- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
- #18.461
Bende bi anlam veremedim yarin farkli bi eczaneyo arayip sorcam bu durumu para icin yapilmista olabilir şansimaAa
Ne kadar saçma bir sebep. Veriliyor canim
Doğum ne demek yahu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bi anlam veremedim yarin farkli bi eczaneyo arayip sorcam bu durumu para icin yapilmista olabilir şansimaAa
Ne kadar saçma bir sebep. Veriliyor canim
Doğum ne demek yahu?
Burun kemigine ikilide bakiliyor ama ölculmuyor sadece olusmusmu diye bakiliyor ben oyle biliyorm yani yanlsmi biliyorm acbaaBurun kemiği ölçümü yapıldı mı sizde
Bencede bebek rahatsiz oluyor .. ah sorma ya uyuz oluyorm bende insan nezaketen 5 sn ekrni cevirir ..devlette bu nezaketi sadece erkek dr lerden gordum oyuzden erkek dr randevu aldm ama kara bahtm ogleden snra stajer bakiyomus bayan denk geldi yine .Benim daha 8 haftalıkken pek belirgin değilken bile kaçıyodu ultrasondan kalp atışlarını tam dinlicez kaçıyo doktor bebekler usg ışınını sevmez rahatsız oluyor dedi bende zorlamayalım ozaman kalbi atıyo şükür ölçümünü de aldınız çok dinlemesek te olur dedim. Seninkide öyle oldu galiba doktorda ölçüm alabilmek için zorladıysa rahatsız olmuştur bebiş.
Ama ekranı sana niye çevirmeni o kısmı hiç anlamadım sanki doktorun kara kaşına gözüne gidiyoruz bebeği görmeye gidiyoruz bebeği göstermiyor çok saçma
Evet aynen oyle ne yazikki .. devlete gidipte asiri memnununm diyen goremedim surada zaten hepsimi ayni olur arkadas sanki devlette kural bu tavirlarYani ne alaka anca gider parayla gidiğ görürsün demeye getiriyo çok saçma cidden
Döllenme geç olmuştur belki oyuzden öyledir canım doktor problem olarak görmedi dimi bebek sağlıklımı.Arkadaslar gebeliyin geriden gitmesi neden olur. Bende son adetime gore 14 hafta 4gunluk gebeyim. Ama doktor ultrasonda 12 hafta 5gun soyluyor. En basindan gebelik haftasi adetime gore uymuyor. Boyle durum yasayan varmi? Acaba sorun olurmu
Aynennnn kesinlikleee diyorum ya bizimde görüntüyü vermiyolar, zaten bakabilmek inkansız bebeğe, cidden kötü tavır, Yeminle artık üstt neresiyse artık söylicem aletlerini yenilesinler yıl olmuş 2022Evet aynen oyle ne yazikki .. devlete gidipte asiri memnununm diyen goremedim surada zaten hepsimi ayni olur arkadas sanki devlette kural bu tavirlar
Yok canim ben ilkindede devlete gittim tahmin ediyolardi tam goremeselerde smdikiler iyce bi tuhaf sonuc gostermeye bile zorla randevu buluyorz kadin dogum haric diger bolumlerin hala 10 gun muaynee sonuc gosterme hakki var ama kadin dogumda yok.. covidden dolayiymis saka gbi sanirsin kadin dogum degilde covid hastaliklari bolumu hele kadinin biri geldi riskli gebe bi gun once muayene olms sonuc gostercem riskli gebeym dedi kadini kovmaktan beter etti banane git randevu al gel diye okdr uzuldumki belki kadinin imkani yok ve o an orda bakilmasi gerek ne bileym Allahim kimseyi dara dusurmesinDevlet hastanelerinde erken soylemiyorlar cinsiyyetini. Ben kizimda 18 haftamda oyrendim)) Simdi ozele gidiyorum 12hafta 1gunde kiza benzediyini soyledi
Hastaneden çıkmadan doktor sprey sıkıyor ve istediğin zaman duş alabilirsin diyo, yani ekstra almana gerek yok yara izi için de merhem veriyor benimki daha anca azalmaya başladı bir buçuk yılda. Dikiş de aldırmıyorsun yapıştırma olduğu için iç dikişler kendi eriyoBu doğum süreçlerini konuşmanız iyi oluyor katılamıyorum amaa en azından biz öğrenmiş oluyoruz merakla okuyorum herkesi
Bu arada sezeryan doğum yapanlar, doğumdan sonra Opsite diye bi marka kullandınız mı duş alırken fln, dikiş yerine sıkılıyomuş fln,
Dün ocak annelerinde okudum daha önce duymamıştım
Aslnda ugrasmak istemiyorum 153 arayip kotu tavir grodugunde sikayet etsen o doktorla gayet guzel de ilgileniyolar ama diyorumki bosver ...Aynennnn kesinlikleee diyorum ya bizimde görüntüyü vermiyolar, zaten bakabilmek inkansız bebeğe, cidden kötü tavır, Yeminle artık üstt neresiyse artık söylicem aletlerini yenilesinler yıl olmuş 2022
Ayy teşekkür ederim Yapıştırmayı sen mi çıkardın, doktormu çıkarıyorHastaneden çıkmadan doktor sprey sıkıyor ve istediğin zaman duş alabilirsin diyo, yani ekstra almana gerek yok yara izi için de merhem veriyor benimki daha anca azalmaya başladı bir buçuk yılda. Dikiş de aldırmıyorsun yapıştırma olduğu için iç dikişler kendi eriyo
Doğru valla insan uğrşsmak istemiyorAslnda ugrasmak istemiyorum 153 arayip kotu tavir grodugunde sikayet etsen o doktorla gayet guzel de ilgileniyolar ama diyorumki bosver ...
