- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.681
Boyum 1.70, fazla uzunda değilim ama açıkcası normal bakıldığında kilolu durmuyorumCanım senin boy kac?
Fotoda kilolu duemuyorsun
170 kısa mi len ?Boyum 1.70, fazla uzunda değilim ama açıkcası normal bakıldığında kilolu durmuyorum
Aynen ben de arada açıp bakıyorum bi hurç yaptım kıyafetler örtüler vs için öyle bekliyorlar bebişiAyyy maşallah yaaanekadar tatlılar ben bukadar alsam döner dolaşır bakarım durmadan şunların içinde bebiş görmek için sabırsızlandım bian Allahım sağlıkla nasip etsin hepimize ya bu arada evet hep not aldığım gibi patikli altlar cıtcıtlı body ve zıbınlar bu arada bebek arabası bende böyle bişey düşünüyorum onuda sağda solda yolda belde görüyordum böyle yanları bakır gibi ama marka fiyat filan bilmiyorum kaça aldın bebek arabasını
En sağlıksız ben yemişim boyoz poğaça gömdüm az evvelOhhh yarasinMuz ve havuç yiyorum
Eşimde marka takıntılı bende marka takıntısı yok ama bebişe markalı alırımO da ayrı tabi. Ama nette markalarda acayip indirim oluyor
O yüzden ben netcıyım ve markacıyım
Ben doktora gidene kadar biraz az mı yesem diye düşünüyorum doktor fazla derse eşim çok yiyo diye atlar4 kilo almışım 60 oldum suan
Her trimester da 4 er kılo alsam şükrederim
Ben öleyim ozaman 1.65 boy 81 sanırım şuan kiloValla kilomu söyliyim gitisnilk muayenede 76 ydım, en son gittiğim muayenede 78 çıktım, biraz hızlı gidiyoruz fln ded yani 2 kilo 3 ayda normal değilmi
Ben 78 derken
Sen ne güzel de 59 diyosun
E yalandan kim ölmüşBen doktora gidene kadar biraz az mı yesem diye düşünüyorum doktor fazla derse eşim çok yiyo diye atlar
Sağlıkla gelsinler inşallahAynen ben de arada açıp bakıyorum bi hurç yaptım kıyafetler örtüler vs için öyle bekliyorlar bebişi
Araba indirimdeydi 2900civarına aldık
Hamile kalmadan önde diyetisyen + spora gidiyordum haftada bir ölçüm vardı arada kaçırıp son bir gün pek bişey yemeyince tartıda az çıkıyordum tabi açlıktan kırıldığımı bilmiyorlardı öyle bişey mi yapsamE yalandan kim ölmüş
İnstagramda gördüm. 1 tuşla kapanıyor bebek arabası. 1750 fıyatı. Bence ucuz. Almayı bile duusnuyorum. Benn de var amaSağlıkla gelsinler inşallah
Arabayı babamlar alcaz diyor ya bilemiyorum artık pahalı da aldırmak pek gelmiyor içimden kendim alasım var yatağı da eşimin tarafı yapacaktı da oda alınırsa ona da gerek kalmaz
Ne biliyim normal gibi geliyo170 kısa mi len ?kilon boyundan geliyor
Diğer muayenede bende 80ni görürüm merak etmeBen öleyim ozaman 1.65 boy 81 sanırım şuan kilo
Sen ne güzel 78 derken ben 82 ye gidiyorum
Bebişe biraz daha büyüyünce marka alırsın. İlk zamanlar aşırı büyüyorlar:)Eşimde marka takıntılı bende marka takıntısı yok ama bebişe markalı alırım
Öyle bişey bende gördüm markalarını hiç bilmiyorum bebek eşyalarında ne iyidir ne kötüdür ama biraz bebiş eşyası bakınca İnstagram direk reklam olarak çıkarıyorİnstagramda gördüm. 1 tuşla kapanıyor bebek arabası. 1750 fıyatı. Bence ucuz. Almayı bile duusnuyorum. Benn de var ama
Valla bende de durum aynı çok yiyorum Allah sonumuzu hayır etsinDiğer muayenede bende 80ni görürüm merak etmebu gidişle bu gırtlakla, 9 .ayı düşünemiyorum
İşte onu da e bebek filan başka bebek mağazası bilmiyorum ondan habire bunu söylüyorumBebişe biraz daha büyüyünce marka alırsın. İlk zamanlar aşırı büyüyorlar:)
bişey daha sorcam şimdi saçma diye düşünmeyin ama. Mesela bu tek tuşla kendi kapanıyor ya tuşa basınca herhangi bi kuvvet uygulamak gerekiyor mu yoksa hemen kendi katlanıyor mu öyleyse yanlışlıkla basarsak bebek içindeyken ama hafif kuvvetle kapanıyorsa ozaman makul dimiBu sayfaya bir bakın kızlar
Çok kullanışlı olur bu arabalar. Tek tuşla bavul gibi kapanıyor :)
Ha tamam tamam şimdi sayfaya girip izleyince anladım o öyle değilmiş tuş olayı benim anladığım gibi değilİşte onu da e bebek filan başka bebek mağazası bilmiyorum ondan habire bunu söylüyorumöyle idare ederiz
bişey daha sorcam şimdi saçma diye düşünmeyin ama. Mesela bu tek tuşla kendi kapanıyor ya tuşa basınca herhangi bi kuvvet uygulamak gerekiyor mu yoksa hemen kendi katlanıyor mu öyleyse yanlışlıkla basarsak bebek içindeyken ama hafif kuvvetle kapanıyorsa ozaman makul dimi
Sayfaya bakarsan videolar var görürsün canim. Onun bir pimi vardırİşte onu da e bebek filan başka bebek mağazası bilmiyorum ondan habire bunu söylüyorumöyle idare ederiz
bişey daha sorcam şimdi saçma diye düşünmeyin ama. Mesela bu tek tuşla kendi kapanıyor ya tuşa basınca herhangi bi kuvvet uygulamak gerekiyor mu yoksa hemen kendi katlanıyor mu öyleyse yanlışlıkla basarsak bebek içindeyken ama hafif kuvvetle kapanıyorsa ozaman makul dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?