaktan. Millet ilk 3 ayı atlatıyo öyle öğreniyo
Ben sen de o potansiyeli gordumİronibu mide bulantilarina tekrar razi degilim
Bizimkilerde dışarıdan bakarsan çok iyiler de çok cahiller bir de kayınpederin canını iste parasını isteme neyseki ihtiyacım da yok ne maddi ne manevi illaki ölecek çocuklarıma kalacak nasılsa. Bende mesafeliyim yakın bile olsa öyle zırt pırt git gel yok çok gerekmedikçe anne baba bile demiyorum eşim de pek sevmez ailesini zaten 20 yaşında ayrılmış yanlarından yine de anne babası diye idare ediyoruz yani.Sizin de çok zormuş. Allah sabır versin. Yok çok şükür biz iyiyiz ama tabi iyi olana kadar ben de akla karayı seçtim. Bir zamanlar eşimin ailesi ile çok mücadele ettim. Neyse ki vicdana geldiler.
Ben sen de o potansiyeli gordum
Ondan dolayı
Kız kıyafetleri de hazır az da olsa
Doktor bana embriyo rahme değdiği anda gidip kan vermişsin demiştisonra keseyi görene kadar kollarım mosmor oldu düzenli artış var mı diye bakmaktan. Millet ilk 3 ayı atlatıyo öyle öğreniyo
Bende yumurtlamadan 9 gün sonra idrar testinde pozitif yakalamıştım günlerce artış için takip edip delik deşik olmuştum ne günlerdi yaOgrendigimde beta 2 di doktor gebe degilsin diyor ben diyorum gebeyim daha once hep 0.3 cikiyordu doktorla inatlastim 2 gun sonra tekrar gittim kan verdim 8 olmustubekle babam bekle bu gunlere geldik sukur
Benim regle daha 8 gün vardı. Muhtemelen ben de erken yumurtladım. Reglden hemen sonra. Dedim bu ay da olmayacak erken yumurtladım tam günü tutmadı diye meğer stressiz olunca pat diye tutuyormuşBende bu gebeliğimi çok erken anladım ultrasonda tam gününde çıkıyor ama tahminim reglden sonra hemen tuttu. Göğüslerim acıyordu sağ kasığıma bıçak saplanır gibi oluyordu karnım gerildi falan bir de kazalı bir ilişki olunca dedim aha tuttu Regle 4-5 gün vardı hayalet çizgi denir ya öyle çıktı çoookk açık pembe tam regl günümde de baya net çıkmıştı. O yüzden kendimi 1 yıldır hamile gibi hissediyorum bende
anladım ama geç anladım canımAnlatmak istediğim şey
Basit ikili testi bile bastan savma yapmadılar. Baya da zaman harcadilar . Doktor her detayı inceledi söyledi, diğer kişiler yazdı kayda geçirdi.
Yanı bunu demek ıstedım. Her hastane bir degil diye.
Yoksa detaylı ultrasonu biliyorum
kızıma yaptırdım:))
.nasip kısmet canimılkinde her şeyi özelde yaptırdım, bunda testleri devletten düşündüm ve son olarak detaylı kaldı işte.
Sağlıcakla kucağımıza alalım ınsallah
yaaa benim kaynanam da doğduğunda ilk o gördü doğumhanenin kapısında o vardı cocuğun kafası hıyar gibi upuzundu dedi .... inanamadım ya hıyar gibi dediTabi iyice ipleri ellerine verme çocuğu taşıyıp doğuracak olan sensin anne baba gibi olamaz kimse ama çok kötü de bir davranış görmedim çok sevinmişler gibi anladım ben. Ay benim kızın yüzü kıpkırmızıydı doğduğunda kadının tek dediği ne çaldın yedin bunun yüzü niye böyle düşünün Allah korusun bir de hasta yada engelli olsa ne laflar duyarım Allah korusun Allah ellerine dillerine düşürmesin. Sütün de yok tühh bu çocuk aç bu çocuk zayıf sadece moral bozmak halbuki eşim de hiç emmemiş. Erkek torunu da var ona da aynı laflar güzel bir söz söyledikleri görülmedi yani nerdee paşam güzel kızım falan deseler oturup ağlarız heralde sevinçten. Eşya desen ikisinde de sormadılar bile 1 kere 50 tl sıkıştırdı elime 10 sene önce bişey alırsın dedi o kadar. Kayınpeder doğumdan sonra 1500 tl verdi ikisinde de ister bilezik ister altın al dedi o paraya bilezik mi olur hastane parasını ödemiştik. Hatta 2 kere para verince dokundu başka doğurma demiştiKoyduğumuz isimleri de beğenmediler ama biz beğendik dedik sallamadık yani isim önerisinde de bulunmadılar şu olsun bu olsun diyecek kadar zeka bile yok ki
Benim eşimin ailesi de çok dindar. Annesi çarşaflı, ailesi çok ataerkil. Ben de rahat bir insanım ve kendimi olduğu gibi kabul ettirebilmek için çok mücadele verdim. Çok kötü şeyler yaşadım. Eşim 13 yaşından beri evden ayrılmış ve asla ailesini sevmiyor ve her fırsatta kalplerini kırıyor. O yüzden onu da bulaştırmak istemedim. Neyse ki geçti bitti.Bizimkilerde dışarıdan bakarsan çok iyiler de çok cahiller bir de kayınpederin canını iste parasını isteme neyseki ihtiyacım da yok ne maddi ne manevi illaki ölecek çocuklarıma kalacak nasılsa. Bende mesafeliyim yakın bile olsa öyle zırt pırt git gel yok çok gerekmedikçe anne baba bile demiyorum eşim de pek sevmez ailesini zaten 20 yaşında ayrılmış yanlarından yine de anne babası diye idare ediyoruz yani.