- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 1
- 5.190
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.021
Abim Stutgart’ta. Sen neredesin?EndaksiAbin nerede Almanyada
Bana baya uzak yahuAbim Stutgart’ta. Sen neredesin?
Olsun bir ara ortak bir noktada buluşuruzBana baya uzak yahuHamburgtayim ben en kuzeyde
O olur isteOlsun bir ara ortak bir noktada buluşuruz
Geçer mi acaba bi sure sonraİşte hamilelik migreni demek
Valla öyleyse de ben bilmiyorumO olur isteLorena yunanca sanirim boyle bi mitolojik tanrica ismi gibi sanki
Latin amerikaymis kiz ismin kokeni ve defne agaci demekmisValla öyleyse de ben bilmiyorumAma evet burada kullanılıyor. Tabi ikisi de gerçek ismim değil Kızım olursa ismini Ece koymak istiyorum o da oradan geliyor
Hayırlısı kuzumBenim emin doktor o yüzden umudum yok hic
Evet meli bal demek. ΜελίναLatin amerikaymis kiz ismin kokeni ve defne agaci demekmisBenim kizimin adi da Melina. Yunanca baldan tatli anlamina geliyor Kadin doktorum yunandi O soylemisti anlamini
Benimki değişti gibi canımDeğişebiliyor mu? Bana 11. haftada kız dedi 13+6 da tekrar randevum var erkek olabilir mi acaba?
Cok tatliEvet meli bal demek. Μελίναböyle yazılıyor.
Kacinci haftada başladınızDecavit verdi doktorum bana
Bende zayıfım baya öncede ağrım yoktu ki hadi olsa belki bel fıtığı olabilir dicem ama şimdi neden ağrıyor magnezyum veya d vitamini eksikliği olabilir diye düşünüyorum onlarida üç aydan sonra içmeyi uygun görüyor bazı doktorlar. Benim doktor d vitaminini kullan dedi ama sağlık ocağında doktor kullanma dedi şaştım kaldım bayaYoook benim hiç kalca ağrım olmadı. En ufak bir ağrı bile yaşamadım. Ben asla bel fıtığı olduğunu düşünmüyorum. Benim de sağ kalca altım ağrıyor. Ya daha kaç gram bebek de ağrıyor. Ben önceki kilomdan 8 kilo daha zayıfım o zaman ağrımadi da 100 gram ağırlıkta mi ağrıdı???
Kaçıncı haftadan itibaren verdi? Bunun içinde d vitamini yok galibaEki Görüntüle 2983941
D vitaminimi bilmiyorum ama, vitamin olarak bunu verdi bunu kullanıyoru
Bilmiyorum ki belki geçer. Reflü ve şeker ilk hamileliğimden sonra geçemedi amaGeçer mi acaba bi sure sonra
Benim zaten reflu ve gastritim vardı gebelik ile azdı sürekli bık bık ediyorum utanıyorum eşimden geyirir gibi yaniBilmiyorum ki belki geçer. Reflü ve şeker ilk hamileliğimden sonra geçemedi ama
Bilmiyorumki canım vallaKaçıncı haftadan itibaren verdi? Bunun içinde d vitamini yok galiba
Iste bu bebis çünkü altta yani rahim kısmı, diğerlerinin ki mide şişlik aslındaBazıları atmış bende atıyımama bence bu benim göbeyim gibi
Bence bebişş bu benimde böyle canımBazıları atmış bende atıyımama bence bu benim göbeyim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?