- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.701
Baktım baktım kuvvet uyguluyor benim ilk anladığım gibi değil daha farklıymış izledim deminSayfaya bakarsan videolar var görürsün canim. Onun bir pimi vardır
Bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım baktım kuvvet uyguluyor benim ilk anladığım gibi değil daha farklıymış izledim deminSayfaya bakarsan videolar var görürsün canim. Onun bir pimi vardır
Bilemiyorum
Keşke yaramasaOhhh yarasin Muz ve havuç yiyorum
Sevdiğim ortaklıklar bana bunlarla gelinEn sağlıksız ben yemişim boyoz poğaça gömdüm az evvel
-2 kilo göbek falanda yok yineKızlar kac kilo aldınız ?
2kilonun nesi var var ya ben en son 7deydim, hız budurValla kilomu söyliyim gitisn ilk muayenede 76 ydım, en son gittiğim muayenede 78 çıktım, biraz hızlı gidiyoruz fln ded yani 2 kilo 3 ayda normal değilmi
Ben 78 derken
Sen ne güzel de 59 diyosun
Erkekse bende ne alıcam bilmiyom çeşit yokki gönül ister pantolon gömlek filan ama çocuk rahat edemedikten sonra ne ne bileyim
Zamanla alışırız en kötü ihtimal deneme yanılma yöntemi yaparız da ilk etap alışverişi baya kafa karıştırıyordu nerden başlıcağınıda bilemiyor insan.
Ay evet bide onları yıkamak için özel detarjanları filan var galiba e bebekte görmüştüm geçen doldurmalı sistem koymuşlar filan
Canım o haftalarda benim de hafifledi gibi. Şimdi daha fazla var ne zman geçer bilmiyorum açıkçasıKizlar bulantılarıniz ne zaman azaldı. Ben 8. Haftaya girdim bugün baya azaldı bulantılar. Korkuyorum acaba bebeklerden birine birşey mi oldu. İkiz bu arada.
Ben henüz kilo almadım canımKızlar kac kilo aldınız ?
güzel sonuçlar çıkar inşallahMerhaba ben de bir yerle anlaşıp yaptirdim bugün gelip kan aldılar
benim oğlum kış çocuğuydu 2.780 gr doğdu ama sütüm yaradı hızla kilo aldı inan giydiremediğim bir sürü tulumu kaldı bir giydirdiğimi bir daha giydiremiyordum o yüzden herşeyi gıcır gıcır duruyor şimdiki oğlana (gerçi oda yaz bebeği olacak kısmetse o kışlık tulumlar gene olmayacak) ama bazı arkadaşlarımın çocukları normal gelişim gösterdi yani o kadar hızlı kilo almadılar gözlemlediğim,, ozaman kıyafetleride daha uzun süre kullanabildiler ... oyüzden kesinlikle çocuğun gelişimi ile alakalı bence çok fazla kıyafet alma sonrasında küçük veya büyük gelebilir mesela yaza giyer diye aldığım şortlar değişik tulumlar hep elimde patlamıştı 6 aylık olduğunda 9.500 - 10 kg olmuştuBirde ben tecrübeli annelere bişey sorcam bazısına saçma gelebilir ama çevremde kimsede dikkat etmemişim yakın zamanda öyle bebişi olanda yok en yakınlarım 7 sene önce doğurdu nerdeyse. Şimdi biz alışveriş yapcaz ya haliyle yenidoğan alcaz ilk kıyafetlerini. Bebekler nekadarlık olunca yenidoğandan çıkıyor yani mesela kıyafetlerinde 2 aylık 3 aylık gibi mi oluyor yoksa hala yenidoğan gibi mi geçiyor henüz küçük mü oluyorlar sonraki kıyafetlerini nasıl alıyoruz
Allah kolaylık versin bende aynı durumdayım. Ben daha teste de girmedim. Evrakları bekliyorum. Yazılı neyse de direksiyonda hoca Alman. Sınavdan korkuyorum napıcam diye. Karnım burnumda sınava giricemHayır canım. Benim ehliyetim var Türkçe. Burda geçerli değil. Araba kullanmayı biliyorum zaten. Ama yeni yasaya göre arabanın motoru yağı göstergeleri işaretleri soruyorlar sende gösteriyorsun. Ben Türkçe biliyorum. Ama Almanca soruyor neyi sorduğunu anlamıyorum. Bana liste verdi bende ezber yapıyorum. Soracak olanları.
Örneğin
Farnlicht uzun far. Abblendlicht kısa far. Standlicht park lambası.
ben 68 din 71 oldumKızlar kac kilo aldınız ?
Vallahi bende severim gece boyozuda başka oluyo dimiSevdiğim ortaklıklar bana bunlarla gelin
Mağazada göz gezdirince erkek kıyafeti bi reyon kız kıyafeti 3 reyonYok ya eskisi gibi değil erkek çocuk için çok güzel kombin kıyafetler var. Havalı şeyler falan. Lcw zaten uğrak yerimiz
Oğluma 6 aylıkken ince kumaş kot giydirmiştim ilk. Çok tatlı durmuştu.
Ben alıştım erkek çocuk giydirmeye şimdi kız kıyafeti bakmak tuhaf gelecek
Kesinleşsin de kıyafet bakmadım hiç daha. Bimden alışveriş yaptım sadece