- 22 Temmuz 2021
- 158
- 138
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.701
Benim de ağrım 4/5 gün aynı şekilde devam edince endişelenmiştim ama korkulacak bir şey yokmuş meğersem. Birkaç güne geçer büyük ihtimalle sizinki de. Sağlıkla gelsin miniikMerhaba hos buldukEvet benim de aynı tarif ettiğiniz gbi kasık batması hafif ağrı cok da değil aslında
Tatlı da mı senşn de? Erken ya, bulantı olmasınBendede o durum oldu bikaç gün canım bugün sorun yoktu ama dediğin gibi yedikten sonra mide bulantısı oldu hatta psikolojik diye düşündmama bugün bişeyim yok seyirme dışında
Aynı ben. Tatlıyı hiç istemiyorum özellikle turşu cekiyor canım. Ha bir de çiğköfteye taktım bu aralarBenim de ağrım bitti ama baya iştahsızım. Tatlıyı asla istemiyorum gofret bile yiyemiyorum. Daha tuzlu şeyler ve meyveyi çok keyifle yiyorum. Özellikle nar ve ayva.
Cok tesekkur ederimBenim de ağrım 4/5 gün aynı şekilde devam edince endişelenmiştim ama korkulacak bir şey yokmuş meğersem. Birkaç güne geçer büyük ihtimalle sizinki de. Sağlıkla gelsin miniik
Ben de kahvaltıda roka yiyorum üzerine limon falan sıkıp.Aynı ben. Tatlıyı hiç istemiyorum özellikle turşu cekiyor canım. Ha bir de çiğköfteye taktım bu aralar
Haftadan çok beta hcg önemli sanırım aramızda 4 gün var bana cumartesi gelirsen görürüz dedi doktorYa umarım vajinal ultrasona gerek kalmaz. O endişelendiriyor beni. Gerçi yarın 5+2 oluyor normal ultrasonla görünür sanırım.
Gelecek haftaya kalp atışıyla beraber görürsünüz inşallah canımİyi akşamlar herkese. Yazamadim. Değerim cuma günü 180 di. Bugün kese görünmedi ama kan verdim değer 800 çıktı. Gayet iyi yükseliş dedi. Benden haberler bu kadar çok yoğundu yazamadim.
Değerime dün akşam baktırdım 2038 çıktı. Yarın sabah randevum, biraz daha yükselir diye düşünüyorum. 3000 üzerinde görünüyormuş sanırım. Bakalım, hayırlısıHaftadan çok beta hcg önemli sanırım aramızda 4 gün var bana cumartesi gelirsen görürüz dedi doktor
BuralardayımAy sevindim ikizlerle çok zor olacaktı, zamanı geldiğinde sende istersen olur inşallahikizler bir doğsun gel buralara
Çarşamba kese görünür 3000 lerde olur bhcgSelam herkese. Cuma 5 kasim evde test yaptim pozitif cikti. Sat 29eyluldu. 6 kasim cmtesi İki turlu ultrasonda da kese gozukmeyince kan verdim betahcg 630 cikti. 2 gun sonra bugun yani 8 kasim gittim doktora muayene etmedi direkt kan istedi. Simdi sonuc cikmis betahcg 1472. Carsambaya randevu aldim kese gozukur mu acaba? Adetlerim duzensiz oldugu icin sat 5+6 cikiyor ama doktor gec dollenme olabilir dedi.
Grip de zor bu süreçte, geçmiş olsun. Bnm dr kahve haftada en fazla 3 dedi. Bnm için en zoru oBenim hiç ağrı sızı yok..sadece grip oldum.ben artık pirinç ekmek tatlı vsb kestim bu süreçte..çayı 1 bardak vs.kunallar başlado.2.gebeliğim ya öyle hemen doktora gitmeyi gözüm kesmiyor da
Kronik rahatsizligim nedeniyle ayda bir igne ve bir suru hap kullaniyorum. Tam netlesince kendi doktorumlada konusmam gerekecek. Gunler gecmiyor sanki ne zormus boyle beklemek .tesekkur ederim cevap icin.Çarşamba kese görünür 3000 lerde olur bhcg
Rica ederim canım. Gönlünce olsn inşallahKronik rahatsizligim nedeniyle ayda bir igne ve bir suru hap kullaniyorum. Tam netlesince kendi doktorumlada konusmam gerekecek. Gunler gecmiyor sanki ne zormus boyle beklemek .tesekkur ederim cevap icin.
Tatlım misafir lerim var şehşrdışından yatılı onlarla ilgileniyorum o nedenle giremiyorum Bi rahatlasam inşallah
Yaaaa gerçekten mi inşallah yaa çok istiyorum oğlum olsun hayırlısı bakalımMaşallah kuzum çok sevindimmBana erkek gibi geldi. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Merhaba canım hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsunMerhaba hanımlar, bende dün evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim. Yarın doktora gideceğim. 2. Olduğu için biraz daha normal karşılıyorum ama heyecanlıyım elbette. Umarım bol bol iletişimde olur birbirimize faydalı oluruzinanılmaz bulantı var sizde durumlar nasıl?
Umarım cumartesi gideceğim kese için bakalimGelecek haftaya kalp atışıyla beraber görürsünüz inşallah canım
Sata göre kese görülmeli ama geç döllenme dediğin gibi sanırım. Değerde düzenli artmis bence çok güzelSelam herkese. Cuma 5 kasim evde test yaptim pozitif cikti. Sat 29eyluldu. 6 kasim cmtesi İki turlu ultrasonda da kese gozukmeyince kan verdim betahcg 630 cikti. 2 gun sonra bugun yani 8 kasim gittim doktora muayene etmedi direkt kan istedi. Simdi sonuc cikmis betahcg 1472. Carsambaya randevu aldim kese gozukur mu acaba? Adetlerim duzensiz oldugu icin sat 5+6 cikiyor ama doktor gec dollenme olabilir dedi.