- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.481
Burda bi arkadaş yazmıştı pandemiden dolayı şikayet edilemiyor o yüzden hemşiresine kadar şımardılar diye kesinlikle çok doğru olduğunu şu yazdığınla daha iyi anlıyorum. Kendi yakınları olsa hemen araya sıkıştırırlar o hasta kayıttakiler filan insan yerine koymuyolar. Gerçi yine 5 parmağın 5i bir değil ama geçen sağlıkocağında kan verme sırasındayım bi doktor odasından çıktı yaşlıca bişey bi yakınıda kan verecekmiş hemşireye söyledi sonra bana döndü sıradamısınız diye evet dedim yakınına sırayı bekle kan ver gel dedi odasına girdi diğer hemşire hemen aldı o doktorun yakınını başka odaya götürüp kanı aldı yaranacak ya doktora. Artık tüm hastane çalışanları doktorlardan daha havalı olmuş durumda neredeyseYok canim ben ilkindede devlete gittim tahmin ediyolardi tam goremeselerde smdikiler iyce bi tuhaf sonuc gostermeye bile zorla randevu buluyorz kadin dogum haric diger bolumlerin hala 10 gun muaynee sonuc gosterme hakki var ama kadin dogumda yok.. covidden dolayiymis saka gbi sanirsin kadin dogum degilde covid hastaliklari bolumuhele kadinin biri geldi riskli gebe bi gun once muayene olms sonuc gostercem riskli gebeym dedi kadini kovmaktan beter etti banane git randevu al gel diye okdr uzuldumki belki kadinin imkani yok ve o an orda bakilmasi gerek ne bileym Allahim kimseyi dara dusurmesin
Geç döllenme yaşamışsındır. Oluyormuş bazen.Arkadaslar gebeliyin geriden gitmesi neden olur. Bende son adetime gore 14 hafta 4gunluk gebeyim. Ama doktor ultrasonda 12 hafta 5gun soyluyor. En basindan gebelik haftasi adetime gore uymuyor. Boyle durum yasayan varmi? Acaba sorun olurmu
Canim bana doktorum erkek gibi demisti ikra da erkek görünüyor dedi dahada gitmedim 1 şubatta randevum cok var dahaKızlar dün doktorum yüzde 75 kiz gibi ama yinede biraz daha bekleyin dedi bazen değişebiliyor dedi kesin kız demedi bende bugün ikra meyraya sordum kız görünüyor dediikra meyraya sorup kesinleşen var mi aranızda benm kontrolüm 11 şubatta 1 ay var daha
Canim bana doktorum erkek gibi demisti ikra da erkek görünüyor dedi dahada gitmedim 1 şubatta randevum cok varHadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorm rabbim gönlündekini versin inşallahCanim bana doktorum erkek gibi demisti ikra da erkek görünüyor dedi dahada gitmedim 1 şubatta randevum cok var daha
Aynen kısmetse kilolarınıda görcez ponçiklerinAy bu detayı bilmiyodum tamamını gördük gördük göremedik bidaha ekrana sığmıcak yani maşallah bebişler büyüyor yabu kontrolde çok kilo ölçüm beklemiyorum ozaman bi sonrakine nasipse
Galiba bi yapıltırıcı gibi bişiymiş, kendi kendine düşüyomuşBen dedigim gbi hatrliyorum ama doktora sormakta fayda var ise yariyorsa gayette alinablr ki yariyor ise ben orda oyle bisi oldgnu bile bilmiyordum hatta 4.5 gun snra soyulmaya baslaynca cok korktm noluyo diye sonradan jeton dustuben kendim tahmin yurutuyorum o spreyi sksak hep yara hava almaz ozmnda iylesme sureci uzar gbi ama belkide bi zarari olmuyodur olmuyosa kullanmak mukemmel olablr
Insallah çok teşekkür ederimgüzel sonuçlar çıkar inşallah
Sen şimdiden kendini kıza hazırlamışsın ama profile yazmışsın kızım diyeKızlar dün doktorum yüzde 75 kiz gibi ama yinede biraz daha bekleyin dedi bazen değişebiliyor dedi kesin kız demedi bende bugün ikra meyraya sordum kız görünüyor dediikra meyraya sorup kesinleşen var mi aranızda benm kontrolüm 11 şubatta 1 ay var daha
Stres yapma canım Allahın izni ile gorursun insallah
evet canım ben de soracaktım gttin mi tekrar diye. cuma günü kontrolü olanlar için heyecanlı azıcık da stresli olacak..kendini sıkma ben güzel haberlerle geleceğini düşünüyorum. Rabbim korusun bebelerimizi. güzel mubarek gün hürmetine güzel güzel geçsin muayenemiz.
