- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
- #18.541
Farkındayım dillendirmedimBide bir umudum var tekrar erkek duymaya hazır degilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkındayım dillendirmedimBide bir umudum var tekrar erkek duymaya hazır degilim
Bır iki öksürseydin hemen şekli değişirdi:)Kızlar benimde kontrolüm vardı bugün gittik çok şükür bir sıkıntı yok haftasına göre uyumlu bulantılar icin 9 ay bulantı yaşayan anneler var dedi tekrar prilam yazdı cinsiyeti göstermedi çok kıpır kıpır göremiyorum dedi en son bacak bacak üstüne attı resmen göstermemek için elinden geleni yaptı
Öğretmensin galiba vallahi mesleğini konuşturdun çok fazla sayıda çocukla iletişim halinde olan biri insanın davranış şeklinin çocukluktaki yaşanan travma veya yetişkinlerin davranış şekliyle alakalı olduğunu da o çocuğun büyüyünce nasıl kişilikte olacağını da tek bakışla çözüyor galiba. Mantıklı tabi bastırılmış aşağılanma duygusu varsa bazen kişi büyüyünce aynı duyguyu başkalarına yaşatıyor bazende yaşadığı zorlukları bilip çok anlayışlı oluyor. Ama bazende mesela mesleğinde çok iyi olan bi doktor o gün insanın şansına ters olabiliyor insanın her saati birbirini tutmuyor evde dışarda yada bi önceki hastada kötü bi durum yaşamış o bir sonraki hastaya yansıyor bizde bu doktor kötü diyip teşhisi koyuyoruz bende de çok fazla yaşandı ters kadın doktor olayı sonrasında artık galiba benden de kötü enerji gidince etkiye tepki oluyor galiba aynı şekilde karşılık alıyorum. Pazartesi gidince Güler yüzlü ve ön yargısız olcam psikolojik olarak kendimi buna hazırladım ozaman tepki karşılığı nasıl gelecek bakalım inşallah iyi çıkar da devlet kontrollerinde hep ona giderimİşin asl sadece doktorlar olarak bakmayın pek çok meslek grubunda memnuniyetsiz, suratsız ve insanlarla empati kurmayan kişi var. Ve bence sadece kadın değil, erkekler arasında da var. Ama bir başka gözlemim genelde herkes hemcinsine de böyle davranabiliyor genel olarak herkese de. Bizim meslekte de misal ogrencileri surekli tersleyen azarlayan arkadaşlar var. Bazen diyorum neden böyle yapıyorsun.. biraz empati kur. Yalan söylüyordur diyor. Ben mesela daha önce kendim de öğrenciliği mi hatırlayıp daha anlayışlı davranırım pek çok konuda müsamaha gösteririm. Ama arkadaşların çoğu öyle değil. Yani bence insanların pek çoğu gördüğü ya da yaşadığı şeye göre davranıyor. Ona zamanında kötü davranilmis ya bunu kötü görüp aynısını yapmıyor. Ya da böyle yapmak gerek deyip aynısını yapıyor maalesef. Allah var daha önce tartistigim doktor da oldu. Ama çok iyi anlastigim çok sevdiğim kadın doktorlarım da var. Anlasamadigim da bana benim olumsuz ve suratsız olduğumu kendisinin de bu sebeple etkilendiğini söyledi durum bu yani çok uzattım.
Benim oğlan da anne bu bebek doğsun bir tane daha doğar sonra diyor. Bu zor du zaten Keşke 3 tane saydı diyor bir de beni öldürecek.Benim kız diyor ki
Bebek doğduktan 6 yasına geldikten sonra belki başka bir bebek daha doğar
" yok artık, ikiniz yetersiniz " dedim.
-olsun belli olmaz " diyor
Kendi suan 6 yaşında ya
( ben buna bile pişmanlık duydum diyemedim tabii çocuğa aşırı sevinçli ve heyecanlı "
Günaydın anneler,
Biz de cumartesi kontrole gittik. Doktorum büyük ihtimal kız dedi. 3 hafta sonra tekrar gel o zaman netleşir dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah Bu arada oğlumu çok kucağıma alıyorum sanırım rahim çevresinde kanama var ayaktayken kucağına alma dedi. Oğluşum da tam bir kucak delisi nasıl olacak bakalım
Sizler nasılsınız? Yine çok sayfa birikmiş okuyamadım
Günaydınlar, akıntısı koyu renkli olan var mı ? İlk idrarım resmen turuncuya yakın ama su içince renk saydamlaşıyor. Bu durumu yaşayan var mı
Bilmem dogunca oldursunler demekkiDemin Google hususi aradım mesela Zekai Tahir Burak Hastanesi'nde doğana kadar söylemiyorlarmis gerekçesi de kadinalri korumakmis şiddet olayları oluyormuş. İyi de doğunca ne olacak.
Biz hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarız ya
14 haftalıkken her gün kıpırtı hissetmezsin cnm hatta büyükken de her gün hissetmezsin merak etme.Kizlar iki gece önce ben ani bir gürültü ile korkup yataktan iki sn de fırlayıp kapıya koştum kanama falan olmadı ama tatlı falan yiyince az da olsa anlık kıpırtı olurdu iki gündür hiç olmadı.. Bi sey olur mu korkunca kizlar ya çok tedirginim???
Ben varım bazı sabahları baya hardal sarısı gibi akıntı geliyor gün içinde hafifliyor doktora sordum normal dediGünaydınlar, akıntısı koyu renkli olan var mı ? İlk idrarım resmen turuncuya yakın ama su içince renk saydamlaşıyor. Bu durumu yaşayan var mı
Bir şey olacağını sanmıyorum canım. Kese içinde baya korunaklı durumda bebekler. Zaten hareketlerini hissetmek için daha çok erken minicikler. İçin rahat etmiyorsa bi doktora gidip bak bebişine ama bence hiçbir şey olmamıştırKizlar iki gece önce ben ani bir gürültü ile korkup yataktan iki sn de fırlayıp kapıya koştum kanama falan olmadı ama tatlı falan yiyince az da olsa anlık kıpırtı olurdu iki gündür hiç olmadı.. Bi sey olur mu korkunca kizlar ya çok tedirginim???
O kadar da hevesli olmamak lazım yaniİlk bebekse 18-20 derler ama daha önce çok hafif olabilir bence..
Ben ilk gebelikte bir akşam 16.haftada uykumdan korkup uyandım. Sırtüstü yatıyordum. Nabzım çok hızlıydı o an. Etkilendi mi ne karnımda bir hareket hissettim gibi geldi. Tabi emin olamadım.
19. haftada sırtüstü yatarken hissedip eşimi cağırdım o da hissetti. 16.haftada hissettiğim bebekmiş dedim o zaman
Aman zaten yakında su kayağı yapacaklar içeride. Bir de son haftalarda aman aman