• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay bu resmen ben halbuki benim kadar minnos uysal bi hasta daha bulamazlar çok çene yapmam 🤪 soru sorup darlamam şurda bi usg de bebisimi gostersinler iki dk deymen keyfime 😂 onuda yapmiyolar hayin domdomlar 🙈 :KK70:
Bende ilk defa devlet hastanesine gitcem ptesi hadi hayırlısı. Bende çok soru sormam zaten kendi doktorum var ya ondan pek takmıyorum ama devletteki kontrolü o doktorla devam ettirirsem umarım hain domdomluk yapmaz 🤣🤣

Bende ilk defa devlet hastanesine gitcem ptesi hadi hayırlısı. Bende çok soru sormam zaten kendi doktorum var ya ondan pek takmıyorum ama devletteki kontrolü o doktorla devam ettirirsem umarım hain domdomluk yapmaz 🤣🤣
Zaten iyi cikarsa hep ona randevu al birakma yakasini :)

Vitamin hapını içtim , 3 dk sonra kustum🤢🤢🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Şimdi vitamin bidaha içmiyim mi sanki gitt o hapda 🤦🏼‍♀️
Allahım bu prilam artık sanırım işe yaramıyo, ben ilk 3 ay daha iyiydim sanki bu 2. Trimester daha kötü yaptı beni😔😔😔

Yarın dr mi ariycam randevum normlde pazartesi ama dayanamiyorum artık cumaya bosluk vardirda skstrir beni insAllah bebegin cinsiyetini ogrenip gonul rahatligi ile bisiler almak istiyorum artk ya elimde 6 adet beyaz zibindan baska bisi yok esiminde isine geliyor alisveris yapmdgm icin ortak renk alayim diyorum kabul etmiyor 🤪 cinsiyeti ogrenemedim diyorum olsn karicim acele etme diyo :KK70: dedim oldu istersen dogumda ogrenelm biliyo ogrensemki kız ocağına incir dikecem :KK70: aslında oda kız istiyor ama benden dolayı tırsıyor biraz 🤷😬
Aman içinden ne geçerse o olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍 inşalşah gösterirde öğrenirsin😍

Vitamin hapını içtim , 3 dk sonra kustum🤢🤢🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Şimdi vitamin bidaha içmiyim mi sanki gitt o hapda 🤦🏼‍♀️
Allahım bu prilam artık sanırım işe yaramıyo, ben ilk 3 ay daha iyiydim sanki bu 2. Trimester daha kötü yaptı beni😔😔😔
Valla canım emin ol az olsa ilaç ise yarıyormuş anladım.
Kustum ona rağmen rahatlamadı midem.
Şuan yataktayım ve ağzımda şeker var
Uyuyana kadar rahat edeyim diye.
Akşam yattım midem kötü okunca
Uykumda gelmiyor

Afedersin b*ku yedim yani o derece değişik bir haldeyim.

Valla canım emin ol az olsa ilaç ise yarıyormuş anladım.
Kustum ona rağmen rahatlamadı midem.
Şuan yataktayım ve ağzımda şeker var
Uyuyana kadar rahat edeyim diye.
Akşam yattım midem kötü okunca
Uykumda gelmiyor

Afedersin b*ku yedim yani o derece değişik bir haldeyim.
Cidden çok kötü yaaaa hiç sevmem kusmayı, ben çok direndim cidden 3 ay kusmayım diye , bazıladı kusayımda rahatlıyım der ben hiç öyle değilim☹️☹️
Napıcaz bilmiyorum, 9 ay böyle giderse çok büyük sıkıntı😔😔
Anlıyorum seni şuan yaniiii 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Sen hep kusuyormusun

Cidden çok kötü yaaaa hiç sevmem kusmayı, ben çok direndim cidden 3 ay kusmayım diye , bazıladı kusayımda rahatlıyım der ben hiç öyle değilim☹️☹️
Napıcaz bilmiyorum, 9 ay böyle giderse çok büyük sıkıntı😔😔
Anlıyorum seni şuan yaniiii 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Sen hep kusuyormusun
İlacı bıraktıktan sonra kusma başladı.
Düzensiz kullandığım zamanlarda da kuusyordum ama çok değil.
Bugün kusmamak icin cok direndim ama dayanamadım kustum . Rahatladın mi de? Hayır .

Allahım çok kötü bişi kusmayı beceremiyorum bıle

İlacı bıraktıktan sonra kusma başladı.
Düzensiz kullandığım zamanlarda da kuusyordum ama çok değil.
Bugün kusmamak icin cok direndim ama dayanamadım kustum . Rahatladın mi de? Hayır .

