Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar bulantılarıniz ne zaman azaldı. Ben 8. Haftaya girdim bugün baya azaldı bulantılar. Korkuyorum acaba bebeklerden birine birşey mi oldu. İkiz bu arada.

Valla kilomu söyliyim gitisn ilk muayenede 76 ydım, en son gittiğim muayenede 78 çıktım, biraz hızlı gidiyoruz fln ded yani 2 kilo 3 ayda normal değilmi
Ben 78 derken
Sen ne güzel de 59 diyosun
2kilonun nesi var var ya ben en son 7deydim, hız budur

Her 3 ayda 2-3kilo alman normal ve istenen zaten 9-12 kilo alımı sağlıklı olan

Erkekse bende ne alıcam bilmiyom çeşit yokki gönül ister pantolon gömlek filan ama çocuk rahat edemedikten sonra ne ne bileyim

Yok ya eskisi gibi değil erkek çocuk için çok güzel kombin kıyafetler var. Havalı şeyler falan. Lcw zaten uğrak yerimiz
Oğluma 6 aylıkken ince kumaş kot giydirmiştim ilk. Çok tatlı durmuştu.
Ben alıştım erkek çocuk giydirmeye şimdi kız kıyafeti bakmak tuhaf gelecek
Kesinleşsin de kıyafet bakmadım hiç daha. Bimden alışveriş yaptım sadece

Pahalı diye mi doldurma yeri yapmışlar? Mantıklı
Ben unibaby ile başlamıştım. Bunda ne kullanırım bilmem daha girmedim ebebek e

Günaydın herkese oğlumun kıyafetlerini döktüm hafta sonu neler almışım neler rahat 2. Yi de buyuturum kesin halbuki elden çıkardığım da çok oldu cinsiyet aynı olursa sorun yok farklı olursa da giydiririm gerci mavi değiller sonuçta ben oğluma lcw nin kiz reyonundan tayt alıp giydirirdim kışın kot şeklinde olanini falan simdi çok güzel kıyafetler var ama online sitesinde daha çok ürün oluyor

Kızlar dün işim vardı giremedim bana yazdıklarınızı okudum. Eşleri almama konusu corona heralde ama zaten benim eşim yani he tmm kaynana anne toplayıp gidenler var onları sokmasın ama çocuk kocamla ortak yapım bırak adam da görsün. Zaten onda corona varsa bende de olacak aynı evin içindeyiz. Gerçi benim adamda da eskiden hiç öyle ultrason görme hevesi falan yoktu bunda aşka geldi göreyim de göreyim nesini görecekse sanki anlayacak. Ama diyorum ilk ultrason vajinaldi ya bide nokta kadar bişeydi belki de ondan sokmadı hem görüntü hoş değil hemde eli kolu belli değil yani baksa ne olacak diye mi düşündü ileriki zamanlarda girersiniz dedi. Ben ona çok takılmadım ona eşim takıldı hatta ısrar eden biri olmuş bir daha bana gelmeyin demiş bende suyuna gidelim diyorum el mahkum.

Tek özel hastane ve 2 dr var diğeri erkek böyle küpeli havalı bir adam eşim ancak ölüyom dersem ona götürür o derece Bir de adam istersen 5 aylık ol sürekli vajinal bakıyormuş herkesten duydum normal bir durum değil. Hoş şeyler duymadım hakkında yani adamın.
Devlet hastanesi çok kalabalık orada bayan dr var gerçi onu iyi anlatıyorlar ama suriyeliden romandan geçilmiyor pislik içinde.

Yakın şehirlere gitsem gidip gelmek eziyet doğumda çocuklar annemler gelip görmek isterler hangi birini taşıyacağız acil bişey lazım olsa kim gidip halledecek mecburen olduğumuz yerde kalmamız lazım.

