Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen ben de arada açıp bakıyorum bi hurç yaptım kıyafetler örtüler vs için öyle bekliyorlar bebişi
Araba indirimdeydi 2900civarına aldık

Valla kilomu söyliyim gitisn ilk muayenede 76 ydım, en son gittiğim muayenede 78 çıktım, biraz hızlı gidiyoruz fln ded yani 2 kilo 3 ayda normal değilmi
Ben 78 derken
Sen ne güzel de 59 diyosun
Ben öleyim ozaman 1.65 boy 81 sanırım şuan kilo
Sen ne güzel 78 derken ben 82 ye gidiyorum

Aynen ben de arada açıp bakıyorum bi hurç yaptım kıyafetler örtüler vs için öyle bekliyorlar bebişi
Araba indirimdeydi 2900civarına aldık
Sağlıkla gelsinler inşallah
Arabayı babamlar alcaz diyor ya bilemiyorum artık pahalı da aldırmak pek gelmiyor içimden kendim alasım var yatağı da eşimin tarafı yapacaktı da oda alınırsa ona da gerek kalmaz

İnstagramda gördüm. 1 tuşla kapanıyor bebek arabası. 1750 fıyatı. Bence ucuz. Almayı bile duusnuyorum. Benn de var ama

İnstagramda gördüm. 1 tuşla kapanıyor bebek arabası. 1750 fıyatı. Bence ucuz. Almayı bile duusnuyorum. Benn de var ama
Öyle bişey bende gördüm markalarını hiç bilmiyorum bebek eşyalarında ne iyidir ne kötüdür ama biraz bebiş eşyası bakınca İnstagram direk reklam olarak çıkarıyor

Bebişe biraz daha büyüyünce marka alırsın. İlk zamanlar aşırı büyüyorlar:)
İşte onu da e bebek filan başka bebek mağazası bilmiyorum ondan habire bunu söylüyorum öyle idare ederiz
Bu sayfaya bir bakın kızlar
Çok kullanışlı olur bu arabalar. Tek tuşla bavul gibi kapanıyor :)
bişey daha sorcam şimdi saçma diye düşünmeyin ama. Mesela bu tek tuşla kendi kapanıyor ya tuşa basınca herhangi bi kuvvet uygulamak gerekiyor mu yoksa hemen kendi katlanıyor mu öyleyse yanlışlıkla basarsak bebek içindeyken ama hafif kuvvetle kapanıyorsa ozaman makul dimi

Ha tamam tamam şimdi sayfaya girip izleyince anladım o öyle değilmiş tuş olayı benim anladığım gibi değil

Sayfaya bakarsan videolar var görürsün canim. Onun bir pimi vardır
Bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…