- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.141
Tabi iyice ipleri ellerine verme çocuğu taşıyıp doğuracak olan sensin anne baba gibi olamaz kimse ama çok kötü de bir davranış görmedim çok sevinmişler gibi anladım ben. Ay benim kızın yüzü kıpkırmızıydı doğduğunda kadının tek dediği ne çaldın yedin bunun yüzü niye böyle düşünün Allah korusun bir de hasta yada engelli olsa ne laflar duyarım Allah korusun Allah ellerine dillerine düşürmesin. Sütün de yok tühh bu çocuk aç bu çocuk zayıf sadece moral bozmak halbuki eşim de hiç emmemiş. Erkek torunu da var ona da aynı laflar güzel bir söz söyledikleri görülmedi yani nerdee paşam güzel kızım falan deseler oturup ağlarız heralde sevinçten. Eşya desen ikisinde de sormadılar bile 1 kere 50 tl sıkıştırdı elime 10 sene önce bişey alırsın dedi o kadar. Kayınpeder doğumdan sonra 1500 tl verdi ikisinde de ister bilezik ister altın al dedi o paraya bilezik mi olur hastane parasını ödemiştik. Hatta 2 kere para verince dokundu başka doğurma demişti Koyduğumuz isimleri de beğenmediler ama biz beğendik dedik sallamadık yani isim önerisinde de bulunmadılar şu olsun bu olsun diyecek kadar zeka bile yok kiBelki de haklısın ama işte kendimi kötü hissettim. Sanki sen doğur yeter der gibi geldi. Yani bebeğin cinsiyeti erkek ve oğullarının oğlu olunca kendilerine fazla söz hakkı sahibi gibi davranıyorlar. Daha önce de böyle konuşmalarına denk geldiğim için baştan sınırı koymak istiyorum.