Ayyyy çok kötüler yaYok canim ben ilkindede devlete gittim tahmin ediyolardi tam goremeselerde smdikiler iyce bi tuhaf sonuc gostermeye bile zorla randevu buluyorz kadin dogum haric diger bolumlerin hala 10 gun muaynee sonuc gosterme hakki var ama kadin dogumda yok.. covidden dolayiymis saka gbi sanirsin kadin dogum degilde covid hastaliklari bolumu hele kadinin biri geldi riskli gebe bi gun once muayene olms sonuc gostercem riskli gebeym dedi kadini kovmaktan beter etti banane git randevu al gel diye okdr uzuldumki belki kadinin imkani yok ve o an orda bakilmasi gerek ne bileym Allahim kimseyi dara dusurmesin
Heee doktorunki yetiyosa ozman almaya gerek yok.yoncambenim sprey konusunu yeni gordum aklma geldi bende onu almak istedm ama doktorun sktigi yeterli oluyor zaten bir kac gune eriyor o ve dhaa sorna surekli skmak yaranin hava almamasida iyi degil diye biliyorum iylesmek icin
Maşallah bana da erken söyleseler cinsiyeti nasıl merak ediyorum ozaman bu gidişimde kilo ve diğer bilgileri beklemeyim ben bi sonraki kontrole artıkBana normalde 13 e girince crl değil artık bebeğin diğer ölçümlerini söyledi. Cinsiyeti de 12+6 da söyledi birde 14 de tekrar baktı yine aynı cinsiyeti söyledi :) burun kemiğini sordum 3 lü yaptıracağın zaman söylerim sana dedi ki ben ikiliyi yaptırmadım 12+6 da sadece ense kalınlığı için 1,7 dedi
Ay bu detayı bilmiyodum tamamını gördük gördük göremedik bidaha ekrana sığmıcak yani maşallah bebişler büyüyor ya bu kontrolde çok kilo ölçüm beklemiyorum ozaman bi sonrakine nasipse12de gittiğimde bana söylemediler daha küçük dediler , demekki 14 de söylemeye başlıyor
Zaten bütün vucudunun gözüktüğü tek hafta 12miymiş, sonra sığmıyomuş ayrı ayrı gösteryiomuş
Ben dedigim gbi hatrliyorum ama doktora sormakta fayda var ise yariyorsa gayette alinablr ki yariyor ise ben orda oyle bisi oldgnu bile bilmiyordum hatta 4.5 gun snra soyulmaya baslaynca cok korktm noluyo diye sonradan jeton dustu ben kendim tahmin yurutuyorum o spreyi sksak hep yara hava almaz ozmnda iylesme sureci uzar gbi ama belkide bi zarari olmuyodur olmuyosa kullanmak mukemmel olablrHeee doktorunki yetiyosa ozman almaya gerek yok.
Bende ocak annelerinde gördüm bilmiyodum öncede, duşa girerken onu sıkıyorum fln diyolardı.. dedim sizde bilirisniz bi sorayım
Yani bide stajyerler biraz daha narin göstermeye bilgi vermeye meyilli oluyolar bu nasıl öyle çıkmış anlamadım şanssızlığın olmuş Bende 17sine devlete aldım bi kaydımda devlette bulunsun diye ama kadın doktora bulabildim mecburen ona aldım umarım şu kadın doktor sıkıntımı geçirip haklırındaki kötü düşüncelerden utandıracak derecede iyi çıkar hiç umudum olmasadaBencede bebek rahatsiz oluyor .. ah sorma ya uyuz oluyorm bende insan nezaketen 5 sn ekrni cevirir ..devlette bu nezaketi sadece erkek dr lerden gordum oyuzden erkek dr randevu aldm ama kara bahtm ogleden snra stajer bakiyomus bayan denk geldi yine .
Canım en doğal hakkınBende bi anlam veremedim yarin farkli bi eczaneyo arayip sorcam bu durumu para icin yapilmista olabilir şansima
Başından beri uymuyosa ve ovülasyonla filan takip etmediyseniz geç döllenme olabilir.Arkadaslar gebeliyin geriden gitmesi neden olur. Bende son adetime gore 14 hafta 4gunluk gebeyim. Ama doktor ultrasonda 12 hafta 5gun soyluyor. En basindan gebelik haftasi adetime gore uymuyor. Boyle durum yasayan varmi? Acaba sorun olurmu