-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.681
Bendede o durum oldu bikaç gün canım bugün sorun yoktu ama dediğin gibi yedikten sonra mide bulantısı oldu hatta psikolojik diye düşündmBen de onu soracaktım, belirtiniz var mı hiç? Ben de kasık ağrısı bitti, aç kalınca midem aşırı kazınıyor ve tatlıya çok düşkünüm, yerken sıkıntı yok ama yedikten sonra bulantım oluyor
Hayırlı olsun canım sende hoşgeldin ozamanMerhaba arkadaslar bende 28,50 beta ile sizlerleyim
Yaptım test şu an gebelik yokAyy dimiii, senin tecrübelerini de isterim ama ikiz annesitamam canım yapınca haber verirsin heyecanla bekliyorum
Merhabaa, hoş geldin. Benim geçen hafta baya kasık batmam ve ağrım vardı. 3 gündür yok. Araştırmalarıma göre normalmiş, buradaki arkadaşlardan da yaşayanlar oldu o ağrıyı.Kızlar benim kasık ağrım var normal midir bu?
Benim de ağrım bitti ama baya iştahsızım. Tatlıyı asla istemiyorum gofret bile yiyemiyorum. Daha tuzlu şeyler ve meyveyi çok keyifle yiyorum. Özellikle nar ve ayva.Ben de onu soracaktım, belirtiniz var mı hiç? Ben de kasık ağrısı bitti, aç kalınca midem aşırı kazınıyor ve tatlıya çok düşkünüm, yerken sıkıntı yok ama yedikten sonra bulantım oluyor
Benim sabah 10.30’da randevum. Güzel haberlerle gelelim yarın
İnşallahBenim sabah 10.30’da randevum. Güzel haberlerle gelelim yarın
Ay sevindim ikizlerle çok zor olacaktı, zamanı geldiğinde sende istersen olur inşallahYaptım test şu an gebelik yokgebeliğin ile alakalı yardımcı olabileceğim bir şey varsa muhakkak yardımcı olurum.
Benim hiç ağrı sızı yok..sadece grip oldum.ben artık pirinç ekmek tatlı vsb kestim bu süreçte..çayı 1 bardak vs.kunallar başlado.2.gebeliğim ya öyle hemen doktora gitmeyi gözüm kesmiyor daBen de onu soracaktım, belirtiniz var mı hiç? Ben de kasık ağrısı bitti, aç kalınca midem aşırı kazınıyor ve tatlıya çok düşkünüm, yerken sıkıntı yok ama yedikten sonra bulantım oluyor
Ya umarım vajinal ultrasona gerek kalmaz. O endişelendiriyor beni. Gerçi yarın 5+2 oluyor normal ultrasonla görünür sanırım.İnşallahben hemsireyim bu gece nöbette olacağım yarın nöbet çıkışı görüncem dr'a
Vajinaldan korkmayın. Bir önceki gebeliğimde de vajinal ultrason olmuştum.Ya umarım vajinal ultrasona gerek kalmaz. O endişelendiriyor beni. Gerçi yarın 5+2 oluyor normal ultrasonla görünür sanırım.
Hadi bakalım
Ahah anca beraber kanca beraber adeta
Aynen valla çoğu kişinin yarındiAhah anca beraber kanca beraber adeta
Merhaba hos buldukMerhabaa, hoş geldin. Benim geçen hafta baya kasık batmam ve ağrım vardı. 3 gündür yok. Araştırmalarıma göre normalmiş, buradaki arkadaşlardan da yaşayanlar oldu o ağrıyı.