Allahım çok kötü bişi kusmayı beceremiyorum bıle
Cidden çok kötü yaaaa offff allahımmmmmm🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Merhabalar normalde benim son günüm 1 Ağustos ama biliyorum ki temmuzda doğacak bende 10+6 haftadayim inşallah bebislerini herkes sağlıkla kucağına alır 😍
Bizim tarihlerimiz aynı ben de ağustos grubuna da buraya da bakıyorum 🤗 herkese evlatlarına sağlıkla kavuşacakları hamilelikler diliyorum ❤️

Yani şuan hüngür hüngür ağlasam sinirim geçmez.
Sinirliyim
Biktim bu durumdan artık
Sabah uyandıgımda berbat bir gün beni bekliyor olacak
Yani bütün hayat kaliteni bitiriyo , öyle gezmek öyle zaman geçirmek cidden çok kötü yaa🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Allahdan evde çalışıyosun, dışarda çalışsan, daha kötü olurdu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ay sonunda bende 1 haftalığına iş yerine gidicem, inşallah kötü olmam orda korkuyorum🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
İşe gidip çalışıp mide bulananlara allah sabır diliyorum

Yani bütün hayat kaliteni bitiriyo , öyle gezmek öyle zaman geçirmek cidden çok kötü yaa🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Allahdan evde çalışıyosun, dışarda çalışsan, daha kötü olurdu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ay sonunda bende 1 haftalığına iş yerine gidicem, inşallah kötü olmam orda korkuyorum🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
İşe gidip çalışıp mide bulananlara allah sabır diliyorum
Bulantı hapını yatarken almayı ihmal etme sakın . Bu halde evde de çalışılmıyor ki canim. Yattım direkt çocuğu yatırdıktan sonra
Şimdi de uyumaya çalışıyorum işte. Yarın sabah direk ilacı alıcam.düzenli kullandığında %50 de olsa ise yarıyor
O bile yetiyormuş vallahi

Bulantı hapını yatarken almayı ihmal etme sakın . Bu halde evde de çalışılmıyor ki canim. Yattım direkt çocuğu yatırdıktan sonra
Şimdi de uyumaya çalışıyorum işte. Yarın sabah direk ilacı alıcam.düzenli kullandığında %50 de olsa ise yarıyor
O bile yetiyormuş vallahi
Yok hemen Alıcammm bugun 1 tame içmiştim belliki ben ilaçsız yaşayamıcam galiba🤦🏼‍♀️Hemen ilaç içip yatıcam🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Sen şimdiden kendini kıza hazırlamışsın ama profile yazmışsın kızım diye😍😍😀 içinden ne geçiyorsa istediğin olsun😍
Evettt🥰😍😍 gönlümden de kız geçiyordu bi oğlum var nedense kız bebek bna çok uzak geliyordu sanki hep oğlum olur ama kızım olmaz gibi çok istediğimden mi bilmiyorm 🙈🙈 şuan o kadar hazırladım ki kıza kendimi basından beri3 kız diyodum ama aklımdan hep yok ya olmaz buda erkek olcak geciyodu 🙈🙈🙈 çok şükür 🤲🏻🥰😍

Evettt🥰😍😍 gönlümden de kız geçiyordu bi oğlum var nedense kız bebek bna çok uzak geliyordu sanki hep oğlum olur ama kızım olmaz gibi çok istediğimden mi bilmiyorm 🙈🙈 şuan o kadar hazırladım ki kıza kendimi basından beri3 kız diyodum ama aklımdan hep yok ya olmaz buda erkek olcak geciyodu 🙈🙈🙈 çok şükür 🤲🏻🥰😍
Yaaaa çok sevindim ozman istediğin olduğu için, 2 güzel duyguyuda tadıcaksın🙏🏻🙏🏻😍😍 allah bizede nasip eder inşallah😍😍

Valla bende çözemedim galiba sürekli ters tavırlı kadın doktora denk geldikçe iyide olsa ilk gidişte biraz ön yargılı gittiğimden o kötü elektriğim karşı tarafa mı geçiyor nedir hazetmiyolar beni 🤣🤣
İşin asl sadece doktorlar olarak bakmayın pek çok meslek grubunda memnuniyetsiz, suratsız ve insanlarla empati kurmayan kişi var. Ve bence sadece kadın değil, erkekler arasında da var. Ama bir başka gözlemim genelde herkes hemcinsine de böyle davranabiliyor genel olarak herkese de. Bizim meslekte de misal ogrencileri surekli tersleyen azarlayan arkadaşlar var. Bazen diyorum neden böyle yapıyorsun.. biraz empati kur. Yalan söylüyordur diyor. 🙈 Ben mesela daha önce kendim de öğrenciliği mi hatırlayıp daha anlayışlı davranırım pek çok konuda müsamaha gösteririm. Ama arkadaşların çoğu öyle değil. Yani bence insanların pek çoğu gördüğü ya da yaşadığı şeye göre davranıyor. Ona zamanında kötü davranilmis ya bunu kötü görüp aynısını yapmıyor. Ya da böyle yapmak gerek deyip aynısını yapıyor maalesef. Allah var daha önce tartistigim doktor da oldu. Ama çok iyi anlastigim çok sevdiğim kadın doktorlarım da var. Anlasamadigim da bana benim olumsuz ve suratsız olduğumu kendisinin de bu sebeple etkilendiğini söyledi🤣😂 durum bu yani çok uzattım.

Back