Bu gittiğim dr ankaradan gelmiş biraz ondan mı havası nedir anlamadım buralarda işi ne onu da anlamadım. Ben çok güler yüzlü şen şakrak bir insanımdır karşımda suratsız insan görünce modum düşüyor açıkçası. 1 kez muayeneye gittim zaten onda da eh işte ben bişeyler söylüyorum o ters ters suratıma bakıyor tahlillerim onun çıkış saatine denk geldi aynı gün gittik sekreteri tabi gösterin dedi kadın benim çıkış saatim geldi bir daha olmasın diye tersledi madem öyle bir durum var sekreterin yarın gelin desin dimi? Normal zamanda ulaşması zor birşey sormak için sekreterle muhattap oluyosun.

Bir de hastane aradı dr.unuzu çevrenize tavsiye eder misiniz gibilerinden anket yapıyorlar dedim daha 1 kere gittim bişey diyemicem suratıma kapattılar muhtemelen sekreterine aratıyo haberi olmuştur. Kaç tane dr.a gittim aynı hastanede hiç böyle şey görmedim yalakalık mı bekliyorlar nedir yani ona da sinir oldum.

Tamam çok güler yüz beklemiyorum dr ların hemen hemen hepsi aynı azarlamak terslemek huyları olmuş bende çok takılmıyorum işini yapsın toplasan 10 kere görcem zaten havasındayım ama ya bir daha gelmeyin derse diye diken üstünde oluyor insan ben paramı verip geliyorum oraya babanın hayrına bakmıyorsun karşılıklı idare etmek zorundayız yani bana başka dr seçeneği yok sana da fazla hasta seçeneği yok.

Haftaya göreceğiz bakalım davranışları açıklamaları nasıl olacak ayda bir çekilir kıvamda olursa ne âlâ. Benim de tersim pis gelmişim 35 yaşıma bu saatten sonra susamıyorum kapışırsak fena olur yani

benim oğlum kış çocuğuydu 2.780 gr doğdu ama sütüm yaradı hızla kilo aldı inan giydiremediğim bir sürü tulumu kaldı bir giydirdiğimi bir daha giydiremiyordum o yüzden herşeyi gıcır gıcır duruyor şimdiki oğlana (gerçi oda yaz bebeği olacak kısmetse o kışlık tulumlar gene olmayacak) ama bazı arkadaşlarımın çocukları normal gelişim gösterdi yani o kadar hızlı kilo almadılar gözlemlediğim,, ozaman kıyafetleride daha uzun süre kullanabildiler ... oyüzden kesinlikle çocuğun gelişimi ile alakalı bence çok fazla kıyafet alma sonrasında küçük veya büyük gelebilir mesela yaza giyer diye aldığım şortlar değişik tulumlar hep elimde patlamıştı 6 aylık olduğunda 9.500 - 10 kg olmuştu

Allah kolaylık versin bende aynı durumdayım. Ben daha teste de girmedim. Evrakları bekliyorum. Yazılı neyse de direksiyonda hoca Alman. Sınavdan korkuyorum napıcam diye. Karnım burnumda sınava giricem

Günaydın herkese, sabah sabah arkadaşımın iki oglandan sonra kız dedikleri partisi yapılan bebeğinin 22 haftada erkek olduğunu öğrendikleri haberi uyandım. 2de oğlu vardı Kocaeli'nde acibademe gidiyor. Dün ayrintilida belli olmuş kız diye doktor belki 10 kere söyledi diyor tabi pembe pembe hazırlıklar yapıldı şokta haklı olarak. Hemen arkasından gitmiş sonra başka hastaneye inanmamış oda kesin erkek demiş.

Kıyafet icinde benim bebeler öyle hoop büyümedi. İlk aylar ortalama 900 1000 gram aldılar. 4 aydan sonrada 600 700. 3.5 kilo doğdu ikiside. Yani ne aldıysam bol bol giydi ikiside. Şimdi yine 2 hastane çıkışı bide tulum seviyorum kısa kollu bacaklı tulumlar alırım. 5.5 yaşında oğluma bile hala tulum giydiriyorum

Mağazada göz gezdirince erkek kıyafeti bi reyon kız kıyafeti 3 reyon
Kız kıyafeti bakmak tuhaf ama güzel gelir ya tütüler elbiseler etekler külotlu çoraplar ayy çok tatlı
Bende daha teminde yok bakalım hayırlısı bu hafta tahminde bulunur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…