Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Haziran annelerine gözattım da hala cinsiyetten emin olmayan var. Doktor bizlere yüzde 70 80 derken çok da güvenip alışveriş yapmamak lazım o zaman

Maşallah maşallah baya kilolanmış çabuk toparlanmış işte bende diyom madem küçükleri az alayım normal gelişim gösterirse ihtiyaç dahilinde yine alırım hızla gelişirse zaten 3-6 aylık alım ideal galiba

Öyle gelmeyin etmeyin filan derse ben paramı konuşturuyorum sen mesleğini beni muayene etmek zorundasın bu tutuma devam edersen başhekime il sağlık müdürlüğüne hatta cimer e şikayet edicem de. O güne ait elinde barkod filan olur sonuçta onuda atmazsın çeker cimere yüklersin zaten hastane kayıtlarında da çıkar. Böyle insanlarla kim olursa olsun asla uğraşmakta geri durmam heyere şikayet ederim sağlık hizmeti almak en tâbi hakkın. Benim ilk hamileliğimde doktorun yardımcısı beni vajinal hazırladı üzerim örtüldü bacaklara kadar ışıklar kapatıldı içen son içeri eşim alındı yani nekadar kapalı dursada pozisyon biraz değişikti ama sonuçta adamda girdi yani. Başka bi hastanede de odada paravan vardı yine vajinal bakıldı eşim arka kısma alınmadı ama ön kısımda da büyük tv vardı oda ordan izledi dinledi. Bebiş büyük olsun küçük olsun babasının görmeye hakkı yokmu istiyosa madem istemese neyse de

Arkadaşlar ikili test sonucum sonunda çıktı hafta sonu çıkmış ben ancak doktorla gorusebildim. Tabi telefonda tamamını öğrenemedim ama
Yaş riski 1/66
Biyokimyasal risk 1/570
Doktor bu ikisini söyledi. Yaşı biyle bekliyorduk zaten ama diğeri de yüksek amniyosentez yaptirmani öneririm dedi. Ben riskli değil mi dedim. 1/300 Muş risk. %99 sonuç verir.dedi. Nifty testi söyledi onun için de %95-98 deniliyor dedi.
Ama istersen haftaya 3lu testi yaparız ayrıntılı ultrason la bakarız dedi. Ben bunları önermek zorundayım ama kararı verecek olan sensin dedi.
Ne yapacağımı şaşırdım.

Canım zaten ilk 5 aya kadar bebekler ayda 1 kilo alır
Sonra 500-700arası gr almaya başlarlar

Bunun da diğer annelere bilgisini vereyım

Kız sezercik gibi görünüyordur cocuk

Canım zaten ilk 5 aya kadar bebekler ayda 1 kilo alır
Sonra 500-700arası gr almaya başlarlar

Bunun da diğer annelere bilgisini vereyım

Kız sezercik gibi görünüyordur cocuk
Yani işte çok almıyorlar boyları uzuyor çok. Büyük yine iyiydide küçük öle topis topis olmadı hic

Hey allahim,bu karakterde insanlar neden basimiza doktor vs olur hic haz almadigim insan tarzi boyle negatif somurtgan ayy fenalik gelir hic cekemem şimdi baska seceneginde yok anladigim kadariyla , bence haftaya tek gitme kocanla git bisey derse tek olma sende ona rahat ragat çemkirisin kiz alttan alma böylesini

Burada karar verecek olan sensin. Olumsuz durumda gebeliği devam ettirecek olsaydım ben ayrıntılıda baktırır sonra yine risk var derse ona göre kendimi hazırlardim. Ama gebeliği devam ettirmeyeceksem direk nifty yaptırırdım ve süreci uzatmazdim.

Canım sen daha iyi bilirsin tabi ama bence 3 lü testi bir yaptır ona göre karar ver zaten bir hafta sonraymış hakkında hayırlısı olsun içini ferah tut sağlıklı doğacak Allahın izniyle

Doktorun hasta seçme hakkı var. O yüzden sadece uğrastigiyla kalır.

evet canım aynen ihtiyaç oldukça almak daha mantıklı bir de bebişler bir doğsun onlar gidişatı bize hissettirir zaten ona göre ihtiyaçlarına göre almak daha mantıklı

Haziran annelerine gözattım da hala cinsiyetten emin olmayan var. Doktor bizlere yüzde 70 80 derken çok da güvenip alışveriş yapmamak lazım o zaman
Bana %85 erkek dedi ama kuzenimin ayrıntılı ultrasonda erkek dedikleri bebek kız olarak değişince cesaret edip alışveriş yapamıyorum unisex bişeyler yaptı annem sarı yeşil vs ama kıyafet alamıyorum

canım bence amniyosentez olma.. nipty testi en mantıklısı oda neredeyse kesin sonuç veriyormuş 3lü teste hep çöp diyor instagramda takip ettiğim doktorlar zaten artık pekte yapılmıyormuş.

Oturduğum semte yakın 5 katlı lcw var. Bir ara çocuk katı karışıktı. Kız reyonu daha fazlaydı. Modeller artınca katları ayırdılar. Erkek reyonu da bollaştı. Erkek kıyafeti bakarken bir anda pembeler içinde kalabiliyordun
Tabi her mağazasında yok bu rahatlık. Avm ler daha dar oluyor hatta..

He model olarak tabi süslü şeyler değil ama ben severim cool giyinen erkekleri

Bir de çocuk giydiğini eskitmiyor zaten lcw yeter daha ne derdim. Şimdi onlar da pahalı. Ama yine gidince alabiliyorum bir şeyler..
Kıyafet büyük alınıp giydiriliyor da ayakkabıda o yok. Oğluma her mevsim ayakkabı alıyoruz. Ucuz bir şey de alınmıyor ayak yapısı önemli. 5,5 yaşında 30 numara oldu bile..

Doktorun hasta seçme hakkı var. O yüzden sadece uğrastigiyla kalır.
Onunda şartları var acil durumda seçme hakkı yok. Durumum acildi aktif kanamam yada kanama alanım vardı ilgilenmedi der olay o raddeye gelirse uğraşacak olduktan sonra aman gene arası bozulmasın doktorla da ben astırdım kestirdim dakikada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…