- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #1.641
Aynenn benimde baştan beri oluyor titreşim gibi değişik bişeyCanım bende merak edip hıc bakmamıstm smdı googleden baktm gebeligin erken belirtileri arasnda segırmede varmıs :) sana az omce mesaj attktna snra bile seğirdi :) 3 gebeligim ilk defa yasıyorum bunu hemde gebeligimi daha ogrenmeden once vardı hıc hamileliktendir dıe dusunmemistim
Canım sen nezmn gıdıyosun :) kendi randevuma nekdr sabırsızlanıyosam burdakı arkdslarada okdr sabırsızlanıyorum vallahi :)Ayyy hadi inşallahhhh yaaa heyecanlıyım
Sen dr gittinmi canım keseyi gördünüzmüAynenn benimde baştan beri oluyor titreşim gibi değişik bişeybide bikaç gündür soldaydı bugün sağ kasığıma gecti o yüzden tedirgin oldum soraym dedm güzel şeyler
Ayy çocuk sevindim canım ya. Sağlıkla gelsin bebişler. Rabbim yardımcın olsun. Gerçekten çok sevindim.Evet canım bebek değil bebeklermiş önceliklekürtaj yaptırmayacağım, babalarıyla konuştum arkamda olacakmış, evlenmek bile istiyor ama o kadarını henüz kabul edemem. Eskiden tanıyorum zaten kendisini aşıktım ona, ayrıldık ve bende eşimle evlenmiştim. Mutlu sonu çoktan hakettiğimizi düşünüyor ve belkide öyle, şimdi sıra eski eşe söylemekte ki babalık reddi davasını açabilsin. Sorduğun için çok teşekkür ederimA
İlk gebelikte 16 kilo aldım ikincisinde 12. Valla bu ikiz olunca 20 kilo alırım diye düşünüyorum. Ve birşey yapmaya da niyetim yok maalesefKilo kontrolü için bir şeyler yapmaya başlayan var mı, spor gibi mesela
Yok canım daha gitmedm çarşamba günü benimde randevum kısmetse, inşallah görürüz banada zaman geçmiyor sankiSen dr gittinmi canım keseyi gördünüzmü
Yarın sabah 10da inşallah gidicemmmmCanım sen nezmn gıdıyosun :) kendi randevuma nekdr sabırsızlanıyosam burdakı arkdslarada okdr sabırsızlanıyorum vallahi :)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunAyy çocuk sevindim canım ya. Sağlıkla gelsin bebişler. Rabbim yardımcın olsun. Gerçekten çok sevindim.
Sabah 10 a alrm kuruyorum bakYarın sabah 10da inşallah gidicemmmmheyecandan yanlış randevu almamışımdır inşallah diye korkuyom
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahYarın sabah 10da inşallah gidicemmmmheyecandan yanlış randevu almamışımdır inşallah diye korkuyom
Aynı kaderi paylasioruz bende sağ tarafımda bı hareket vardı o geçti şimdi solda var bı şeyler bende çarşamba gidicem kese için çok heyecanlıYok canım daha gitmedm çarşamba günü benimde randevum kısmetse, inşallah görürüz banada zaman geçmiyor sanki
Vallaa canımm senin hikayene hayran kaldm seneler sonra aşık oldugun adam Bi şekilde kaderin olmuş inşallah eski eşin sıkıntı cıkarmaz da musmutlu olursunnÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsuneski eşe söyleyincede yazarım yine
Aaaa nekadar güzell inşallahh hepimiz için hayırlısı olur güzel haberler alırızAynı kaderi paylasioruz bende sağ tarafımda bı hareket vardı o geçti şimdi solda var bı şeyler bende çarşamba gidicem kese için çok heyecanlı
Ayyyy çok teşekkür ederim canım benimmm inşallahVallaa canımm senin hikayene hayran kaldm seneler sonra aşık oldugun adam Bi şekilde kaderin olmuş inşallah eski eşin sıkıntı cıkarmaz da musmutlu olursunno eski eşin ne yapacağını bende cok merak ediyorum acıkcası
İnşallah canımAaaa nekadar güzell inşallahh hepimiz için hayırlısı olur güzel haberler alırız
Hadi yaa ay cok ilginç bir hikaye gercekten. Aldattysa gitsin aldattıklarına baksın manyak herif sana karışmasın artık. Ailene söyledin mii onların da tepkisinden korkuyordun sankiiAyyyy çok teşekkür ederim canım benimmm inşallaheşimin tepkisinden aşırı korkuyorum açıkçası, özellikle bizim bir nevi ayrılmamıza sebep olup, evlenincede beni aldattı. Şimdi o düşman olduğu adamdan çocuklarım olacağını öğrenince şaşıracak baya ama işte o yüzden korkuyorum zaten
Merhaba benide ekler misiniz? Bat a 4 gün kala gebelik çıktı. Bhcg 23. 74 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?