• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Niye snaa sormadı mı , çok tatlı kadınmış bu arada :)

Yok bacağının arası hatta tek tek gösterdi bacaklarını falan eminim yani, ben de şaşırdım bir sey olmadığı halde öyşe söylemesine ama vardır bi bildiği herhalde:)
Hayırlısı olsun 😍😍

Neye bakılıyor bende tam anlamadım, bende bacak arasını gördüm ve bi çıkıntı vardı belirgin, erkek mi dedim olmayabilir bu yanıltmasın seni dedi.. Bende 12. Haftadaydım 🤷🏼‍♀️

Ben daha bi iğne almadım açıkçası nerden başlamam gerektiğinide bilmiyodum
Çok iyi dayanmışsınız aslında normali bu aslında ben dayanamadım valla 1 ay önce neredeyse her şeyi aldım
travel sistem bi bebek arabası, park yatak, banyo seti, müslin battaniyeler ve bir sürü de kıyafet aldım
genelde aldıklarım 3-6ağırlıklı 0-3, 6-9aylık filan yılbaşından sonra zam gelecek dediler baya korktum
çoğu şeyi unisex seçtim zaten bi tek hastane çıkışları kaldı onların da birini nakışlı isme özel yaptıracağım aldıklarımdan bikaçını atayım
Screenshot_20220111-010214_LCWaikiki.jpg
Screenshot_20220111-010207_LCWaikiki.jpg
Screenshot_20220111-010201_LCWaikiki.jpg
Screenshot_20220111-010143_LCWaikiki.jpg
Screenshot_20211214-230333_Trendyol.jpg
20211217_140412.jpg

Bir de benim gibi zor begeniyorsan.. :KK53:
Aman cocuk kıyafeti deyip geçemiyorum
Ay evet yaa çok özenirim ben böyle bişey alacağım zaman normalde de hele şimdi çocuk ya böyle süsü püslü olsun ama rahatta olsun hem cam kenarı hem ucuz olsun hesabı😂 bol bol o site senin bu avm benim gezerim ben bide ilk bebek mağazalarında gezişim ya heyecanlı da olur 🥰

Ay evet yaa çok özenirim ben böyle bişey alacağım zaman normalde de hele şimdi çocuk ya böyle süsü püslü olsun ama rahatta olsun hem cam kenarı hem ucuz olsun hesabı😂 bol bol o site senin bu avm benim gezerim ben bide ilk bebek mağazalarında gezişim ya heyecanlı da olur 🥰
Ben genelde netten alırım canim. Mağazaları takip edemiyorum. Oturduğum yerden ne kadar çeşit varsa görüyorum. Nete özel kampanyalar da çok oluyor

Çok iyi dayanmışsınız aslında normali bu aslında ben dayanamadım valla 1 ay önce neredeyse her şeyi aldım
travel sistem bi bebek arabası, park yatak, banyo seti, müslin battaniyeler ve bir sürü de kıyafet aldım
genelde aldıklarım 3-6ağırlıklı 0-3, 6-9aylık filan yılbaşından sonra zam gelecek dediler baya korktum
çoğu şeyi unisex seçtim zaten bi tek hastane çıkışları kaldı onların da birini nakışlı isme özel yaptıracağım aldıklarımdan bikaçını atayım Eki Görüntüle 2985762 Eki Görüntüle 2985763 Eki Görüntüle 2985764 Eki Görüntüle 2985765 Eki Görüntüle 2985766 Eki Görüntüle 2985767
Ayyy maşallah yaaa🧿 nekadar tatlılar ben bukadar alsam döner dolaşır bakarım durmadan 🤭 şunların içinde bebiş görmek için sabırsızlandım bian Allahım sağlıkla nasip etsin hepimize ya😍😍 bu arada evet hep not aldığım gibi patikli altlar cıtcıtlı body ve zıbınlar bu arada bebek arabası bende böyle bişey düşünüyorum onuda sağda solda yolda belde görüyordum böyle yanları bakır gibi ama marka fiyat filan bilmiyorum kaça aldın bebek arabasını

Ben genelde netten alırım canim. Mağazaları takip edemiyorum. Oturduğum yerden ne kadar çeşit varsa görüyorum. Nete özel kampanyalar da çok oluyor
Bilmem gidip almak bakmak ta böyle bi hevesli özencim galiba🤭 pazar günü biraz avm de dolaştım mağazaların hamile reyonlarında başka kadınlarda bakıyor bende onların göbüşlerine bakıyorum bazıları benim gibi sanırım daha minik göbekleri filan bu bile baya özençti benim için 🙈

Bilmem gidip almak bakmak ta böyle bi hevesli özencim galiba🤭 pazar günü biraz avm de dolaştım mağazaların hamile reyonlarında başka kadınlarda bakıyor bende onların göbüşlerine bakıyorum bazıları benim gibi sanırım daha minik göbekleri filan bu bile baya özençti benim için 🙈
O da ayrı tabi. Ama nette markalarda acayip indirim oluyor
O yüzden ben netcıyım ve markacıyım😂

Tartı bozuk değilse. Gerçi sabah tartılmak lazım. En doğru o zaman çıkar. 1 kilo zaten gün içinde yenilip içilenler . Yani 59 olabılırım😀
Valla kilomu söyliyim gitisn 😂😂😂😂 ilk muayenede 76 ydım, en son gittiğim muayenede 78 çıktım, biraz hızlı gidiyoruz fln ded😀 yani 2 kilo 3 ayda normal değilmi😂🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Ben 78 derken
Sen ne güzel de 59 diyosun🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️:kızgın:

Back