-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.661
Merhaba canım nezaman beta yaptırdın düşük olması önemli değil 2 günde bir en az iki katına cıkmadı gerekiyor bende 27 ile öğrendim ilk olarak. Rabbim hayrlısını versin inşallah güzel artar aramıza hoşgeldinnMerhaba benide ekler misiniz? Bat a 4 gün kala gebelik çıktı. Bhcg 23. 74 çıktı.İnşaallah değer çok mu düşük onu araştırmam lazım
Ben adete 4 gün kala öğrendim.yaniçatlamadan sonra 11. gün sabah verdim kan..Merhaba canım nezaman beta yaptırdın düşük olması önemli değil 2 günde bir en az iki katına cıkmadı gerekiyor bende 27 ile öğrendim ilk olarak. Rabbim hayrlısını versin inşallah güzel artar aramıza hoşgeldinn
Anladm 2 gün olduysa tekrar verin yani onu demek istedim 2 günde iki katına cıkması gerektiği içinBen adete 4 gün kala öğrendim.yaniçatlamadan sonra 11. gün sabah verdim kan..
Film gibi br hikayen var cnm, mutlu son bekliyoruzAyyyy çok teşekkür ederim canım benimmm inşallaheşimin tepkisinden aşırı korkuyorum açıkçası, özellikle bizim bir nevi ayrılmamıza sebep olup, evlenincede beni aldattı. Şimdi o düşman olduğu adamdan çocuklarım olacağını öğrenince şaşıracak baya ama işte o yüzden korkuyorum zaten
Kızlar bende seğirme yok normal miEvet bende seyirme oluyor bazen üst üste ve baya hissettırıcek kadar
Gayet normal canım benım diger iki gebelikte hic olmadı boyle bırseyKızlar bende seğirme yok normal mi
Teşekkür ederim canımGayet normal canım benım diger iki gebelikte hic olmadı boyle bırsey
Karışma hakkı yok zaten ayrıldık, ama inşallah benden intikam almak için çocuklarımı benden ayırmaya çalışmaz öyle bir serefsizdir o. İyi bir evlililigim olduğunu zannederdim hep ama hamileyken karnım burnumda öğrendim aldatıldıgımı, kadınla ayrılmasına sebep oldum ama yeniden birleşmişlermidir bilmiyorum ve ilgilenmiyorumda. Yok karnım belirgin olana kadar söylemeyi düşünmüyorum kuzum, bide onların tepkisiyle ugrasacak durumda değilim hiç maalesefHadi yaa ay cok ilginç bir hikaye gercekten. Aldattysa gitsin aldattıklarına baksın manyak herif sana karışmasın artık. Ailene söyledin mii onların da tepkisinden korkuyordun sankii
AyyySabah 10 a alrm kuruyorum bakbizi habersiz bırakma
ayyy hadi inşallahHadi hayırlı haberlerle gel inşallahbenim de çarşamba, kalp atışları için
Bata 4 gün varmış sanırım normsl canım benim bat günüm 230 duMerhaba benide ekler misiniz? Bat a 4 gün kala gebelik çıktı. Bhcg 23. 74 çıktı.İnşaallah değer çok mu düşük onu araştırmam lazım
Umarım bir an önce final yapar bu diziFilm gibi br hikayen var cnm, mutlu son bekliyoruz. İnşallah sorun çıkarmaz . Gönlündeki gibi olsun herşey
Belirtileriniz var mı kızlar..bende hiç belirti yok bugünUmarım bir an önce final yapar bu diziçok teşekkür ederim canım benim inşallah, hepiniz harika insanlarsınız
Normal canım bende de yok. İlkinde de olmadı.Kızlar bende seğirme yok normal mi
Ben aşırı halsizim ip bağladım besige yattığım yerden sallıyorumBelirtileriniz var mı kızlar..bende hiç belirti yok bugün
Başka bebek demi var maşaallah erkencisinBen aşırı halsizim ip bağladım besige yattığım yerden sallıyorumve ellerim ayaklarım üşüyor sürekli.
7 aylık oğlum varBaşka bebek demi var maşaallah erkencisin
Oyyy kuzumm kıyamam sana ya gercekten dizi gibiKarışma hakkı yok zaten ayrıldık, ama inşallah benden intikam almak için çocuklarımı benden ayırmaya çalışmaz öyle bir serefsizdir o. İyi bir evlililigim olduğunu zannederdim hep ama hamileyken karnım burnumda öğrendim aldatıldıgımı, kadınla ayrılmasına sebep oldum ama yeniden birleşmişlermidir bilmiyorum ve ilgilenmiyorumda. Yok karnım belirgin olana kadar söylemeyi düşünmüyorum kuzum, bide onların tepkisiyle ugrasacak durumda değilim hiç maalesef
Merhaba canım hayrlısı olsun sağlıkla büyüsün minik inşallahSelamlar bende dün 244.55 beta hcg ile sizlerle birlikteyim. Tahmini 17.07 doğum tarihiYarın sabah sağlık ocağında yeniden yaptıracağım, acaba farklı yerde yaptırınca bir sorun oluşur mu? Bir de mide gurultum var acayip bu tarz bir şikayeti olan var mıdır?
Ben de onu soracaktım, belirtiniz var mı hiç? Ben de kasık ağrısı bitti, aç kalınca midem aşırı kazınıyor ve tatlıya çok düşkünüm, yerken sıkıntı yok ama yedikten sonra bulantım oluyorBelirtileriniz var mı kızlar..bende hiç belirti yok bugün