• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Msjlari okudum devlet hastnesi sokayetkeleri cok yogun maalesef Ankarada devlet hastanelerinin cogu hic bebegi gostermiyor fotografda vermiyor kendo bakip kendi yorumluyor cinsiyet soylenemez yaziyor butun kapilarda yani burda durum daha vahim kucuk bir hastanede muhtesem bir doktora gidiyordum devletti ama ozelden farksizdi inanin mecburi durumlardan dolayi birakmak zorunda kaldim suan farkli bir hastane resmen it kopek muamelesi bile yapmiyor simdi ayni hastanenin bashekimlik hastasi olarak gidicem birdahaki randevuma bakalim o nasil olucak ozelede gitmesek bebegimize hasret kalcaz

Msjlari okudum devlet hastnesi sokayetkeleri cok yogun maalesef Ankarada devlet hastanelerinin cogu hic bebegi gostermiyor fotografda vermiyor kendo bakip kendi yorumluyor cinsiyet soylenemez yaziyor butun kapilarda yani burda durum daha vahim kucuk bir hastanede muhtesem bir doktora gidiyordum devletti ama ozelden farksizdi inanin mecburi durumlardan dolayi birakmak zorunda kaldim suan farkli bir hastane resmen it kopek muamelesi bile yapmiyor simdi ayni hastanenin bashekimlik hastasi olarak gidicem birdahaki randevuma bakalim o nasil olucak ozelede gitmesek bebegimize hasret kalcaz
Gerçekten mi 😳cinsiyet neden soylenemiyor ne garip ya o yüzden doktorlar yüzdeli konuşuyorlar bunun nedeni ne acaba yani cinsiyeti beğenmeyen aldıracak mi zannediyorlar. Ben çok kız istiyorum yalan değil ama ben bu bebek için çok bekledim. Erkek de olsa benim bebeğim. Nasıl bir mantıkla hareket ediyorlar acaba🙄

Gerçekten mi 😳cinsiyet neden soylenemiyor ne garip ya o yüzden doktorlar yüzdeli konuşuyorlar bunun nedeni ne acaba yani cinsiyeti beğenmeyen aldıracak mi zannediyorlar. Ben çok kız istiyorum yalan değil ama ben bu bebek için çok bekledim. Erkek de olsa benim bebeğim. Nasıl bir mantıkla hareket ediyorlar acaba🙄
Valla inanin bilmiyorum esimin kuzeni var gataya gidiyor bebek 8 aylik hala devlet cinsiyetle ilgili birsey soylenmedi benm gittigim hastanedede butun kapilarda belirli sebepler nedeniyle cinsiyet soylenmemektedir lutfen sormayiniz yaziyor bende cok kiz istiyordum yalan yok ama bebegim erkek o kadar cok bekledim ki onun icin cok agladim nasil kiyarim aklimiz cikmiyor u acaba kalbi hala atiyormu diye en ufak seyde kosuyorux doktora ana amaclari ne inanin bilmiyorum

Günaydın kızlar, sağlık ocağına yazdırdım bulantı ilacını.
Önce başka doktor vardı ona göründüm
Gunde 4 tane dedim " o kadar yazamam dedi kadın.
Sonra doktorunuz birazdan gelir dedi
Kendi doktoruma soyledım 2 kutu yazmış sevindim valla 😀 adamlar daha anlayışlı sanki

Ulen sanki cebinden çıkıyor
Sistemde yazıyor zaten
Benim doktorum 4 taneye kadar izin veriyor.

Eczacı da diyor ki
Ne yazıyorsa onu yazmak zorunda.

