- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.501
Bende ilk defa devlet hastanesine gitcem ptesi hadi hayırlısı. Bende çok soru sormam zaten kendi doktorum var ya ondan pek takmıyorum ama devletteki kontrolü o doktorla devam ettirirsem umarım hain domdomluk yapmazAy bu resmen ben halbuki benim kadar minnos uysal bi hasta daha bulamazlar çok çene yapmamsoru sorup darlamam şurda bi usg de bebisimi gostersinler iki dk deymen keyfime onuda yapmiyolar hayin domdomlar
Zaten iyi cikarsa hep ona randevu al birakma yakasini :)Bende ilk defa devlet hastanesine gitcem ptesi hadi hayırlısı. Bende çok soru sormam zaten kendi doktorum var ya ondan pek takmıyorum ama devletteki kontrolü o doktorla devam ettirirsem umarım hain domdomluk yapmaz
Aman içinden ne geçerse o olsunYarın dr mi ariycam randevum normlde pazartesi ama dayanamiyorum artık cumaya bosluk vardirda skstrir beni insAllah bebegin cinsiyetini ogrenip gonul rahatligi ile bisiler almak istiyorum artk ya elimde 6 adet beyaz zibindan baska bisi yok esiminde isine geliyor alisveris yapmdgm icin ortak renk alayim diyorum kabul etmiyorcinsiyeti ogrenemedim diyorum olsn karicim acele etme diyo dedim oldu istersen dogumda ogrenelm biliyo ogrensemki kız ocağına incir dikecem aslında oda kız istiyor ama benden dolayı tırsıyor biraz
Valla canım emin ol az olsa ilaç ise yarıyormuş anladım.Vitamin hapını içtim , 3 dk sonra kustumŞimdi vitamin bidaha içmiyim mi sanki gitt o hapda
Allahım bu prilam artık sanırım işe yaramıyo, ben ilk 3 ay daha iyiydim sanki bu 2. Trimester daha kötü yaptı beni
Cidden çok kötü yaaaa hiç sevmem kusmayı, ben çok direndim cidden 3 ay kusmayım diye , bazıladı kusayımda rahatlıyım der ben hiç öyle değilimValla canım emin ol az olsa ilaç ise yarıyormuş anladım.
Kustum ona rağmen rahatlamadı midem.
Şuan yataktayım ve ağzımda şeker var
Uyuyana kadar rahat edeyim diye.
Akşam yattım midem kötü okunca
Uykumda gelmiyor
Afedersin b*ku yedim yani o derece değişik bir haldeyim.
İlacı bıraktıktan sonra kusma başladı.Cidden çok kötü yaaaa hiç sevmem kusmayı, ben çok direndim cidden 3 ay kusmayım diye , bazıladı kusayımda rahatlıyım der ben hiç öyle değilim
Napıcaz bilmiyorum, 9 ay böyle giderse çok büyük sıkıntı
Anlıyorum seni şuan yaniiii
Sen hep kusuyormusun
Cidden çok kötü yaaaa offff allahımmmmmmİlacı bıraktıktan sonra kusma başladı.
Düzensiz kullandığım zamanlarda da kuusyordum ama çok değil.
Bugün kusmamak icin cok direndim ama dayanamadım kustum . Rahatladın mi de? Hayır .
Allahım çok kötü bişi kusmayı beceremiyorum bıle
Yani şuan hüngür hüngür ağlasam sinirim geçmez.Cidden çok kötü yaaaa offff allahımmmmmm
Bizim tarihlerimiz aynı ben de ağustos grubuna da buraya da bakıyorumMerhabalar normalde benim son günüm 1 Ağustos ama biliyorum ki temmuzda doğacak bende 10+6 haftadayim inşallah bebislerini herkes sağlıkla kucağına alır
Yani bütün hayat kaliteni bitiriyo , öyle gezmek öyle zaman geçirmek cidden çok kötü yaaYani şuan hüngür hüngür ağlasam sinirim geçmez.
Sinirliyim
Biktim bu durumdan artık
Sabah uyandıgımda berbat bir gün beni bekliyor olacak
Bulantı hapını yatarken almayı ihmal etme sakın . Bu halde evde de çalışılmıyor ki canim. Yattım direkt çocuğu yatırdıktan sonraYani bütün hayat kaliteni bitiriyo , öyle gezmek öyle zaman geçirmek cidden çok kötü yaaAllahdan evde çalışıyosun, dışarda çalışsan, daha kötü olurdu
Ay sonunda bende 1 haftalığına iş yerine gidicem, inşallah kötü olmam orda korkuyorum
İşe gidip çalışıp mide bulananlara allah sabır diliyorum
Yok hemen Alıcammm bugun 1 tame içmiştim belliki ben ilaçsız yaşayamıcam galibaBulantı hapını yatarken almayı ihmal etme sakın . Bu halde evde de çalışılmıyor ki canim. Yattım direkt çocuğu yatırdıktan sonra
Şimdi de uyumaya çalışıyorum işte. Yarın sabah direk ilacı alıcam.düzenli kullandığında %50 de olsa ise yarıyor
O bile yetiyormuş vallahi
EvetttSen şimdiden kendini kıza hazırlamışsın ama profile yazmışsın kızım diyeiçinden ne geçiyorsa istediğin olsun
Yaaaa çok sevindim ozman istediğin olduğu için, 2 güzel duyguyuda tadıcaksınEvetttgönlümden de kız geçiyordu bi oğlum var nedense kız bebek bna çok uzak geliyordu sanki hep oğlum olur ama kızım olmaz gibi çok istediğimden mi bilmiyorm şuan o kadar hazırladım ki kıza kendimi basından beri3 kız diyodum ama aklımdan hep yok ya olmaz buda erkek olcak geciyodu çok şükür
Evet çok kişi yazmış direk kız demesi beni daha çok umutlandırdı galiba kız gibi falan demedi için galiba kendimi baya hazırladım kızaBana ikra da erkek demişti 3farklı doktorda erkek dedi bildi yani şimdilik değişiklik olmazsa
Aminnnm çok ca aminnnnmYaaaa çok sevindim ozman istediğin olduğu için, 2 güzel duyguyuda tadıcaksınallah bizede nasip eder inşallah
Amin inşallahAminnnm çok ca aminnnnmrabbim herkezin gönlünün muradını versin ❤
İşin asl sadece doktorlar olarak bakmayın pek çok meslek grubunda memnuniyetsiz, suratsız ve insanlarla empati kurmayan kişi var. Ve bence sadece kadın değil, erkekler arasında da var. Ama bir başka gözlemim genelde herkes hemcinsine de böyle davranabiliyor genel olarak herkese de. Bizim meslekte de misal ogrencileri surekli tersleyen azarlayan arkadaşlar var. Bazen diyorum neden böyle yapıyorsun.. biraz empati kur. Yalan söylüyordur diyor.Valla bende çözemedim galiba sürekli ters tavırlı kadın doktora denk geldikçe iyide olsa ilk gidişte biraz ön yargılı gittiğimden o kötü elektriğim karşı tarafa mı geçiyor nedir hazetmiyolar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?