- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.521
Gerçekten miMsjlari okudum devlet hastnesi sokayetkeleri cok yogun maalesef Ankarada devlet hastanelerinin cogu hic bebegi gostermiyor fotografda vermiyor kendo bakip kendi yorumluyor cinsiyet soylenemez yaziyor butun kapilarda yani burda durum daha vahim kucuk bir hastanede muhtesem bir doktora gidiyordum devletti ama ozelden farksizdi inanin mecburi durumlardan dolayi birakmak zorunda kaldim suan farkli bir hastane resmen it kopek muamelesi bile yapmiyor simdi ayni hastanenin bashekimlik hastasi olarak gidicem birdahaki randevuma bakalim o nasil olucak ozelede gitmesek bebegimize hasret kalcaz
Valla inanin bilmiyorum esimin kuzeni var gataya gidiyor bebek 8 aylik hala devlet cinsiyetle ilgili birsey soylenmedi benm gittigim hastanedede butun kapilarda belirli sebepler nedeniyle cinsiyet soylenmemektedir lutfen sormayiniz yaziyor bende cok kiz istiyordum yalan yok ama bebegim erkek o kadar cok bekledim ki onun icin cok agladim nasil kiyarim aklimiz cikmiyor u acaba kalbi hala atiyormu diye en ufak seyde kosuyorux doktora ana amaclari ne inanin bilmiyorumGerçekten micinsiyet neden soylenemiyor ne garip ya o yüzden doktorlar yüzdeli konuşuyorlar bunun nedeni ne acaba yani cinsiyeti beğenmeyen aldıracak mi zannediyorlar. Ben çok kız istiyorum yalan değil ama ben bu bebek için çok bekledim. Erkek de olsa benim bebeğim. Nasıl bir mantıkla hareket ediyorlar acaba
Burun kemiği ölçümü yapıldı mı sizde
Demin Google hususi aradım mesela Zekai Tahir Burak Hastanesi'nde doğana kadar söylemiyorlarmisValla inanin bilmiyorum esimin kuzeni var gataya gidiyor bebek 8 aylik hala devlet cinsiyetle ilgili birsey soylenmedi benm gittigim hastanedede butun kapilarda belirli sebepler nedeniyle cinsiyet soylenmemektedir lutfen sormayiniz yaziyor bende cok kiz istiyordum yalan yok ama bebegim erkek o kadar cok bekledim ki onun icin cok agladim nasil kiyarim aklimiz cikmiyor u acaba kalbi hala atiyormu diye en ufak seyde kosuyorux doktora ana amaclari ne inanin bilmiyorum
Bencede bebek rahatsiz oluyor .. ah sorma ya uyuz oluyorm bende insan nezaketen 5 sn ekrni cevirir ..devlette bu nezaketi sadece erkek dr lerden gordum oyuzden erkek dr randevu aldm ama kara bahtm ogleden snra stajer bakiyomus bayan denk geldi yine .
İçinde yaşamasan güzel ülke aslındaDemin Google hususi aradım mesela Zekai Tahir Burak Hastanesi'nde doğana kadar söylemiyorlarmisgerekçesi de kadinalri korumakmis şiddet olayları oluyormuş. İyi de doğunca ne olacak.
Bana doktor erkek kesin dedi 2 hafta önce ikra kız dediKızlar dün doktorum yüzde 75 kiz gibi ama yinede biraz daha bekleyin dedi bazen değişebiliyor dedi kesin kız demedi bende bugün ikra meyraya sordum kız görünüyor dediikra meyraya sorup kesinleşen var mi aranızda benm kontrolüm 11 şubatta 1 ay var daha
Bana da ikra erkek dediBana doktor erkek kesin dedi 2 hafta önce ikra kız dedi
Ben senden hala kız gelecek diye bekliyorum sebebi ne bilmiyorum ama buraya gelip kızmış diyeceksin gibime geliyorBana doktor erkek kesin dedi 2 hafta önce ikra kız dedi
Valla inanin bilmiyorum esimin kuzeni var gataya gidiyor bebek 8 aylik hala devlet cinsiyetle ilgili birsey soylenmedi benm gittigim hastanedede butun kapilarda belirli sebepler nedeniyle cinsiyet soylenmemektedir lutfen sormayiniz yaziyor bende cok kiz istiyordum yalan yok ama bebegim erkek o kadar cok bekledim ki onun icin cok agladim nasil kiyarim aklimiz cikmiyor u acaba kalbi hala atiyormu diye en ufak seyde kosuyorux doktora ana amaclari ne inanin bilmiyorum
Ben kesin erkek dedi demiştim konuda var anket bildi bilmedi onu görse bana kesin erkek demesi lazimdiBana da ikea erkek dedi
Doktor kız demişti
Gervekten profillere bakıp kişinin isteğine gore mi yorumluyor acaba
Gönüller hoş olsun diye söylemiş olabilirBen kesin erkek dedi demiştim konuda var anket bildi bilmedi onu görse bana kesin erkek demesi lazimdi
Yaa şimdi anladimGönüller hoş olsun diye söylemiş olabilir
Demek istiyorum
Gitsen ne olacak kiKüçük yine olaylı şekilde uyandı kulak ağrısı hastanedeyiz. Ama gitmeyeceğim kadın doğumakendime hayret ediyorum eskiden olsa her hafta giderdim
Bide bir umudum var tekrar erkek duymaya hazır degilimGitsen ne olacak ki
Bakıp gönderecek ve tonla para alacak
Biraz zaman geçsin de bari cinsiyetler iyice netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?