Bu arada ilaç 85 ₺ her yerde aynı fiyatmış.
Fazla fiyat yasal değilmiş bılgınız olsun
Yanı yazdırılmamıs halı.
Şikâyet edilmeli diyor eczacı

merve merve
Bu arada sağlık ocağına yazdır

Son düzenleme:
Valla inanin bilmiyorum esimin kuzeni var gataya gidiyor bebek 8 aylik hala devlet cinsiyetle ilgili birsey soylenmedi benm gittigim hastanedede butun kapilarda belirli sebepler nedeniyle cinsiyet soylenmemektedir lutfen sormayiniz yaziyor bende cok kiz istiyordum yalan yok ama bebegim erkek o kadar cok bekledim ki onun icin cok agladim nasil kiyarim aklimiz cikmiyor u acaba kalbi hala atiyormu diye en ufak seyde kosuyorux doktora ana amaclari ne inanin bilmiyorum
Demin Google hususi aradım mesela Zekai Tahir Burak Hastanesi'nde doğana kadar söylemiyorlarmis🙈 gerekçesi de kadinalri korumakmis şiddet olayları oluyormuş. 🙈 İyi de doğunca ne olacak.

Bencede bebek rahatsiz oluyor .. ah sorma ya uyuz oluyorm bende insan nezaketen 5 sn ekrni cevirir ..devlette bu nezaketi sadece erkek dr lerden gordum oyuzden erkek dr randevu aldm ama kara bahtm ogleden snra stajer bakiyomus bayan denk geldi yine .

İki defa farklı şehirlerde devlet hastanesine gittim bu gebelikte ikisi de erkekti. Ekranda baya gösterdiler. Cihazlar da özelden farksız aynı kalitede yani..
Bazı devlet hastanelerin cihazları neden bu kadar kötü acaba? Başhekimleri mi ilgisiz ne..

Demin Google hususi aradım mesela Zekai Tahir Burak Hastanesi'nde doğana kadar söylemiyorlarmis🙈 gerekçesi de kadinalri korumakmis şiddet olayları oluyormuş. 🙈 İyi de doğunca ne olacak.
İçinde yaşamasan güzel ülke aslında :deli:

Kızlar dün doktorum yüzde 75 kiz gibi ama yinede biraz daha bekleyin dedi bazen değişebiliyor dedi kesin kız demedi bende bugün ikra meyraya sordum kız görünüyor dedi 😍🥰 ikra meyraya sorup kesinleşen var mi aranızda benm kontrolüm 11 şubatta 1 ay var daha 😔
Bana doktor erkek kesin dedi 2 hafta önce ikra kız dedi😂

Çok saçma ya. Kimbilir nelere şahit oldular diyor insan bir taraftan. Ama gerçekten çok saçma bir politika. Oraya kontrole gelen kişi bebeği için endişe edendir..

Hadi oldu ki vicdansız bir insan bebeği cinsiyet için istemiyor. Doğunca da yapacağını yapar. Veya aile manyaktır cahildir kadına eziyet eder. Bu engellenemezki..
Kaldı ki aldırmak için yasal süre 10 hafta. Diğer anomaliler için anca kurul kararı gerekir..
Allah uzak etsin kötülüklerden de devlet kurumları bazen güldürüyor beni..

Küçük yine olaylı şekilde uyandı kulak ağrısı hastanedeyiz. Ama gitmeyeceğim kadın doğuma😅 kendime hayret ediyorum eskiden olsa her hafta giderdim🤣

Eklentiler

• 16420568195094288347093231512473.jpg
    16420568195094288347093231512473.jpg
    105,2 KB · Görüntüleme: 50
Küçük yine olaylı şekilde uyandı kulak ağrısı hastanedeyiz. Ama gitmeyeceğim kadın doğuma😅 kendime hayret ediyorum eskiden olsa her hafta giderdim🤣
Gitsen ne olacak ki
Bakıp gönderecek ve tonla para alacak :KK53:
Biraz zaman geçsin de bari cinsiyetler iyice netleşir

Günaydın anneler,
Biz de cumartesi kontrole gittik. Doktorum büyük ihtimal kız dedi. 3 hafta sonra tekrar gel o zaman netleşir dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah :KK36: Bu arada oğlumu çok kucağıma alıyorum sanırım rahim çevresinde kanama var ayaktayken kucağına alma dedi. Oğluşum da tam bir kucak delisi nasıl olacak bakalım :KK64:

Sizler nasılsınız? Yine çok sayfa birikmiş okuyamadım :silah:

Back