Sağolun kızlar hepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallah benim randevum öğleden sonra biraz geç yazarım ama mutlaka yazarımCuma benimde kontrolüm var. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
Vallahi bende merak ediyorum bebişlerin kiloları nasıl olcak hangi bebişler aceleci davranacak hangileri yerim iyi gelmek istemiyorum moduna girecek Allah o günleri görmeyi nasip etsin biran önceAynen kısmetse kilolarınıda görcez ponçiklerinbakalım en tombişi kim doğurcak
Bana ikra da erkek demişti 3farklı doktorda erkek dedi bildi yani şimdilik değişiklik olmazsaKızlar dün doktorum yüzde 75 kiz gibi ama yinede biraz daha bekleyin dedi bazen değişebiliyor dedi kesin kız demedi bende bugün ikra meyraya sordum kız görünüyor dediikra meyraya sorup kesinleşen var mi aranızda benm kontrolüm 11 şubatta 1 ay var daha
İnsAllah iyi cikar ki zaten istisnalar var iyi olan ama denk gelmesi lazm asla mesleki yonden iyi yada kotu diye elestirmiyorm mutlaka okadar yillarini vermis okumuslar zaten ama tavir olarak ne bileyim empati yetisi olan bi insanm ama doktorlari cozemedimYani bide stajyerler biraz daha narin göstermeye bilgi vermeye meyilli oluyolar bu nasıl öyle çıkmış anlamadım şanssızlığın olmuşBende 17sine devlete aldım bi kaydımda devlette bulunsun diye ama kadın doktora bulabildim mecburen ona aldım umarım şu kadın doktor sıkıntımı geçirip haklırındaki kötü düşüncelerden utandıracak derecede iyi çıkar hiç umudum olmasada
Noktasindan virgulune katiliyorum yazdiklariniza ...Burda bi arkadaş yazmıştı pandemiden dolayı şikayet edilemiyor o yüzden hemşiresine kadar şımardılar diye kesinlikle çok doğru olduğunu şu yazdığınla daha iyi anlıyorum. Kendi yakınları olsa hemen araya sıkıştırırlar o hasta kayıttakiler filan insan yerine koymuyolar. Gerçi yine 5 parmağın 5i bir değil ama geçen sağlıkocağında kan verme sırasındayım bi doktor odasından çıktı yaşlıca bişey bi yakınıda kan verecekmiş hemşireye söyledi sonra bana döndü sıradamısınız diye evet dedim yakınına sırayı bekle kan ver gel dedi odasına girdi diğer hemşire hemen aldı o doktorun yakınını başka odaya götürüp kanı aldı yaranacak ya doktora. Artık tüm hastane çalışanları doktorlardan daha havalı olmuş durumda neredeyse
Kiz ben bu topikten baska topige hic bakmadimGaliba bi yapıltırıcı gibi bişiymiş, kendi kendine düşüyomuşbende ocak annelerinin yalancısıyım, gece siz uyurken doğuranları izliyom
Valla bende çözemedim galiba sürekli ters tavırlı kadın doktora denk geldikçe iyide olsa ilk gidişte biraz ön yargılı gittiğimden o kötü elektriğim karşı tarafa mı geçiyor nedir hazetmiyolar beniİnsAllah iyi cikar ki zaten istisnalar var iyi olan ama denk gelmesi lazm asla mesleki yonden iyi yada kotu diye elestirmiyorm mutlaka okadar yillarini vermis okumuslar zaten ama tavir olarak ne bileyim empati yetisi olan bi insanm ama doktorlari cozemedim
Ayyyy amin inşallahVallahi bende merak ediyorum bebişlerin kiloları nasıl olcak hangi bebişler aceleci davranacak hangileri yerim iyi gelmek istemiyorum moduna girecek Allah o günleri görmeyi nasip etsin biran önce
Ay bu resmen ben halbuki benim kadar minnos uysal bi hasta daha bulamazlar çok çene yapmamValla bende çözemedim galiba sürekli ters tavırlı kadın doktora denk geldikçe iyide olsa ilk gidişte biraz ön yargılı gittiğimden o kötü elektriğim karşı tarafa mı geçiyor nedir hazetmiyolar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?