- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.661
Midem kaziniyor kizimi uyuttum kocişte 99.cu ruyasini görüyo ben ne yesem diye dusunuyorum simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsunNiye snaa sormadı mı , çok tatlı kadınmış bu arada :)
Yok bacağının arası hatta tek tek gösterdi bacaklarını falan eminim yani, ben de şaşırdım bir sey olmadığı halde öyşe söylemesine ama vardır bi bildiği herhalde:)
Ben salatalık peynir ekmek yedim ve yattımMidem kaziniyor kizimi uyuttum kocişte 99.cu ruyasini görüyo ben ne yesem diye dusunuyorum simdi
Çok iyi dayanmışsınız aslında normali bu aslında ben dayanamadım valla 1 ay önce neredeyse her şeyi aldımBen daha bi iğne almadım açıkçası nerden başlamam gerektiğinide bilmiyodum
Ay evet yaa çok özenirim ben böyle bişey alacağım zaman normalde de hele şimdi çocuk ya böyle süsü püslü olsun ama rahatta olsun hem cam kenarı hem ucuz olsun hesabı bol bol o site senin bu avm benim gezerim ben bide ilk bebek mağazalarında gezişim ya heyecanlı da olurBir de benim gibi zor begeniyorsan..
Aman cocuk kıyafeti deyip geçemiyorum
Ohhh yarasin Muz ve havuç yiyorumBen salatalık peynir ekmek yedim ve yattım
Ben genelde netten alırım canim. Mağazaları takip edemiyorum. Oturduğum yerden ne kadar çeşit varsa görüyorum. Nete özel kampanyalar da çok oluyorAy evet yaa çok özenirim ben böyle bişey alacağım zaman normalde de hele şimdi çocuk ya böyle süsü püslü olsun ama rahatta olsun hem cam kenarı hem ucuz olsun hesabı bol bol o site senin bu avm benim gezerim ben bide ilk bebek mağazalarında gezişim ya heyecanlı da olur
Ayyy maşallah yaaa nekadar tatlılar ben bukadar alsam döner dolaşır bakarım durmadan şunların içinde bebiş görmek için sabırsızlandım bian Allahım sağlıkla nasip etsin hepimize ya bu arada evet hep not aldığım gibi patikli altlar cıtcıtlı body ve zıbınlar bu arada bebek arabası bende böyle bişey düşünüyorum onuda sağda solda yolda belde görüyordum böyle yanları bakır gibi ama marka fiyat filan bilmiyorum kaça aldın bebek arabasınıÇok iyi dayanmışsınız aslında normali bu aslında ben dayanamadım valla 1 ay önce neredeyse her şeyi aldım
travel sistem bi bebek arabası, park yatak, banyo seti, müslin battaniyeler ve bir sürü de kıyafet aldım
genelde aldıklarım 3-6ağırlıklı 0-3, 6-9aylık filan yılbaşından sonra zam gelecek dediler baya korktum
çoğu şeyi unisex seçtim zaten bi tek hastane çıkışları kaldı onların da birini nakışlı isme özel yaptıracağım aldıklarımdan bikaçını atayım Eki Görüntüle 2985762 Eki Görüntüle 2985763 Eki Görüntüle 2985764 Eki Görüntüle 2985765 Eki Görüntüle 2985766 Eki Görüntüle 2985767
Bilmem gidip almak bakmak ta böyle bi hevesli özencim galiba pazar günü biraz avm de dolaştım mağazaların hamile reyonlarında başka kadınlarda bakıyor bende onların göbüşlerine bakıyorum bazıları benim gibi sanırım daha minik göbekleri filan bu bile baya özençti benim içinBen genelde netten alırım canim. Mağazaları takip edemiyorum. Oturduğum yerden ne kadar çeşit varsa görüyorum. Nete özel kampanyalar da çok oluyor
Sanırım 1 kilo aldım ben doktorun tartısı farklı tartmazsa yani o biraz fazla çıkarıyor çünküKızlar kac kilo aldınız ?
O da ayrı tabi. Ama nette markalarda acayip indirim oluyorBilmem gidip almak bakmak ta böyle bi hevesli özencim galiba pazar günü biraz avm de dolaştım mağazaların hamile reyonlarında başka kadınlarda bakıyor bende onların göbüşlerine bakıyorum bazıları benim gibi sanırım daha minik göbekleri filan bu bile baya özençti benim için
4 kilo almışım 60 oldum suanSanırım 1 kilo aldım ben doktorun tartısı farklı tartmazsa yani o biraz fazla çıkarıyor çünkü
Notlar alındı sıra alışverişde ara sıra böyle hayat kurtar parçaları söyle bizeHem marka alırsın
Hem 2 sene kullanırsın canim. Daha sonra o lastikli kol üç fotosu atarım cidden cok önemli ayrıntı
Yoksa kollar uzun geli, paçalar üzün kalır
En son 2 ydiKızlar kac kilo aldınız ?
Ayyyyy ben yedim valla dayanamadımmm misafirlerden kalan poçaları bitiridmMidem kaziniyor kizimi uyuttum kocişte 99.cu ruyasini görüyo ben ne yesem diye dusunuyorum simdi
Tartı bozuk değilse. Gerçi sabah tartılmak lazım. En doğru o zaman çıkar. 1 kilo zaten gün içinde yenilip içilenler . Yani 59 olabılırımEn son 2 ydi
Valla kilomu söyliyim gitisn ilk muayenede 76 ydım, en son gittiğim muayenede 78 çıktım, biraz hızlı gidiyoruz fln ded yani 2 kilo 3 ayda normal değilmiTartı bozuk değilse. Gerçi sabah tartılmak lazım. En doğru o zaman çıkar. 1 kilo zaten gün içinde yenilip içilenler . Yani 59 olabılırım
Canım senin boy kac?Valla kilomu söyliyim gitisn ilk muayenede 76 ydım, en son gittiğim muayenede 78 çıktım, biraz hızlı gidiyoruz fln ded yani 2 kilo 3 ayda normal değilmi
Ben 78 derken
Sen ne güzel de 59 diyosun