• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy maşallah yaaa🧿 nekadar tatlılar ben bukadar alsam döner dolaşır bakarım durmadan 🤭 şunların içinde bebiş görmek için sabırsızlandım bian Allahım sağlıkla nasip etsin hepimize ya😍😍 bu arada evet hep not aldığım gibi patikli altlar cıtcıtlı body ve zıbınlar bu arada bebek arabası bende böyle bişey düşünüyorum onuda sağda solda yolda belde görüyordum böyle yanları bakır gibi ama marka fiyat filan bilmiyorum kaça aldın bebek arabasını
Aynen ben de arada açıp bakıyorum bi hurç yaptım kıyafetler örtüler vs için öyle bekliyorlar bebişi :KK200:
Araba indirimdeydi 2900civarına aldık

Valla kilomu söyliyim gitisn 😂😂😂😂 ilk muayenede 76 ydım, en son gittiğim muayenede 78 çıktım, biraz hızlı gidiyoruz fln ded😀 yani 2 kilo 3 ayda normal değilmi😂🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Ben 78 derken
Sen ne güzel de 59 diyosun🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️:kızgın:
Ben öleyim ozaman 1.65 boy 81 sanırım şuan kilo 🤭
Sen ne güzel 78 derken ben 82 ye gidiyorum 😂

Aynen ben de arada açıp bakıyorum bi hurç yaptım kıyafetler örtüler vs için öyle bekliyorlar bebişi :KK200:
Araba indirimdeydi 2900civarına aldık
Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Arabayı babamlar alcaz diyor ya bilemiyorum artık pahalı da aldırmak pek gelmiyor içimden kendim alasım var yatağı da eşimin tarafı yapacaktı da oda alınırsa ona da gerek kalmaz

Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Arabayı babamlar alcaz diyor ya bilemiyorum artık pahalı da aldırmak pek gelmiyor içimden kendim alasım var yatağı da eşimin tarafı yapacaktı da oda alınırsa ona da gerek kalmaz
İnstagramda gördüm. 1 tuşla kapanıyor bebek arabası. 1750 fıyatı. Bence ucuz. Almayı bile duusnuyorum. Benn de var ama 😂

Bu sayfaya bir bakın kızlar
Çok kullanışlı olur bu arabalar. Tek tuşla bavul gibi kapanıyor :)

Eklentiler

• 20220111_020754.jpg
    20220111_020754.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 56
İnstagramda gördüm. 1 tuşla kapanıyor bebek arabası. 1750 fıyatı. Bence ucuz. Almayı bile duusnuyorum. Benn de var ama 😂
Öyle bişey bende gördüm markalarını hiç bilmiyorum bebek eşyalarında ne iyidir ne kötüdür ama biraz bebiş eşyası bakınca İnstagram direk reklam olarak çıkarıyor 🤭

Bebişe biraz daha büyüyünce marka alırsın. İlk zamanlar aşırı büyüyorlar:)
İşte onu da e bebek filan başka bebek mağazası bilmiyorum ondan habire bunu söylüyorum 😂 öyle idare ederiz 🤭
Bu sayfaya bir bakın kızlar
Çok kullanışlı olur bu arabalar. Tek tuşla bavul gibi kapanıyor :)
bişey daha sorcam şimdi saçma diye düşünmeyin ama. Mesela bu tek tuşla kendi kapanıyor ya tuşa basınca herhangi bi kuvvet uygulamak gerekiyor mu yoksa hemen kendi katlanıyor mu öyleyse yanlışlıkla basarsak bebek içindeyken ama hafif kuvvetle kapanıyorsa ozaman makul dimi

İşte onu da e bebek filan başka bebek mağazası bilmiyorum ondan habire bunu söylüyorum 😂 öyle idare ederiz 🤭

bişey daha sorcam şimdi saçma diye düşünmeyin ama. Mesela bu tek tuşla kendi kapanıyor ya tuşa basınca herhangi bi kuvvet uygulamak gerekiyor mu yoksa hemen kendi katlanıyor mu öyleyse yanlışlıkla basarsak bebek içindeyken ama hafif kuvvetle kapanıyorsa ozaman makul dimi
Ha tamam tamam şimdi sayfaya girip izleyince anladım o öyle değilmiş tuş olayı benim anladığım gibi değil 🙈🤭😂

Sayfaya bakarsan videolar var görürsün canim. Onun bir pimi vardır
Bilemiyorum 😀

Back