Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Burda bi arkadaş yazmıştı pandemiden dolayı şikayet edilemiyor o yüzden hemşiresine kadar şımardılar diye kesinlikle çok doğru olduğunu şu yazdığınla daha iyi anlıyorum. Kendi yakınları olsa hemen araya sıkıştırırlar o hasta kayıttakiler filan insan yerine koymuyolar. Gerçi yine 5 parmağın 5i bir değil ama geçen sağlıkocağında kan verme sırasındayım bi doktor odasından çıktı yaşlıca bişey bi yakınıda kan verecekmiş hemşireye söyledi sonra bana döndü sıradamısınız diye evet dedim yakınına sırayı bekle kan ver gel dedi odasına girdi diğer hemşire hemen aldı o doktorun yakınını başka odaya götürüp kanı aldı yaranacak ya doktora. Artık tüm hastane çalışanları doktorlardan daha havalı olmuş durumda neredeyse

Arkadaslar gebeliyin geriden gitmesi neden olur. Bende son adetime gore 14 hafta 4gunluk gebeyim. Ama doktor ultrasonda 12 hafta 5gun soyluyor. En basindan gebelik haftasi adetime gore uymuyor. Boyle durum yasayan varmi? Acaba sorun olurmu
Geç döllenme yaşamışsındır. Oluyormuş bazen.

Canim bana doktorum erkek gibi demisti ikra da erkek görünüyor dedi dahada gitmedim 1 şubatta randevum cok var daha

Ay bu detayı bilmiyodum tamamını gördük gördük göremedik bidaha ekrana sığmıcak yani maşallah bebişler büyüyor ya bu kontrolde çok kilo ölçüm beklemiyorum ozaman bi sonrakine nasipse
Aynen kısmetse kilolarınıda görcez ponçiklerin bakalım en tombişi kim doğurcak

Galiba bi yapıltırıcı gibi bişiymiş, kendi kendine düşüyomuş bende ocak annelerinin yalancısıyım, gece siz uyurken doğuranları izliyom

Sen şimdiden kendini kıza hazırlamışsın ama profile yazmışsın kızım diye içinden ne geçiyorsa istediğin olsun

Stres yapma canım Allahın izni ile gorursun insallah

Cuma benimde kontrolüm var. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
Sağolun kızlar hepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallah benim randevum öğleden sonra biraz geç yazarım ama mutlaka yazarım İyi haberler vermek nasip olsun

Aynen kısmetse kilolarınıda görcez ponçiklerin bakalım en tombişi kim doğurcak
Vallahi bende merak ediyorum bebişlerin kiloları nasıl olcak hangi bebişler aceleci davranacak hangileri yerim iyi gelmek istemiyorum moduna girecek Allah o günleri görmeyi nasip etsin biran önce

Bana ikra da erkek demişti 3farklı doktorda erkek dedi bildi yani şimdilik değişiklik olmazsa

İnsAllah iyi cikar ki zaten istisnalar var iyi olan ama denk gelmesi lazm asla mesleki yonden iyi yada kotu diye elestirmiyorm mutlaka okadar yillarini vermis okumuslar zaten ama tavir olarak ne bileyim empati yetisi olan bi insanm ama doktorlari cozemedim

Noktasindan virgulune katiliyorum yazdiklariniza ...

Galiba bi yapıltırıcı gibi bişiymiş, kendi kendine düşüyomuş bende ocak annelerinin yalancısıyım, gece siz uyurken doğuranları izliyom
Kiz ben bu topikten baska topige hic bakmadim bakanlar boyle faydali bilgileri yazinda bizde bilelim :)

Valla bende çözemedim galiba sürekli ters tavırlı kadın doktora denk geldikçe iyide olsa ilk gidişte biraz ön yargılı gittiğimden o kötü elektriğim karşı tarafa mı geçiyor nedir hazetmiyolar beni

Ay bu resmen ben halbuki benim kadar minnos uysal bi hasta daha bulamazlar çok çene yapmam soru sorup darlamam şurda bi usg de bebisimi gostersinler iki dk deymen keyfime onuda yapmiyolar hayin domdomlar

Yarın dr mi ariycam randevum normlde pazartesi ama dayanamiyorum artık cumaya bosluk vardirda skstrir beni insAllah bebegin cinsiyetini ogrenip gonul rahatligi ile bisiler almak istiyorum artk ya elimde 6 adet beyaz zibindan baska bisi yok esiminde isine geliyor alisveris yapmdgm icin ortak renk alayim diyorum kabul etmiyor cinsiyeti ogrenemedim diyorum olsn karicim acele etme diyo dedim oldu istersen dogumda ogrenelm biliyo ogrensemki kız ocağına incir dikecem aslında oda kız istiyor ama benden dolayı tırsıyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…